Zpět na články

Optimální termín pro očkování

Očkování z pohledu astrologie. V současné době je často skloňovaný termín očkování. Nechci se zabývat otázkou pro, či proti. To je každého svobodná vůle. Dnes se chci zabývat otázkou, jaký si zvolit termín pro očkování s pomocí astrologie, abychom eliminovali nežádoucí reakce na minimum a zmírnili tak jejich dopad na náš organismus.

Optimální termín pro očkování

V současné době je často skloňovaný termín očkování. Nechci se zabývat otázkou pro, či proti. To je každého svobodná vůle. Dnes se chci zabývat otázkou, jaký si zvolit termín pro očkování s pomocí astrologie, abychom eliminovali nežádoucí reakce na minimum a zmírnili tak jejich dopad na náš organismus.

Přemýšlím o tom, jak si představit působení a roznos nějaké látky v našem těle. Napadlo mě srovnání s alkoholem, u kterého hned poznáme, jak rychle na nás působí a jaké má na nás účinky. Představme si, že si vyrazíme na večírek a dáme si jednu nebo dvě sklenky vína. Někdy jeho účinky skoro necítíme a jindy jsme po jedné skleničce lehce omámení. Někdy se smějeme a jindy se chceme pohádat. Druhý den nás může bolet hlava anebo necítíme vůbec nic.

Bylo by docela zajímavé porovnat naše reakce, při různém postavení tranzitního Slunce, Marse, Merkura nebo Luny. Byli bychom asi překvapení při zjištění, že třeba Luna, procházející nad nativním Neptunem, nás uvede rychle do omámení. Naopak Mars nad Uranem nás zrychlí a můžeme až příliš riskovat :-).

Jak tedy vytipovat vhodný termín pro očkování v horoskopu? Předně bychom měli vycházet z toho, že očkovací látka by se měla roznést v těle pomalu, aby nedošlo k nepředvídatelným reakcím organismu a nebyl to pro něj šok. Což znamená, že bychom se měli vyhnout dnům, když osobní planety přechází konjunkcí nad nativní planetou a zvýrazní tak její energie. Rovněž tranzitující planety přes náš Ascendent nebo v oblasti hlavy zvýrazní jejich působení.


Vliv tranzitní planety:

Slunce

pokud přechází nad nativní planetou, podpoří její energii a má vliv i na planety, které jsou s ní v
nativitě v aspektu

Luna

zavodňuje a zcitlivuje místo, kde prochází

je lepší, když prochází spodními domy horoskopu, protože nahoře víc zavodňuje hlavu

neměla by přecházet přes Ascendent, kdy jsme citlivější

Merkur

urychluje roznos látky v těle

Mars

aktivizuje energii nativní planety, neměl by přecházet přes Slunce, Lunu, Merkur, Mars, Jupiter, Uran,
Neptun, Pluto
neměl by přecházet přes Ascendent, mohli bychom mít nepřiměřenou reakci organizmu

Samozřejmě, že každý reaguje jinak a někdy ani nejlépe vybraný termín nemusí zaručit, že nevznikne nějaká reakce, ale lépe je možná rizika minimalizovat a předcházet jim.

Sdílet na Facebooku
Jana Vavřínová

Jana Vavřínová

Zdraví v horoskopu Astrologické poradenství Zahradničení s hvězdami

Poskytuji služby v oblasti astrologického poradenství. Zpracovávám horoskopy nativní, progresivní, partnerské, okamžiku atd. Snažím se skrze horoskop osvětlit Vaše momentální nastavení, abyste pochopili situace, které se Vám právě dějí.

Podobné články

Na vlastní kůži

Všechny prožité události v nás zanechají otisk, který nás formuje

Abeceda vitamínů. Jako prevence proti virům je tady pomoc z mocné přírody. Necháte se inspirovat bylinkami a potravinami jako lék?

Zdraví Abeceda vitamínů

Přichází podzim, už nás zas bombardují informacemi o virech. Můžete si posílit imunitu a to jak bylinkami, tak jídlem. Zkusíte něco nově, jinak? ABECEDA VITAMÍNŮ.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu