Zpět na články

Znamení Panny - 3 typické vlastnosti

Jakmile vstoupí Slunce do znamení Panny, dochází ke změně kvality času. Končí čas prázdnin, dovolených, her a zábavy a nastává období vhodné pro práci a učení. Jsou Panny učenlivé a pracovité? Co patří k typickým vlastnostem zemského znamení Panny?

Znamení Panny - 3 typické vlastnosti

Po období vrcholného léta a vlády královské znamení Lva, přebírá vládu skromnější znamení Panny. Končí čas dovolených, čas her a radovánek a začíná opět příprava na školu a pracovní proces.

Jednou z typických vlastností zemského znamení Panny je PRACOVITOST.

Panny pilně pracují, jsou činorodé, nemají rády zahálku a nečinnost jim nedělá dobře. Nehledí na čas, ani únavu a snaží se být prospěšné. Ať už pracují pro sebe, nebo pro ostatní. 

Panny mají SMYSL PRO DETAIL. Píle a mnohdy ulpívání na jednotlivostech jim může přinést ovoce, ale i bránit v úspěchu. To se děje tehdy, pokud nejsou schopné se od příliš puntičkářského přístupu odpoutat a vidět svět více komplexně. Z Panny se tak může stát nepříjemný, malicherný a někdy dokonce i hádavý hnidopich. 

Panny se uplatní všude tam, kde je třeba přesnost, střízlivý přístup a výborné analytické schopnosti.

ZÁJEM O ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL a mentální čilost. Pokud se jedná o typickou Pannu, tak se dříve, či později ve svém životě přikloní ke zdravému způsobu života. Panna bývá skromná a střídmost se projevuje i v oblasti stravování. Kvůli vrozené pracovitosti netrpí klasická Panna nedostatkem pohybu a přebytečných kilogramů se většinou snadno zbavuje. Zájem o zdraví přivedl mnohé Panny k lékařské profesi. Odvrácenou stranou zájmu o zdraví se v extrémním případě může stát hypochondrie. 

Panny nejsou líné a rády trénují též svůj mozek. Často se něco učí, většinou i ve vyšším věku. Mohou se věnovat i učitelské profesi. Většinou radostně komunikují a někdy mohou být až upovídané . 

Přeji pohodový zbytek léta.

Sdílet na Facebooku
Pavla Kopalová

Pavla Kopalová

Astrologické poradenství Partnerský horoskop

Věnuji se klasické astrologii a technikám osobního rozvoje. Astrologii jsem vystudovala ve Škole klasické astrologie vedené Ing. Richardem Stříbrným a Ing. Zdeňkem Bohuslavem.

Podobné články

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Astrologie a horoskopy

Váhy jsou vzdušné znamení, které je spojeno s planetou Venuše. Jsou to lidé, kteří milují harmonii, krásu, umění a spravedlnost. Mají smysl pro estetiku a diplomacii. Jsou společenské, družné a přátelské . Nicméně, mohou být také nerozhodné, váhavé, závislé na druhých a povrchní.

Jednat nebo nechat být, co si vyberete?

Astrologie a horoskopy Cykly Slunce, měsíc a planety Budoucnost

Tento zimní měsíc, nás hned na samém počátku ovlaží příjemnou energetickou vlnou k Venuši – Kozoroh a Marsu – Štír, vycházející od planety Neptun, pobývající ve svém domovském znamení Ryb.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu