Zpět na články

Dnešní horoskop všem znamením - 18. 3. / Karta dne - cesta, změna, den v pohybu.

Nový týden je před námi. Jaká je předpověď pro vaše znamení? Denní karta je pod energií pohybu, změny jsou na cestě. Plánujete stěhování?

Dnešní  horoskop všem  znamením  - 18. 3. /  Karta dne -  cesta, změna, den v pohybu.

„Důvěřujte pouze změnám. Život se děje na základě událostí, ne slov.

 Důvěřujte změnám.“ Alfred Adler

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Není vše zlé, jak se na první pohled zdá. Proto prověřte situaci z vnějších okolností a pak i dle vašich vnitřních pocitů. Cítíte se osamělí? Máte pocit vyhoření nebo jste se uchýlili do role oběti? Situace tohoto dne si žádá, abyste se chopili vedení a pokud vám něco nevyhovuje, přiložte ruku k dílu a změňte to, co se dá. Chce to klid a nohy v teple. Večer si proto dopřejte teplou lázeň.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

 

Býk

Navštivte kosmetický salon nebo dejte péči své šíji, je to vaše slabší místečko, které vyžaduje vaši stálou pozornost a dnes obzvlášť. Nechte se vést vašimi zkušenostmi a ty vložte do plánů, které jsou dlouho neuskutečněné. Proto mějte stále na zřeteli váš dlouhodobý cíl. Chtěli byste trávit více času u moře? Vyšlete toto přání do vesmíru. S okolím se nedohadujte a zvyšte svou trpělivost, naopak usměrněte žárlivost. 

Afirmace: Vypínám a uvoňuji se.

Blíženci

Přehodnoťte své představy o partnerství a projděte dočasnou krizí ve vztahu, kdy neshody nemusí vést ke ztrátě. Tím se vám naskytne očistný pocit, jako byste prošli zkouškou ohněm. Zkouška se může týkat i hmotného prověřování. Cítíte-li se vnitřně bohatí, pak se projeví materiální bída jako bezpředmětná. Víte o něčem, co vám v životě chybí? Finanční jistota? Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. Dnes máte na to, abyste propustili destruktivní vzorce chování i myšlení. Večer dopřejte péči dolním končetinám.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Rak

Mějte pod kontrolou přicházející myšlenky a nezapomeňte, že na co myslíme a čeho se bojíme, to přitahujeme. Věřte v sílu svých myšlenek, protože je dosti pravděpodobné, že těch negativních přijde na mysl více, a tím byste si zbytečně do života přitáhnuli negace a nedorozumění. Mezi kolegy můžete zažít pocit, že vás druzí omezují nebo narazíte na nějakou lišku podšitou. Žádoucí je tedy celková bdělost a ostražitost. Buďte upřímní i k sobě samotným a uvědomte si, že jsou situace, kde se obelháváte a vyhýbáte se konstruktivní výměně názorů s partnerem. Pozor na zloděje v hromadné dopravě.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Lev

Začátek týdne je vám velmi nakloněn, vy budete ten, kdo bude určovat tón, bude totiž z vás vyzařovat suverenita, přesvědčivost. Budete lídrem týmu, který ho bude motivovat, to bude prospěšné celému okolí. To vám bude rádo naslouchat, protože lidé naslouchají těm, kteří se cítí silní, jdou si za svým cílem a nebojí se jít příkladem. A pokud z těchto vlastností splníte třeba jen polovinu, do hry nenadále vstoupí starší, sebejistá a diplomatická žena, která veškeré úkoly dovede do konce.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Panna

Je tady den, kdy se dá očekávat vznik nových věcí, mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vám odvede pozornost z každodenní rutiny. Je na čase se přizpůsobit změnám, třeba nadřízeného, nového kolegy či učitele, Dost možná pro vás nová oblast pracovních úkolů. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Propojte se v tento den se svou ženskou stránkou, buďte tvořiví, smyslní a projevujte eleganci.  

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Váhy

Od časného rána je žádoucí si nastavit kalendář a plánování času, pak předejdete pocitu, že jste pod vlivem Murphyho zákonů. Je první pracovní den, lidé unaveni prací o víkendu, pak není divu, že se ocitnete v zácpě, zapomenete si doma nabíječku a doklady. Mezi kolegy je možné zaznamenat pocit soutěžení a poměřování sil. Pokud se v takovém boji ocitnete a včas se dokážete oprostit a stáhnout do ústraní, máte šanci se dozvědět několik zajímavostí.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Štír

Hlásí se vám velmi příjemný den, proto ho využijte do sytosti při těch činnostech, které vám dělají radost a vykouzlí úsměv ve tváři i na duši. To znamená setkávání se s přáteli, pro druhé to může být návštěva divadla nebo cukrárny, pro někoho může být radost, že někoho pozve na večeři, kterou sám nachystá. Nastavte správnou míru všeho, do čeho se pustíte, protože ne každý bude na stejné vlně jako vy.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Střelec

Jsou tací, kteří se uchylují k praktikám, které nemusí být v souladu s těmi vašimi, proto buďte obezřetní, s kým budete cokoliv řešit a zda pod shodou okolností nepodlehnete a pak budete sršet jízlivými poznámkami, které byste si v jiné dny odpustili. Jak v zaměstnání, kde se můžete stát obětí jízlivé kritiky, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Dovolte druhým být sám sebou. Hledejte ve všem kus pravdy a prosazujte své ideály. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Kozoroh

Podívejte se za dveře, zda vás tam nečeká příjemné překvapení. Možná přijde poštou nebo jako nečeká návštěva. To se může stát i na pracovišti, kde  můžete uzavřít úspěšný obchod, posunout se na vyšší místo nebo úspěšně složit zkoušku.  Ale rozhodně neuškodí, když tomu štěstí trochu pomůžete a sami se ujmete iniciativy. Využijte tento osudový okamžik a vydejte se na cestu za hledáním drahokamů.

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Vodnář

Můžete konečně přijít okolnostem na kloub a pochopit souvislosti. Dojděte až za hranice svého ega, začněte znovu důvěřovat a věřit v život, to vás může dovést k přehodnocení, že je potřeba změnit prostředí, zcela nové uplatnění svých předností, odejít z partnerského vztahu, ve kterém jste uvízli a marně se z něho snažíte vymanit. Nečekejte, že vše půjde podle plánu. Doba není vhodná na investování a ani půjčování peněz. Brzy nastane obrat, bude na vás, zda k lepšímu.

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Ryby

Ujměte se vedení a buďte skvělým diplomatem. To, co se nevyplatí je dělat věci napůl, naopak buďte o dva kroky dopředu než v jiné dny. Vzdělávejte se, poslouchejte motivační videa, zabavte se nakupováním. Dejte větší píli, snahu a nadšení do všeho, co vás čeká, aby se mohl dostavit ten nejlepší výsledek. Doba, kdy kvalitu vašeho vztahu byla postavena na závislostech, je pryč, vaše vztahy mají dnes na růžích ustláno. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Karta dne k poslechu - Vůz. https://www.youtube.com/watch?v=U0OFDCvplRQ&t=5s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu