Zpět na články

3 věci, ve kterých nám může opravdu pomoci astrologie

V čem nám může astrologie opravdu a efektivně pomoci? V tomto článku najdete 3 příklady toho, co lze (mimo jiné) očekávat od astrologického výkladu. Konkrétně od výkladu osobního horoskopu.

3 věci, ve kterých nám může opravdu pomoci astrologie
  1. Rozvoj talentů: Astrologie může pomoci identifikovat latentní talenty a poskytnout nám konkrétní rady, jak tyto talenty nejlépe rozvíjet. Budeme tak moci odhalit své silné stránky a lépe dosahovat úspěchu. 
  2. Odhalení škodlivých vzorců chování: Astrologie může pomoci odhalit případné škodlivé vzorce chování. Tyto informace nám mohou pomoci pochopit, proč reagujeme určitým způsobem a naznačit, jak se vyvarovat opakování stále stejných chyb.
  3. Určení správného načasování: Astrologie je vynikajícím prostředkem pro určení správného načasování určitých akcí - např., kdy je nejlepší čas pro změnu zaměstnání, založení rodiny nebo investování do nového projektu.

Přeji krásný den😊

Sdílet na Facebooku
Pavla Kopalová

Pavla Kopalová

Astrologické poradenství Partnerský horoskop

Věnuji se klasické astrologii a technikám osobního rozvoje. Astrologii jsem vystudovala ve Škole klasické astrologie vedené Ing. Richardem Stříbrným a Ing. Zdeňkem Bohuslavem.

Podobné články

7 tipů pro Váhy - jak využít své silné stránky

Astrologie a horoskopy

Váhy jsou vzdušné znamení, které je spojeno s planetou Venuše. Jsou to lidé, kteří milují harmonii, krásu, umění a spravedlnost. Mají smysl pro estetiku a diplomacii. Jsou společenské, družné a přátelské . Nicméně, mohou být také nerozhodné, váhavé, závislé na druhých a povrchní.

Jednat nebo nechat být, co si vyberete?

Astrologie a horoskopy Cykly Slunce, měsíc a planety Budoucnost

Tento zimní měsíc, nás hned na samém počátku ovlaží příjemnou energetickou vlnou k Venuši – Kozoroh a Marsu – Štír, vycházející od planety Neptun, pobývající ve svém domovském znamení Ryb.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu