Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop - 3 . 5.

Denní karta - Rodinné bohatství, investice. „Majetek z nikoho neudělá boháče.“ Seneca. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní kolektivní  horoskop - 3 . 5.

Beran

Nenechte se rozhodit, pokud vše nepůjde podle vašich představ. Co byste neměli dělat je to, že byste se nechali přesvědčit k půjčování peněz a ani je investovat. Nastal čas, kdy je zapotřebí zaujmout jiný úhel pohledu na jistou věc. Do hry bude potřeba vložit svůj pocit vlastní hodnoty a pak nastane obrat a pochopení. 

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Býk

Buďte sami sebou, protože přichází energie, které je dobré využít pro kreativitu, a to hlavně v umělecké činnosti, tanci, hudbě, prostě tam, kde se můžete vyjádřit a projevit svou citlivost. Pro druhé buďte vřelým přítelem, který umí naslouchat i dát dobrou radu, která pohladí na duši.  Pokud byste však svou citlivost potlačili, mohla by se proměnit v agresi nebo roli mrzouta. Je na zvážení, co s tímto dnem uděláte?

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiji zkušenost proměny a jednoty.

Blíženci

Den odpočinku navíc je za vámi, a proto možná více jak jindy budete hnáni touhou po nových zážitcích, adrenalinových sportech a dobrodružství. V partnerském vztahu můžete prožít sílu ohně vášně a dost možná i temperamentní výměnu názorů. Tato očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky ve vztahu a obnovit vztah vedoucí k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Rak

Dejte do vztahu větší otevřenost a citové obohacení, přichází příležitost urovnat spory, pokud potřebujete někomu odpustit, udělejte to právě dnes. Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. V práci spolupracujte s kolegy, úspěchy vás mile potěší. Čekají vás dlouhé chvíle rozjímání, zasněnosti a čas, kdy se člověk zamiluje nežli řekneš švec. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Lev

Máte pocit, že váš partnerský vztah potřebuje vzpruhu a více pochopení jeden pro druhého? Pak je na místě více prosazovat vaše názory, a to hlavně bez kompromisu. Věřte si, pak ve vás uvěří i váš partner. Vykonejte v rámci vašeho vztahu odvážné gesto a řekněte, co opravdu chcete. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost.  

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Panna

Čeká vás nevyhnutelná změna, před kterou není šance se schovat do ústraní. Každý konec s sebou nese nový počátek. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální odejít a zvolnit prostor. Nebojte se však této změny, je vám dána potřebná síla k jejímu naplnění a možnost nechat odejít nefunkční a přežité vzorce. Čím déle byste se této změně bránili, tím více vás mohou okolnosti uvádět do rozpaků a neklidu. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Váhy

Den volna navíc za vámi a v ten dnešní od časného rána můžete zažívat pocit, že jste jako na houpačce, jednou nahoře a jednou dole, pak věřte, že to je výzva a prověrka, jak se umíte přizpůsobit životu. Život je nestálý a vrtkavý, na vás bude, jak přistoupíte k této proměnlivosti. Každý vztah může být živý jen když jsou partneři otevřeni stálé změně, novým podnětům a proměně. Můžete začít hledat nové bydlení nebo společně cestovat. Pokud jste momentálně bez partnera, buďte připraveni a otevřeni ho potkat. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Štír

Využijte čas pro samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama, třeba pomocí věrného přítele, a to knihy. Pak možná dojdete k poznání, že i samota může být pro nás více, než hlučný dav. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Střelec

Máte rádi lenošení? Dnes na to zapomeňte, vaše energie bude doslova volat po činech a žádném zahálení.  Něco uvnitř k vám promlouvá a najednou vás napadá, je tato cesta, kterou teď kráčím životem i mého partnera? Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vykročte bez něho. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, stěhování, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Jedná se tedy o vyjasnění současné situace a tím i opuštění starého.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Kozoroh

Dnes nebude od věci zvýšit pozornost při komunikaci s ostatními, abyste zůstali objektivní. Pozorujte mlčky okolí, jak ho vnímáte, zda správně a po pečlivém zvážení mluvte o svých potřebách a plánech. Nenechte, aby vás strach z vlastních pocitů při obhajobě vykolejil z vaší rovnováhy. Hledejte pravdu a smysl života tam, kde je druzí přehlíží.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Vodnář

Obohacující pro partnery je poznání, že důležitější, než sexuální vztah mezi mužem a ženou je vědomí duševní spřízněnosti, které je nezávislá na pomíjivých náhodných milostných dobrodružství. Možná, si všimnete u svého partnera morálních hodnot a osobních ctností, které se stanou rozhodující pro partnerský vztah vedoucí k uzavření sňatku. Rozhodně se máte co učit jeden od druhého.Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Ryby

Bylo by dobré najít příčinu strachu. Nemohlo by to být z obav o finance nebo ze ztráty partnera? Je možné, že rozchodu nebo opuštění partnera je nevyhnutelné, ne však dnes. Je tu doba k přehodnocení situace, zda zůstat nebo se vydat na cestu samostatně, přesto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, jak s touto situací naložíte dál. Část vašeho já se nechce rozloučit, přestože situace ukazuje na vaše vnitřní zraňování, což by rozloučení vyřešilo.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Denní karta k poslechu : 10. pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=zCChirge2Qc 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 19. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Mírnost, propojení protikladů.  🎀 „Srdce je zakletý anděl v těle. Snad hledá zase jen anděla v jiném, který by je vysvobodil.“ Ernst Moritz Arndt. - 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu