Zpět na články

Jaký bude týden od 4. 4. 2022 do 10. 4. 2022 podle kartářky

Blíží se Velikonoce a možná přemýšlíte, jak a čím pohostit své návštěvy. K tradičním jídlům zkuste nabídnout něco z indické kuchyně. Indický domácí sýr panýr, chlebovou placku

Jaký bude týden od 4. 4. 2022 do 10. 4. 2022 podle kartářky

Pro všechna znamení: blíží se Velikonoce a možná přemýšlíte, jak a čím pohostit své návštěvy. K tradičním jídlům zkuste nabídnout něco z indické kuchyně. Indický domácí sýr panýr, chlebovou placku naan, jogurtový nápoj lassí, dezert ze sušeného mléka gulab jamun, kedgeree /kedžerí/ rýži s vajíčky a rybou, kořeněný indický čaj masala, polévku mulligatawny. Recepty najdete na internetu. Dobrou chuť!

Týdenní predikace tentokrát není zpracována podle tarotových či jiných karet, na pomoc jsem si vzala egyptskou věštbu z kostek.

Berani:

3, 5, 6: v zaměstnání máte pevnou pozici, kolegové vás uznávají, do práce většinou chodíte rádi. Ve vašem okolí je ale někdo, kdo vám hodně závidí, může vás začít pomlouvat, případně si dělat zálusk na vašeho partnera. Dotyčná závistivá osoba se ale nepohybuje mezi spolupracovníky, tam se o vás nikdo zbytečně nestará. Se svým zdravím jste poměrně spokojeni, fandíte zdravé výživě. Pokud se budete cítit vyčerpaně, hledejte oporu v modlitbách, naslouchejte své intuici, protože právě z vyšších sfér můžete obdržet radu, jak se bránit jakýmkoliv útokům. Poselství se vynoří jakoby odnikud a výrazně změní váš život k lepšímu. Odpočívejte.

Býci:

1,1, 4: čerstvá zamilovanost vám vlila do žil novou energii. Nejste k zastavení a vaše pracovní nasazení je oceňováno též vaším protějškem. Jste připraveni dobývat svět, díky originálním nápadům vyřešíte starší zapeklité případy. Středem vašich zájmů je pouze milostný život a práce, zapomínáte pečovat o své tělo, chybí vám pravidelná strava a pohyb. Na místě je otužování, pobyt v přírodě, práce na zahradě. Začněte splácet půjčky, nezapomeňte vrátit půjčené věci, poděkujte a pomozte lidem, kteří v minulosti stáli vždy na vaší straně. Zavolejte příbuzným nebo blízkým sousedům, vyslechněte je, pozvěte na přátelské posezení.

Blíženci:

1,1, 2: váš osobní svět je plný protikladů. V zaměstnání jste spokojeni, není třeba nic měnit. Současný stereotyp vám velice vyhovuje, možné konfliktní situace odsouváte na pozdější dobu, nebo si říkáte, že se vše vyřeší samo. Ve vztahových záležitostech buďte obezřetnější. Partner sice zatím mlčí, ale začíná se schylovat k bouřce. Důvodem je vaše chování - znáte všechno nejlíp, jenom vy máte pravdu. Cestou k nastolení harmonie je větší chápavost a tolerance z vaší strany. Neberte svým blízkým jejich názory, respektujte je. Jednání na úřadech, pokud to jde, odložte na pozdější dobu. A pokud už tam musíte jít něco vyřizovat, ovládejte své emoce i svůj hlas.

Raci:

1, 2, 4: jste nesmírně pracovití, práce je pro vás radostí a potěšením, nikoliv hrozbou. Jste příkladem pro ostatní, máte předpoklady k tomu, abyste se přihlásili do konkurzu nebo výběrového řízení na zodpovědnější a lépe placené místo. Bohužel se nyní nestaráte o žádné tělesné aktivity ani o svůj jídelníček. Nezadaní, pokud někoho hledají, moc štěstí v tomto týdnu mít nebudou. Důvodem je velká, ale současně i oprávněná kritičnost k někomu, kdo o vás projeví zájem. Chcete-li dobře vypadat, hlídejte si ledviny. S jejich energií je totiž úzce spjato stárnutí. Svůj šatník vylaďte do jarních barev.

Lvi:

2, 2, 5: v zaměstnání na vás spoléhají a přidělují vám stále více úkolů. Musíte se naučit říkat NE. Partner i rodina vám ordinují odpočinek a přejí si, abyste měli více času také pro ně. Pro nezadané nastal ideální čas vyzkoušet si rychlá rande, pokud budou mít možnost najít agenturu, která tento typ seznamování nabízí. Setkáte se s někým, koho jste delší dobu neviděli, ale kdo měl ve vašem srdci svoje místečko. Při rozhovoru se příliš nevyptávejte na osobní záležitosti, nestěžujte si, konverzaci veďte v nezávazné a přátelské rovině. Pokud máte špatnou náladu, zbavte se jí návštěvou květinářství nebo zahradnictví. Barvy květin vás naladí příjemně a pozitivně.

Panny:

3, 3, 4: sklízíte to, co jste zaseli. Kdo dobře hospodařil a vytvořil si materiální rezervu, může odpočívat a hmotné záležitosti se ho příliš nedotknou. Nezadaní budou velmi intenzivně hledat partnera. Mějte ale na paměti, že se nevyplatí příliš slevovat ze svých představ ideálního protějšku. Mít někoho vedle sebe za každou cenu - tak to by vám zbyly oči pro pláč. Mnoho zrozenců bude v brzké době vyrážet do společnosti a za zábavou. Při nezávazném flirtování vás na jiných osloví hlavně zevnějšek, styl oblékání, smysluplná komunikace a slušné chování. Péči o vlastní tělo se budete věnovat více než jindy. Návštěva kosmetického salonu, kadeřnictví, nákup kosmetických přípravků - to bude priorita těchto dnů.

Váhy:

4, 5, 5 : při letmém pohledu na vás vzniká dojem, že energii můžete rozdávat, ale není tomu tak, je to pouze zdání a maska, kterou ukazujete okolnímu světu. Povinnosti se na vás hrnou ze všech stran. Je třeba si udělat podrobný rozpis, co hoří, co nespěchá, co se časem vyřeší samo. A najednou, jako mávnutím kouzelným proutkem, objevíte prostor, který můžete věnovat vlastním aktivitám. Pokud máte dojem, že vám někdo lže, zkuste zjistit pravdu tímto kouzlem. Zapalte červenou svíčku a vizualizujte si osobu, o níž si myslíte, že lže. V dlaních rozemněte pět kuliček černého pepře a jednu čajovou lžičku pomerančové kůry. Vše nechejte padat do plamene svíčky a přitom si říkejte - už mi nikdy nezalžeš, budeš mi říkat vždy jen pravdu a nic jiného než jen pravdu. Svíčku nechejte dohořet, zbylý pepř a kůru je třeba vyhodit. Brzy zaznamenáte změnu chování člověka, který se rád ohání lží.

štíři:

2, 3, 6: do nového vztahu se příliš nehrnete, svých starostí máte dost a nepotřebujete se ještě zabývat potížemi jiných. Právě v těchto dnech jste v zaměstnání na výsluní. Máte řadu výhod, díky vyšším odměnám si můžete dopřát jistou míru blahobytu. Začnou se na vás lepit lidé, kteří vám učiní zajímavé nabídky. Na první pohled vás zaujmout, na pohled druhý zpozorníte a zjistíte, že se vás snaží někdo oklamat. Takže platí - důvěřuj, ale prověřuj. Vaše zdraví je sice pevné, ale dbejte na prevenci. Žádné nachlazení nepodceňujte, při samoléčení spoléhejte na ověřené firmy s dlouhou tradicí. I na trhu s doplňky stravy se mohou objevit přípravky, které příliš nepomáhají.

Střelci:

3, 3, 5: jste zajatci své profese a nic jiného vás nezajímá. Soustředíte se především na rozšiřování nebo výstavbu hmotných statků. Měli byste si dávat pozor, abyste se nenechali příliš pohltit pracovními záležitostmi. Pokud nezvolníte pracovní tempo, hrozí vyhoření, případně nervové zhroucení. Partnera nebo partnerku buď nemáte, nebo si protějšek nejste schopni udržet. V případě, že jste ve vztahu, věnujte se více jeden druhému, plánujte dovolenou a hlavně si važte toho, že až se nebude tolik dařit, budete mít vedle sebe člověka, který vás pohladí, obejme, má vás rád. Za úplňkové noci společně s někým, koho milujete, snězte jedlý kaštan. Noc bude plynout a láska bude přitom stále s vámi.

Kozorozi:

1, 4, 5: právě nyní, na jaře, když se začíná probouzet příroda, byste měli svému tělu věnovat zvýšenou pozornost a hlavně se vyhýbat laskominám a stánkům s rychlým občerstvením. Zanedbáváte se po stránce stravování, protože se řítíte vpřed neuvěřitelným tempem. Nic jiného než práce a zase práce pro vás neexistuje. Zamyslete se sami nad sebou, nad svým životním stylem. Je práce a dlouhodobý pobyt na pracovišti únikem před něčím, co vám doma chybí? Před čím utíkáte? Začněte se konečně trochu rozmazlovat, neuškodil by třeba wellnes víkend spojený s pohodovou turistikou a tanečkem na závěr večera. Co vy na to? Tak rychle něco objednejte.

Vodnáři:

1, 3, 4: do čeho se nyní pustíte, ve všem máte šanci na úspěch. Poděkujte vyšším nebeským mocnostem, které nad vámi drží ochrannou ruku. Příležitosti se neopakují, jste ze všech stran podporováni, užijte si nadcházejícího vzestupu ve své profesi. Vylepší se mezilidské vztahy v rodinném kruhu. Ostatní si uvědomí, že jim nechcete ublížit, ale že vše, co děláte, směřuje k jejich prospěchu. Pro ty, kdo se rádi baví, nastává období plné milostných afér a nezávazných setkání. I když to s někým myslíte dobře a chcete mu pomoci, nic nevytýkejte, myslete na jedno známé rčení, že více much nachytáte na med než na ocet.

Ryby:

3, 4, 6: v zaměstnání si vedete velmi dobře, ale možným rizikovým rozhodnutím se raději vyhýbejte. S konkurencí si lehce, díky výborné intuici, poradíte. Zbytečně svým spolupracovníkům v případě, že se nacházejí na špatné životní cestě, neposkytujte žádné rady. Ve skutečnosti nevíte, jaký je pravý stav věci, a o dobré rady většinou nikdo doopravdy nestojí. Jen málo lidí se nechá ovládnout logikou místo vášní. Nečekejte na nic, co vám tento týden nabídne, ale sami se staňte iniciátory všech aktivit. Věnujte se věcem, o nichž jste se domnívali, že je nikdy nezvládnete. Nevadí, nikam soutěžit nepůjdete, ale zkusit něco nového přece můžete. Cesta ke každému úspěchu je především odvaha a tvrdá práce. Vám bude stačit jen ta odvaha, tvrdou práci můžete přenechat zdatnějším.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 13.. 5. 2024 do 19. 5. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Cituji od Brigitte Bardotové: „Lásku je třeba brát sportovně – pak budete šťastni, berete-li ji zamilovaně, pak budete celý život trpět“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu