Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 11. březen Karta dne - Patová situace.

Začíná nám nový pracovní týden. Jak to vidí Tarotová předpověď pro vaše znamení na pondělní den? Karta dne je Patová situace. Berte věci s nadhledem a nenechte se vtáhnout do pomluv a intrik.

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 11. březen Karta dne - Patová situace.

„Naivní je ten, kdo si myslí, že jedna verze příběhu/situace je pravdivá.

I soudce musí slyšet verze i jiných osob, aby mohl udělat úsudek celé situace!“ LJanka.

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Beran

Vaše současná jistota může být náhle mystifikovaná a vám se může zhroutit pomyslná obrana před okolím jako domeček z karet, před nímž jste se uzavřeli. Toto už nesneslo odklad, protože uzavření se do své ulity před světem nejde donekonečna. Vaše ego se najednou může cítit jako loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Těšte se na vše nové, až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasně. Ve vztahu to může znamená přehodnotit zažité konvence a otevřít se novým šancím.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Býk

Jak to máte s Láskou k vaší osobě? Začněte ji vyjadřovat do sytosti, nebojte se být otevřeni před okolím a mít srdce na dlani. Měli jste před časem zásnuby a v práci se vám dostalo povýšení a následná služební cesta? To pro vás může znamenat osudové prověření, zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení. Láska nezná omezení. To, co k sobě patří ani vzdálenost nerozdělí. Říká se, že Láska i hory přenáší.

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Blíženci

Aby mohlo přijít něco nového, je potřeba udělat tomu novému prostor a nechat odejít nefunkční a přežité vzorce. Čím déle byste se této změně bránili, tím více vás mohou okolnosti uvádět do rozpaků a neklidu. Pak je tedy moudré situaci přehodnotit a přicházející změnu přivítat. Následně uvítáte, že se vám otevřou nové brány poznání a cesty, díky nim dojdete k růstu a obohacení. Ukažte, že jste pochopili, co se po vás žádá a začněte den třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým zlozvykem. 

Afirmace: Jsem připravena vnitřně zemřít, abych se znovu transformací narodila.

Rak

Bude báječné, pokud budete na ostatních hledat a všímat si jejich silných stránek, upozorněte na ně i druhé, kritiku pokud možno vůbec nevypouštějte z vašich úst. Máte li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Uzavírá se etapa minulosti a je tady výzva začít plánovat, co se svým životem dál, avšak s vyššími cíli a plány než doposud. Říká se, kdo nemá sny, jakoby žil jen na půl. Máte před sebou celý svět na dlani.

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Lev

Nový pracovní týden a den je pro vás příznivě nakloněn ve světě byznysu a projektům s trvalými hodnotami. Nabízí vám prosperitu a zabezpečení. Za muže mluví činy, ukázaná platí. Dlouhodobé obhajování snižte na minimum, buďte více praktičtí, poctiví a o krok napřed před ostatními. Využijte svých dosavadních zkušeností a držte se prověřené jistoty. Ve vztahu se nenechte strhnout žárlivostí a majetnických sklonů. Neomezujte se jen na uspokojování v tělesné smyslnosti. Rozdávejte též vřelou Lásku a nenechte se ošálit. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Panna

Dejte průchod svým emocím, ať vyjdou na povrch, propusťte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Jestliže druzí okolo vás chybují, nesuďte a nebuďte přísní k jejich životním lekcím. Nastavte si radary a svou očistu mějte pod kontrolou, aby se neproměnila v agresivní výměnu názorů. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat. Propusťte strach a potřebu ochrany, pak snadněji shodíte i pár nadbytečných kil. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Váhy

Mějte na zřeteli svůj dlouhodobý cíl, k němu lze využít zkušenosti, logické uvažování a argumenty na rozumovém základě. Mějte se na pozoru před sobeckostí, buďte trpěliví a poučte se z vlastních chyb. Masáž obličeje a šíje vám dnes udělá radost nebo i vy někomu tímto můžete vykouzlit úsměv na duši a ve tváři. Dnes byste měli zavést do svých stravovacích návyků nový řád, odlehčenou stravu a více se věnovat svému zdraví. To se týká jak vnější, tak vnitřní krásy. Dejte péči sobě a vnímejte potřeby druhých okolo vás.

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Štír

Vy jste ten, kdo by měl druhé pohladit byť jen vlídným slůvkem, má porozumění pro druhé. Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být na chvilku tím bezstarostným dítětem. V práci se dnes můžete přistihnout při zasněnosti a nostalgii, vynoří se vzpomínky na předešlá místa, kde se vám v něčem dařilo lépe, než nyní. Ve vztahu buďte uvědomělejší a vnímejte, jak se vaše sexualita pozvolna mění, zklidňuje a tělesnost ztrácí na významu. Někoho může navštívit kdosi z dětství.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Střelec

Mějte pod kontrolou vynášení kritických soudů nad druhými. Bude vás nejspíš ovládat rozumová oblast. Pozitivní stránka takového chování je, že lze řešit problémy rozumem, nenecháte si nic líbit a budete si stát za svým názorem. Držte se tedy svých ideálů a buďte obezřetní při setkání se ženami středního i staršího věku. Může dojít ke střetu názorů mezi partnery ze strany partnerky nebo matky.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Kozoroh

Ve vztahu si nestavte vzdušné zámky a pokud možno procitněte. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Přestaňte klamat sebe nejen v práci, kde vás strach paralyzuje a vy pak nejste schopni rozhodnutí, zda zůstat nebo odejít. Z čeho máte dnes strach, měli jste sen, který vám nedal spát a myslíte si, že to všechno se vám stane i v realitě? Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je ta, kdo vás může nasměrovat tím správným směrem a to třeba k tvůrčí činnosti a v oblastech umění. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Vodnář

První pracovní den před vámi a někomu se může dostat uznání, přátelská výpomoc, přidělení nevšedního úkolu. Zažili jste v nedávných den rozchod? Pak uvítejte energii k smíru a opětovnou chut se zamilovat. Je tu šance potkat kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým je šance nové přátelství vytvořít. Dojděte si na kosmetiku, masáž.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Ryby

Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo by měl ve vztahu mít poslední slovo. Udělejte nějakou správnou věc, rozhodnutí jako správná autorita. Proměňte své plány v realitu, změňte záměr v čin. To, co jste dlouho plánovali a připravovali má dnes velkou šanci dostat konkrétní podobu. Budete na to mít dost energie, a proto je ji třeba využít a nemít žádné resty a rozdělanou práci. Zaplaťte si účty, dejte do pořádku sportovní náčiní a udělejte jarní kontrolu vozidla. Kupte si žluté tulipány.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Karta dne k poslechu - Pětka mečů https://www.youtube.com/watch?v=mzEFBetc4Rg&t=7s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu