Zpět na články

20.4.2023 Novoluní v Beranu ODHALENÍ KARET

Jaké je poselství karet Šamanského Orákula pro tyto dny?

20.4.2023 Novoluní v Beranu ODHALENÍ KARET

20.4.2023 Novoluní v Beranu ODHALENí KARET

Karta první - Milovaná/ý
V každém člověku je božství, které jsme schopni vidět, jen pokud se umíme dívat. Ne vždy si uvědomíme, že lidé, kteří nám přicházejí do cesty nejsou náhodní kolemjdoucí a není náhodou, že je ve svém životě máme. Cítit lásku k lidem, znamená vidět opravdu v každém božství a jeho jedinečnost. Nejlépe se nám to daří vidět v našich dětech, partnerech, přátelích, rodině. Schopnost však uvidět jedinečnost v každém člověku je součástí našeho růstu, ovšem je také důležité nezaměňovat jeho osobnost s jeho Božstvím.
Výběrem této karty dostáváte vzkaz, že ne vždy umíme rozpoznat, zda vidíme opravdovost člověka, do kterého jsme se zamilovali. Bývá to často jen naše manifestovaná představa o něm samotném, naše projekce, která se je naším odrazem. Mnoho lidí žije v takové projekci dlouho a často trpí v okamžiku, kdy se jeho milovaný/á nechová podle jejich očekávání. Jen přehlédli, že se zamilovali do své iluze, daný člověk se nezměnil, je stále takový, jaký opravdu byl. Nepochopení této skutečnosti bývá často velmi bolestivé.
V novém měsíci v energii Berana můžeme být obdařeni právě takovým okamžikem pravdy, kdy se máme šanci díky prozření posunout vpřed. Ovšem to může být provázeno silnými emocemi, až pocity hněvu, jak na sebe, tak právě na náš vysněny protějšek. Zároveň je pobídnutím k tomu zamyslet se, proč si příliš idealizujeme svého partnera a zda si právě netvoříme onu iluzi o druhém a tím si nevydáváme na trnitou cestu. Ta může být někdy dlouhá, ale věřím, že vždy nakonec vede k poznání pravdy. Beraní energie nám ovšem může dodat odvahy, najít důvěru v sebe sama a vlastní sílu. Pokud se nebudeme bát vykročit směrem k poznání, může jít o silné a velmi transformační období.

❤️❤️❤️

Karta druhá - Mnoho cest
Výběrem druhé karty se dostáváme k pochopení, že všechny cesty vedou k poznání, ovšem ne všechny jsou příjemné a záleží jen na nás, jakým způsobem bude probíhat. Zda to bude cesta utrpení, nebo míru. Proto vše, co děláme, dělejme tak nejlépe, jak jen můžeme. Je jedno jak banální a rutinní záležitosti to jsou, vždy jde o to, jakým způsobem k nim přistupujeme.
Bojíme-li se vydat však jinou než již námi známou cestou, často nevidíme, že chodíme v kruhu. Bloudíme a mrháme našim časem i potenciálem, dary i možnostmi, jenom proto, že nevidíme za roh. Tato karta nás vybízí k vykročení z našich komfortních zón, k činu a či rozhodnutí prozkoumat, co se za rohem skrývá. Je také varováním, že prodléváním na jednom místě, ztrácíme ideální příležitost a hrozí, že upadneme do letargie a stagnace. Zkrátka se chytíme do sítě, kterou jsme si sami vytvořili.
Je čas se posunout dál a v Nov v Beranu by nám mohl být nápomocen svou energií k činu, důvěře v nás samé a rozvinutí našeho tvořivého potenciálu. Přílišnou snahou vymyslet, kam máme jít se však nakonec můžeme ztratit ve vlastních pochybnostech. Je třeba poslechnout i své srdce a intuici. Vnímejte impulzy a synchronicity. ty v propojení s myslí dokážou snadno rozpoznat, kterým směrem se vydat.
Vy, kteří dlouhodobě cítíte, kterým směrem jít, ale z nějakého důvodu váháte, přijměte vzkaz, že je již nejvyšší čas vydat se na cestu. Vše, co k tomu potřebují, již dávno máte.

❤️❤️❤️


Karta třetí - Blesk
Nacházíme se pravděpodobně v období nenadálých změn, které mohou prozářit naše životy. Tak jako blesk prosvětlí na okamžik noční oblohu přichází silná energie, ke které je dobré přistupovat s respektem. Objeví-li se, nakládejme s ní uvážlivě. Síla blesku umí mít i velmi destruktivní následky. Správným pochopení jeho síly, však můžeme pozvednout a prosvětlit naše životy natolik, že již nebudou jako dřív. Odvaha a tvořivost jsou nám nabídnuty k užívání a manifestování našich představ o novém životě. Všechny tyto dary jsou nadosah, stačí je jen k sobě pozvat a hlavně připustit, že je možno jimi užívat.
Pokud se chystáme k něčemu novému, je ideální čas. Nechme se doslova nechat prozářit touto silou, nechme ji do sebe vstoupit a dovolme se uvolnit ze sevření přesvědčení o nás samých.
Je možné, že zprvu nebudeme umět svou vnitřní sílu uchopit a nasměřovat, proto ji jen pozorujme. Před každým velkým skokem a změnou máme pocit, že se něco chystá.. Zdá se, že vše zhoustlo, ale ještě nevidíme obrysy. Nevadí, tato fáze je nutná a nejlépe ji strávíme v klidu, protože jen v klidné mysli můžeme nechat k sobě přicházet vize, inspirace a uvidět směr. Ten se objeví jako blesk z čistého nebe. Poděkujme za něj, je projevem opravdového Božství. Je projevem nás samých.


❤️❤️❤️

Krásné dny a nenechejme se příliš strhnout emocemi a pokud přece jen, tak rychle jak přišly, je nechejme i odejít.

Lenka

trinitytarot.cz

Sdílet na Facebooku
Lenka Haasová

Lenka Haasová

Tarot Výklad karet Automatická kresba Kyvadlo

Terapie s Tarotem, diagnostická automatická kresba, práce s kyvadlem, kurzy Tarotu, osobní konzultace, harmonizace čaker, čištění prostoru a jemnohmotných těl

Podobné články

Novoluní v Blížencích 18.6.2023

Cykly Slunce, měsíc a planety Tarot a výklad karet

Co náš čeká a v jakých energiích se budeme pohybovat s přicházejícím Novem v Blížencích? Vyberte kartu, odhalení se brzy dočkáte…

Zastavení se Saturnem

Slunce, měsíc a planety

Možná mě toto téma napadlo z důvodu, že již podruhé v tomto roce tranzitní Saturn přechází nad Merkurem v mém nativním horoskopu, který stojí na 29,6 st. kozoroha.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu