Zpět na články

D N E Š N Í HOROSKOP NA 6. květen.

Denní karta - Šťastný domov, finanční zisk. „Schopnost najít krásu v těch nejskromnějších věcech dělá domov šťastným a život krásným.“ - Louisa May Alcott - 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

D  N E Š N Í  HOROSKOP NA 6. květen.

Beran

Co by vás mělo ovlivňovat pozitivním způsobem je vynalézavost a velké sebevědomí. Dalo by se říct, že vás čeká čas o skvělých příležitostech. Pokud chcete začít s podnikáním, začněte jednat právě teď. Máte na to být ostatním příkladem a to i třeba tak, že se budete umět zasmát vlastním omezením, zaškobrtnutí a tím hledat jiná, schůdnější řešení. Ve vztahu se nenechte ovládat, použijte magii Lásky. Máte šanci ji využít pro správnou věc a dojít k uvědomění, že jsou věci mezi nebem a zemí.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Orgán dne - ruce.

Býk

Dnes budete na vaše přátele a kolegy působit okouzlujícím a Láskyplným vyzařováním. Možná vás nečekaně zasáhne Amorův šíp. Pak zažijete znovu pocit, tak jako kdysi Lásku na první pohled. Z tohoto setkání může vzniknout flirt, zamilovanost, přátelství, z kterého může časem vzniknout i trvalý vztah. Zažijete přitahování protikladů, dualitu ve vztazích, to znamená Lásku přijímat i dávat. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a omlaďte si šatník. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Orgán dne - močový měchýř.

Blíženci

Dejte svému okolí a rodině najevo, jak vám na nich záleží a nechte projevit svou něžnou Lásku a ženskost, buďte tvořiví, smyslní a projevujte eleganci. Nechte něhu a péči vstoupit do vašich domovů. Ti, kdo touží po zplození potomka, mají dnes velké šance. 

Afirmace: Jsem bohatá/ý a smířená/ý sám/a se sebou.

Orgán dne - loket.

Rak

Možná vám nezbyde nic jiného, než, že budete muset dočasně zaujmout neutrální stanovisko, protože se může stát, že se budete muset rozhodnout mezi dvěma odlišnými názory. Pak je dosti pravděpodobné, že nebudete schopni udržet pozornost pro jednu věc a budete častěji v rozpacích, pro kterou volbu se rozhodnout. Aby se věci mohly pohnout, odložte dlouhodobé plánování, rozhodněte se a začněte jednat.  

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Orgán dne -žíly

 Lev

Život si vás vyzkouší zkouškou v podobě učení se z vlastních chyb. Ten, kdo je pochopí, může být doslova osvícen a dojít k pochopení, co po něm život žádá a jak funguje karma. Jednejte čestně. Při jízdě hromadnou dopravou si rozhodně kupte jízdenku, protože okolo vás mnozí mohou jet na černo a kontrola si vybere zrovna vás. Jak se do lesa volá, tak se z něho ozývá. Co zasel, to sklidil. Karma není zdarma. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne.

Afirmace: Vztah k partnerovi mi pomáhá objevit můj vlastní střed.

Orgán dne - ledviny.

Panna

Dnešní den je o tom, umět odpustit sobě i druhým. Nenechte se zraňovat sebeobviňováním. Co by vám mohlo pomoci je přiznat si vinu a neházet předčasně flintu do žita. Život přináší radosti i starosti. Naděje umírá poslední, nápomocna může být vaše vnitřní síla i tehdy, pokud vás opustí někdo nebo něco, co pro vás dosti znamenalo.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Orgán dne - krk.

Váhy

Dnešní setkání s druhými nemusí být takové, které je obvyklé. U někoho se může projevit melancholická nálada a tu by rád projevil jízlivými poznámkami na váš účet. Tato snaha má vést k tomu, aby vás vtáhnul do tohoto rozpoložení. Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a jděte si po svém. To, co nás paralyzuje je strach a negativní očekávání, proto mějte pod kontrolou své přicházející negativní myšlenky a nenechte je dlouho působit a ovlivňovat vás. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Orgán dne - zrak.

Štír

Proč jste velmi opatrní a nechcete nic riskovat? Víte, že vám to způsobuje nemotorné počínání? Nelpěte tolik na majetku a na finanční stabilitě. Pokud se na nějakou věc upínáte a držíte ji křečovitě, můžete dosáhnout pravého opaku, protože energie potřebuje proudit. Jakmile setrváváte dlouho v nepříjemné situaci, vytváří se tlak a ten může způsobit křečové žíly. Radujte se z pohybu. Večer si dejte nohy výše, než vaše srdce.

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Orgán dne - žlučník.

Střelec

Vaše vnitřní spoutaná síla chce být projevena a dere se na povrch. Využijte ji třeba k tomu, že dokážete odpustit někomu, kdo si to i vy zároveň zasloužíte a pro tento počin by v jiné dny bylo zapotřebí usebrat hodně sil. Mějte trpělivost s ostatními i sami se sebou. Nejednejte ukvapeně. Ukažte všem, co je váš vrozený talent a dejte najevo svou nevyužitou sílu a odvahu. 

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Orgán dne - svaly.

Kozoroh

Buďte sami sobě pozorovatelem a udělejte si analýzu, jak přistupujete k problému, který se před vámi vynoří. Někdy stačí pomoc od okolí nebo útěcha, změna vnitřního nastavení. Zanechte za sebou staré představy o partnerství a projděte dočasnou krizí ve vztahu. To vám přinese očistný pocit, jako když zdoláte zkoušku ohněm. Zkouška se může týkat i hmotného prověřování. Cítíte-li se vnitřně bohatí, pak se projeví materiální bída jako druhořadá.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Orgán dne - hlava.

Vodnář

Možná budete během dne prověřeni, zda vaše štědrost je motivovaná potřebou získat moc nebo spontánní. A že byl zrovna obdařen někdo jiný a vás to minulo? Třeba vás čeká setkání s mecenášem nebo člověkem, který vás nasměruje tam, kam byste tak v krátkém čase sami nedošli. Rozdávejte úsměv. Je možné, že budete silně motivováni se zapojit do nějaké charitativní činnosti, věnovat někomu bezpodmínečně dar nebo naopak k vašemu překvapení budete obdarováni vy samotní.  

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Orgán dne - kotník.

Ryby

Zůstaňte v klidu, nedělejte žádná unáhlená rozhodnutí a vyčkejte na příznivější den. Nezaplétejte se do boje, jen byste přilévali olej do ohně. Ve vztazích buďte též obezřetní, abyste nemuseli prožívat hořkost. Je vám blízká myšlenka, opustit partnera dříve, než opustí on vás? Je to útěk před bolestí, a proto ho chcete předběhnout. Pokud zažijete nezdar, je dobré ho přijmout a poučit se z něj. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Orgán dne - kosti.

Karta dne k poslechu : 10. pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=ps1a81Udpm8 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 19. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Mírnost, propojení protikladů.  🎀 „Srdce je zakletý anděl v těle. Snad hledá zase jen anděla v jiném, který by je vysvobodil.“ Ernst Moritz Arndt. - 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu