Zpět na články

Jaký bude týden od 23. 10. 2023 do 29. 10. 2023 podle kartářky

Připravila kartářka Jana Fišerová. Výklad pro tento týden jsem připravila podle karet Kouzelné časy.

Jaký bude týden od 23. 10. 2023  do 29. 10.  2023 podle kartářky

Berani

Předtucha, Přátelství, Sebedůvěra

Aniž si to uvědomujete, přichází k vám změna, požehnání. Naslouchejte pozorně všem náznakům a vodítkům, protože váš život se stává stále lepším a lepším. Držte se lidí, kteří vám rozjasňují chmurné chvilky, těch, kterým na vás záleží. A ty ostatní nechejte odejít. Začněte si více věřit a odhodlejte se ke konkrétním činům. Nic neodkládejte, s hrdostí si připomínejte své úspěchy. Budete hodně diskutovat, vaše výřečnost je rychlá, přesvědčivá, blýsknete se svou rétorikou a bleskovou reakcí na připomínky oponentů.

Býci

Vděčnost, Hodnota, Laskavost

Váš život vzkvétá a je a bude i nadále naplněn radostí. Važte si toho, co máte: je to vaše postel, střecha nad hlavou, tekoucí voda, tráva, stromy, květiny apod. Něčeho jste v životě dosáhli, ale neusínejte na vavřínech a vzdělávejte se dál. Někdy sice máte dojem, že se vám v životě až tolik nedaří, ale vždy se jedná o přechodný stav, který je především ve vaší hlavě. Nemalujte si budoucnost černými barvami, spíše se radujte z maličkostí, které zažíváte denně. Více se usmívejte, pochvalte někoho blízkého.

Blíženci

Akce, Energie, Hledání

Neodkládejte plnění povinností na další dny, zbytečně plýtváte energií, dokončete své úkoly co nejdříve. Jednejte, nenechejte se nikým a ničím rozptylovat, nemarněte zbytečně čas. Stejně práci musíte dokončit, nic jiného vám nezbývá. Možná by vám pomohlo požádat o pomoc někoho blízkého. Určitě se vám to podaří, hlavně když dotyčné osobě polichotíte a obratně jí složíte pár poklon. Rada pro vás – buďte trpělivější, začněte se zajímat o filozofii Dálného východu, upravte svůj jídelníček.

Raci

Pouť, Útočiště, Humor

Nikdy nejste sami, vždy máte po boku přátele, kteří vám kdykoliv rádi pomohou. Nechejte za sebou minulost, protože nyní, v současnosti, nacházíte v sobě vnitřní klid a mír. Dovolte smíchu a legraci, aby zaplnily celé vaše já. Jestli můžete, choďte co nejčastěji tančit, tanec berte jako sportovní činnost, procvičíte si celé tělo. I když se ve vztahu občas cítíte jako vězeň, milostných románků se raději vzdejte. Ve společnosti vytvoříte kolem sebe živou atmosféru. Svůj byt se snažte vylepšit luxusem.  

Lvi

Mírnost, Štěstí, Láska

Patříte k lidem, kteří se k tomu, kdo potřebuje pomoci, nikdy neobrátí zády. Vždy si najdete čas, abyste dotyčnou osobu aspoň vyslechli. Přetékáte láskou, laskavostí, měli byste se zbavit chmurných myšlenek na minulost a raději žít přítomným okamžikem. Stále vás okolí vnímá jako půvabné bytosti, máte smysl pro humor, na ostatní působíte jako sluníčko. Nehlášení hosté u vás v těchto dnech nebudou vítáni. I vy, přestože působíte spokojeně, si občas potřebujete odpočinout a s nikým nemluvit. Takže nikomu neotvírejte, nejste doma.

Panny

Posvátný prostor, Elegance, Soudnost.

Můj dům, můj hrad, doma se cítíte nejlépe, ve společnosti se dusíte. Novou energii načerpáte v přírodě, nevadí vám, že se budete procházet sami. Uspořádáte si myšlenky, necháte za sebou dramatické životní okamžiky, otevřete se věcem, které vám přinášejí opravdové štěstí. Zadaní by si měli dát pozor, aby na partnera nekladli zbytečně vysoké požadavky. Máte-li ve vztahu problémy, je třeba o nich mluvit a ne je zametat pod koberec, případně čekat, až vyšumí. Nevyšumí, ale spíše budou bobtnat.

Váhy

Jasnost, Tvoření, Tanec

Zůstaňte i nadále sami sebou, vyhýbejte se lidem, kteří vás chtějí nějak měnit. Daří se vám dobře, jste silná osobnost a dokážete cokoliv. Mnozí zrozenci budou pozváni do větší společnosti. Budete se tu cítit vesele a uvolněně. Některé účastníky ze společnosti budete v příštích dnech a týdnech potkávat častěji. Třeba se od nich dovíte o novém a lepším zaměstnání. Začnete plánovat výlet na nějaké adventní trhy, zejména vás bude lákat nákup bot, vánočních dárků, ale i celková zimní atmosféra.

Štíři

Vědomí, Síla, Spojenci

Věnujte větší pozornost maličkostem, drobným znamením, které vás varují před kritickými okamžiky, nebo naopak posunují vpřed. V zaměstnání nastanou totiž problémy a vy musíte být na jejich řešení připraveni. Mějte odvahu říci, co si myslíte, stůjte za tím, co vyřknete. Nenechejte se zviklat názory okolí. Až vám bude krušno, zkontaktujte své dobré známé, zajděte si spolu na pivo. Po společném posezení se opět vzpamatujete a přestanete mít strach. Taky ho mít nemusíte, podle karet vše v pohodě zvládnete.

Střelci

Milost, Proměna, Snílek

Myslíte více na sebe, než na jiné, občas zapomenete plnit své sliby. Některé lidi dokážete využívat ve svůj vlastní prospěch, ale nic jim za to nenabídnete. Období sobectví musí skončit, protože pokud se nezměníte, začnou vás blízcí opouštět. Plňte si i nadále své sny, ale nezapomínejte častěji poděkovat Vesmíru, že nad vámi drží ochrannou ruku. Líbí se vám štíhlé, hezké, atraktivní osoby. Svému protějšku pak budete skládat ty nejkrásnější poklony. Ale vážná známost z toho nebude.

Kozorozi

Znovuzrození, Moc, Příroda

Vše zlé, co vás v životě potkalo, je za vámi, před vámi je světlo a nové dny. Vše, co jste prožili, vás posílilo a zocelilo. Nebojíte se žádného úkolu, už víte, že jste silní a uspějete. Snažte se chodit co nejvíce ven, pronajměte si nebo si kupte zahradu. Vy i váš protějšek se máte rádi, jste si navzájem věrni. Zbytečně se netrýzněte dietami, ani si nekupujte šaty o číslo menší v domnění, že do nich zhubnete. Pokud se vám zdá, že máte nějakou vadu na kráse, odveďte pozornost tím, že se ověsíte nápadnými šperky.

Vodnáři

Integrita, Pružnost, Víra

Hodně se podceňujete, proto si co nejčastěji opakujte, jak jste krásní a úžasní. Přestaňte se konečně trápit tím, že se snažíte někoho přetvořit k obrazu svému. Stejně se vám to nepodaří. A i kdybyste byli v tomto směru úspěšní, tak přetvořený člověk už není tím, do koho jste se zamilovali. V každém věku máte velkou potřebu lásky, rádi a často se pletete do života jiným lidem. Tak pozor na to. Najděte si více času pro své osobní zájmy a záliby, všechny vaše myšlenky se nemusí přece točit jen kolem partnera nebo partnerky.

Ryby

Očekávání, Blahobyt, Usmíření

Kráčíte vstříc nejistotě. Nejedná se o nejistotu v zaměstnání, ale spíše o nové vztahy na pracovišti, nové bydliště, nové povinnosti, noví lidé. A to jsou věci, které vás hodně stresují, máte obavu, jak vše zvládnete. Zůstaňte v klidu a řešte jen to, co nesnese odkladu. Něco se vyřeší samo, něco udělá někdo ochotně za vás, s něčím si zbytečně lámete hlavu. Nové podmínky vám přinášejí více blahobytu, prosperity, uznání. Láska, kterou jste považovali za ukončenou a ztracenou, se k vám vrátí.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 13.. 5. 2024 do 19. 5. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. Cituji od Brigitte Bardotové: „Lásku je třeba brát sportovně – pak budete šťastni, berete-li ji zamilovaně, pak budete celý život trpět“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu