Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 2. 5.

Karta dne -  Stát pevně nohama na zemi. Finanční nabídka. „Člověk není poražen, je-li sražen k zemi. Poražený bude jen když na té zemi zůstane.“   Zig Ziglar. 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* 🎀

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu  -  2. 5.

Beran

Rýsuje se před vámi velmi šťastný den. V zaměstnání se k vám může dostat nevšední nabídka a tím dojít ke svému cíli. Může se k vám dostat myšlenka, vnuknutí, které vám pomůže najít řešení tam, kde jste ztráceli naději a víru v uskutečnění svého záměru a v té chvíli byste mohli zvolat Sezame, otevři se a tím najít poklad své duše nebo někde jinde.

Afirmace pro tento den: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Klíčové slovo dne - sport.

Býk

Tento den je o naději. Pokud se vám nedaří v jakékoliv oblasti, využijte příznivou energii pro víru a naději, že ještě vše není ztraceno a nezapomeňte, že naděje umírá poslední. Změňte pohled na věc. Stres by měl pomalu odeznívat. Aby se vám dařilo,využijte možnost se zúčastnit nějaké charitativní akce. Nebo je také příhodné pomoc sociálně slabším. Prosvětlete druhým tento den, jsou i tací, co jsou na tom hůře, než někteří a nedokáží si říct o pomoc.

Afirmace: Jsem naplněn/a a mám dostatek energie.

Klíčové slovo dne - přítel - pes.

Blíženci

Dnes vás bude hnát touha po stabilitě, struktuře, jistotě a také trvalých hodnotách. Možná vás bude více jak jindy zajímat téma a debaty okolo vpádu člověka do přírody, její zotročování a zavádění novinek do obydlí, které už nejsou přirozené. Dejte si pozor na své negativní stránky charakteru jako je chlad či nepřizpůsobivost. Pro děti a rodinu buďte autoritou, vyslechněte si rady, nápady, inovaci, avšak poslední slovo by mělo být vaše. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Klíčové slovo dne - smích.

Rak

Ve vztahu je na čase procitnout a nestavět si vzdušné zámky. Všímejte si vnuknutí a věřte, že změny, které uděláte díky vnitřnímu vedení povedou k vyššímu dobru. Možná vyjdou na povrch i temné stránky vaší duše, které už nesnesou jejich další potlačování, ale ani jim přikládat velký význam.Též vás mohou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je to správné. Sen k vám může promlouvat řečí iracionálna a varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání.

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Klíčové slovo dne - hudba.

Lev

Vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed, tak, jak se spontánně vyjadřuje a projevuje dítě. Zanechte za sebou minulost a pochybnosti. Na místě je zdravý risk. Přišel okamžik a výzva udělat něco, na co jste si netroufli a přitom ve skrytu duše víte, že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého změna zaměstnání. Získejte pro sebe opět svobodu, a proto se vymaňte ze závazků, které vám berou nezávislost. Myslete především na své pohodlí.

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Klíčové slovo dne - pes- přítel.  

Panna

Dnešní setkání s mladou osobou bude pod taktovkou skrytých pohnutek. Nedejte se zmást a ošálit prvním dojmem, kdy může působit jako přátelská osoba, ale ve skrytu duše čeká na vaše jakékoliv zakolísání. Při řešení situace, která se týká listin a právních náležitostí, nájemní smlouvy nebo víza, předejděte nedorozumění a na pomoc si objednejte právní poradenství. Nenechte, aby vás strach z vlastních pocitů při obhajobě zahnal do kouta, ve chvíli kdy možná budete vtaženi do konfliktu.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Klíčové slovo dne - moře.

Váhy

Dovolte si malou přestávku a zklidněte příval svých myšlenek. V tichu a odloučení od povinností, které můžete odložit uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. Někdy jste tak zahloubání do práce, že pro pracovní nasazení přehlížíte únavu a varovné signály vašeho těla. To může mít za následek sklíčenost, proto právě dnes si stanovte priority a seznam věcí, které mohou pár dnů počkat.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Klíčové slovo dne - pes- přítel . 

Štír

Vyjadřujte své pocity a buďte ukotveni nohama pevně na zemi. Pro mnohé dnes budete svým vyzařováním působit jako přátelská osoba, od které si rádi nechají poradit, dalo by se říci, že budete duchovní poradce. Ve chvílích volna dělejte nějakého koníčka, který podpoří vaši kreativitu a zručnost. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Nebojte se ji konstruktivně využít. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiji zkušenost proměny a jednoty.

Klíčové slovo dne - zdraví.


 

Střelec

Ten, kdo čeká trpělivě na sklizeň svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům a to ve větším pracovním kolektivu. Viditelný výsledek vás dnes uspokojí více, než plánování a všechny ty řeči okolo. Úspěch nemine ty, jež budou o krok napřed před svým okolím. Podnikatelé a velký byznys mají dnes na růžích ustláno. A pokud chcete s podnikáním začít, máte dobré vstupní podmínky. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Klíčové slovo dne - pes- přítel..

Kozoroh

Dnes to budete nejspíš vy, kdo bude v zaměstnání určovat tón, bude z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost, umění vést a motivovat tým, to bude prospěšné pro vaše okolí, protože lidé rádi naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem a převzít na svá bedra ty nejtěžší úkoly. A pokud tyto vlastnosti využijete třeba jen z poloviny, klidně se může stát, že úkoly převezme sebejistá a diplomatická žena, která zbytek projektu dovede do zdárného konce. 

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Klíčové slovo dne - zdraví.

Vodnář

Vsaďte na pravidlo, které říká, čím více dávám, tím více dostávám. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvakrát více, než jste vydali. Na které straně se cítíte výhodněji, na straně má dáti nebo dal? Pokud vaše ochota pomáhat bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni. Toužíte po nějakém projektu, kde nemáte potřebnou finanční základnu? Mějte oči otevřené, nabízí se vám šance potkat sponzora pro vaše záměry.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Klíčové slovo dne - motivace. 

Ryby

Příležitosti k rozvoji a plánování budoucnosti budou přicházet. Buďte sebejistí, věřte ve své schopnosti a sebedůvěru. Nebojte se myslet velkoryse a s otevřenou náručí. Plánujte a mírně riskujte. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu. Budete přitahováni opačným pohlavím, proto ti, co jsou zadaní, nechť se vyvarují partnerovy žárlivosti.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Klíčové slovo dne - příroda.  

Karta k poslechu - Páže pentaklů. https://www.youtube.com/watch?v=QpH6xy-5yS0 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 19. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Mírnost, propojení protikladů.  🎀 „Srdce je zakletý anděl v těle. Snad hledá zase jen anděla v jiném, který by je vysvobodil.“ Ernst Moritz Arndt. - 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu