Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 5 . březen * Karta dne - Přátelství, zakopaná válečná sekera.

Výklad z Tarotových karet pro úterní den. Karta dne vyzývá k usmíření, spolupráci. Je tady šance prožít opojení z milostného setkání.

Dnešní  horoskop pro všechna znamení - 5 . březen  * Karta dne -   Přátelství, zakopaná válečná sekera.

„Chtěl bych, aby někdo zakopal válečnou sekeru a zapomněl, kde leží.“ Bertrand Russell

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Co se vám může v tento den stát je to, že se najde někdo, kdo vám něco nebude přát a najde si způsob, jak vám škodolibě ublížit. Je dobré si přiznat, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu. Pokud zažijete debakl, je dobré se poučit z této situace. Neboť porážka není nic jiného než nepoznaná výhra. Nezaplétejte se do pomluv, tyto praktiky by vás zbytečně připravily o vaši energii. Berte to s nadhledem. Zadostiučinění je v dohlednu. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Býk

Někdy se nenápadně vloudí do mysli vzpomínky na špatné zkušenosti, pak je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem . Zbytečně byste prožívali den s obavami z minulosti. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány. Přijměte tyto skutečnosti, vynesete je z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že vypůjčené peníze vám ani v tento den nevrátí. Nenechte se tím rozhodit.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Blíženci

Obklopujte se dětmi a jejich přirozeností, spontáností a smíchem. Rýsuje se před námi velmi šťastný a optimistický den. Ve vztazích, i v pracovním prostředí se nabízí úspěch v podnikání, který může upoutat zájem a pozornost veřejnosti. Vyjasněte si neshody a tím vneste světlo do vztazů jak na pracovním poli, tak i s partnerem. Otevřete své srdce a dveře Lásce. Dosáhnete tím nejvyššího bodu ve vztazích. Může se dostavit pocit znovuzrození s přívalem nové tvůrčí energie. Motivujte druhé a získejte si je byť jen úsměvem na svou stranu.

Afirmace: V mé otevřenosti a zranitelnosti je síla, která všechno obnovuje.

Rak

Měli jste na dnešní den sen, který vám způsobil neklidný spánek, bezesnou noc? Pak je dobré se mít na pozoru, abyste své ochromení nepřenesli i do běžného dne. Mohlo by vám to způsobit destruktivní smýšlení o vás samotných. Nedělejte si z partnera obětního beránka. Den vhodný k odpuštění. Propusťte domněnky. Vychází-li vaše obavy z podvědomí, zpytujte pocity viny a studu a začněte myslet na něco hezkého. Možná se derou na povrch nějaké špatné vzpomínky a vzorce z dětství, které je dobré pochopit a propustit. Nápomocna může být meditace nebo rodinné konstelace. https://www.imdb.com/title/tt5946128/

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Lev

Čeká vás probuzení vnitřních sil, jež se mohou stát vzpruhou pro přicházející den. Je to energie vás samotných, vašeho znamení. Pokud máte nějaký cíl, ideál, bojujte za prosazení vaší věci. Díky sebedůvěře a odvaze máte velké předpoklady být v souladu s vaší přirozeností. Pak můžete pod vlivem vaší odvahy a síly pomáhat druhým lidem a vést je na jejich cestě za ideály do budoucnosti. Ti, kteří dokáží usměrnit své ego a jeho temnější stránku, zvítězí sami nad sebou. Pak nebude šance vás využívat. Oprostěte se od pocitů viny, překonejte staré představy o morálce, tabu a udělejte tak místo něčemu novému. Projevte svou smyslnost. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Panna

Úspěch je na dosah ruky, je potřeba být objektivní. Postupujte krůček po krůčku. Mějte na paměti, že pokud se jedná o nový projekt, nejste v něm ještě natolik zběhlí, proto se nepřeceňujte a nebojte se zeptat a nechat si poradit. Otevřou se vám tím nové oblasti poznání, bude to však odvislé od vaší ochoty se přiučit něčemu novému. Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. Máte vše, co potřebujete pro naplněný milostný vztah a jeho růst. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím lépe se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Váhy

Víte o někom, kdo mohl vaši důvěru špatně pochopit a zneužít ji? Srdce se možná bude bránit, však rozum, ten bude dnes dobrým rádcem.  Uvědomění toho, že s obchodním partnerem už nemůžete dál podnikat možná bude v rozporu s vaším srdcem, ale pro tentokrát zkuste uvěřit rozumu, jinak byste se nepohnuli dál. Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine. Zrovna tak jako okamžik překvapení, že někdo třetí vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Štír

Máte pocit, že by nebylo od věci zlepšit váš partnerský vztah? Pak prosazujte více své názory bez kompromisu a stůjte si za svým přesvědčením. Věřte sobě, pak snáze ve vás uvěří i váš partner. Bylo by na čase se rozhodnout pro odvážné gesto a říct, co opravdu chcete. Pokud stojíte pevně na vlastních nohou, nemůže vás nic položit. Jste si vědomi toho, že se uchází více lidí o stejné místo, mají stejné zájmy jako vy a usilují o stejnou věc? Třeba nějaké místo v konkurzu nebo nabídka ke vztahu? Rozhodně zůstaňte v klidu protože vy jste ten, kdo bude dnes ve výhodě a o krok před pomyslnou konkurencí.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Střelec

Co je to, čeho se v posledních dnech obáváte, kde váháte a zvažujete mezi vícero možnostmi? Hledáte východisko a je vám jasné, že kompromis není na místě. Vaše nerozhodnost narušuje váš vnitřní klid. Jak z toho ven? Začněte třeba tím, že přehodnotíte dosavadní situaci a uvěřte opět životu a přivítejte do svého života slunce, víru a naději v život. Bolest, která vás uvěznila v sobě samotném už je přežitá a nyní je čas se opět radovat a věřit v nové možnosti bez ohledu na prožité zklamání. Nenechte druhé, aby vás tlačili k jejich cíli.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Kozoroh

Uspořádejte si své myšlenky, aby nebyly v rozporu s vaším vnitřním naladěním a buďte pilní, vynalézaví a otevřeni novým možnostem. Tady platí, stát pevně nohama na zemi, vycházet z daných možností a nestavět na iluzích. Šetřete i na další dni, výplata je v nedohlednu a je tady čas spoření na dovolenou. Neříkejte, jednou to snad udělám. Jednou není další den v týdnu, den činu je tady právě ten dnešní. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Vodnář

Rozhodli jste se prosadit své plány a ukázat kolegům vaše nápady? Pak možná zažijete pocit soutěžení, zdravé konkurence, snad až rivality. Nenechte se zastrašit prvním dojmem. V případě, že byste museli zvolit kompromis, pak je na místě říci ne. Chraňte si své území a prostor. Buďte ostražití a vydobyjte si jasnou pozici. A to třeba tak, že si nastavíte vysokou míru sebedůvěry.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Ryby

Zažijete pocit, že překypujete vitalitou a temperamentem, nadšením a radostí ze života. Je však na místě mít svou zbrklost, vznětlivost a netrpělivost pod kontrolou. Čekáte na dopravce a on nedodržel čas určení? Zůstaňte v klidu, ne každý má dochvilnost jako dar od Boha. Mějte na paměti, že ne všichni budou dynamičtí jako vy. Vše má svůj důvod a vás to má naučit trpělivosti a shovívavosti. Svou dychtivost můžete nasměrovat k někomu, kdo stále váhá a rozmýšlel by se ještě příští Vánoce.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Karta dne k poslechu - Rytíř pohárů https://www.youtube.com/watch?v=QtdZWkeVBfw 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu