Zpět na články

Dnešní horoskop - 21. březen 2024 § Karta dne - Spravedlnost, karma.

Inspirace as motivace pro tento den z výkladu Tarotových karet. Karta dne je z Velké Arkány a oznamuje, že je na místě jednat čestně, spravedlivě. Co zasejete, to sklidíte. Více ve videu na konci příspěvku.

Dnešní horoskop - 21. březen 2024  § Karta dne -  Spravedlnost, karma.

„Karma je věčné uplatňování lidské svobody.

Naše myšlenky, slova a skutky jsou vlákny pavučiny, kterou okolo sebe tkáme.“

Svámí Vivékánanda

Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

🎀

Beran

Jestliže máte pochybnosti o sobě nebo o vašem partnerovi, nenechte ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích, jenže se zdá, že nejspíš čekáte, až se něco stane jakoby samo od sebe. Oni už k vám možná jisté nabídky ke změně přicházely, jenže, pokud se dlouho zůstává v apatii, pak není divu, že se snadněji přehlédnou. To může mít i na svědomí nuda, zkuste se opět dostat do centra dění a uvítejte společnost jiných lidí.

Klíčové slovo dne - dovolená.

Býk

Buďte bdělí a všímejte si znamení, protože řešení vašeho problému je na dosah ruky, jedná se totiž o osudový, zásadový den. Vesmír vám posílá šanci najít své poslání, je to váš úkol. Někdy to nemusíte být vy samotní, kdo dostane nápad, ale i setkání s lidmi, které vás posunou dál. Určitá závislost je předurčena k ukončení a propuštění, tím se může ulevit i vaší bederní páteři. Vstupujete do nového životního období. Můžete tento den připsat k vašim výročím, coby druhé narozeniny.

Klíčové slovo dne - sport.

Blíženci

Ti, kteří vyhlížejí novou Lásku, mohou uvítat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co k ní patří. Když si budete všímat u partnera jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrácení zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Ve vztahu nastává nutnost provést volbu mezi fyzickou stránkou a duševní kvalitou. Co vám radí vaše srdce ohledně Lásky? Jak ji prožíváte ve vztahu s dětmi a se starší generací? 

Klíčové slovo dne - hudba.

Rak

Dnes se můžete setkat se svojí spřízněnou duší nebo s člověkem, který má podobného ducha jako vy, dokáže vám upřímně vyznat obdiv a city k vám. Dokáže s vámi sdílet ty opravdové hodnoty, ať už jako přátelé, kdy vztah je založen na rovnováze nebo v zaměstnání, kdy se může jednat o budoucího obchodního partnera, který je nastaven v obchodování na stejné vlně, jako jste vy sami. Takto nějak může vypadat vaše setkání se spřízněnou duší.

Klíčové slovo dne - pes- přítel. 

Lev

Váš problém možná tkví v tom, že nemáte tušení jak přijít na řešení, abyste dosáhli toho, po čem toužíte. Ujasněte si, co je vaše priorita v zaměstnání, zda vyhovíte povrchním argumentům, které zastává okolí či raději zvolíte vaše odlišné, menšinové stanovisko. Přestaňte být v neutrální pozici. Změňte na tady a teď dlouhodobé plánování, rozhodněte se a začněte jednat. Váhání a nerozhodnost vám nebude ku prospěchu.  

Klíčové slovo dne - motivace. 


Panna

Nenechte se rozhodit, ale možná budete v zaměstnání stát tváří tvář nějakému rivalovi nebo budete zatažení do souboje s příbuzným či přítelem. Nepodlehněte při jednání manipulaci, je dobré obrnit se trpělivostí, protože nejspíš popichování a neshody vás prostě neminou. Tato rušivá síla se potřebuje projevit a útěchou pro vás může být to, že to nepotrvá na věky. 

Klíčové slovo dne - smích.

Váhy

Někteří z vás mohou projevit sklony k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti, dávání nezištných darů. Čeká vás den štědrosti, je to dávání a přijímání, které by mělo být v rovnováze. Je to vykoupení karmického dluhu, tím byste měli dojít k uvědomění, zda raději dáváte a nebo přijímáte pomoc. Nejvíce se to dá využít v pracovní oblasti a nebo tam, kde jsou viditelné materiální rozdíly. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Postavte se na stranu slabších.

Klíčové slovo dne - motivace. 

Štír

Buďte ten, kdo dnes pomůže svému okolí a to nejen ve finanční oblasti. I k vám budou proudit takové nabídky, které jsou předurčeny k finančnímu zisku, uzavírání lukrativních smluv a obchodů. To vyžaduje zásadovost, dodržování stanovených postupů, neodchylovat se od prověřených principů. Žádoucí je píle a skutky bez zbytečných řečí o dlouhodobém plánování. To přinese prosperitu a zabezpečení. Nezapomeňte však na Lásku a nenechte se lacině omámit. 

Klíčové slovo dne - smích.

Střelec

Láska se chce projevit, buď ji někdo projeví vám, nebo i od vás je žádoucí projevit Lásku svému okolí a rodině a tím jim dát najevo, jak vám na nich záleží. Propojte se v tento den se svou ženskou stránkou, buďte tvořiví, smyslní a projevujte eleganci. Ženy nechť jsou starostlivou matkou, která tráví hodně času s rodinou, dětmi i prarodiči Setkání s příjemnou ženskou společnicí obohatí někomu chvíle klidu a rozjímání, nejlépe někde v přírodě.

Klíčové slovo dne - motivace.

Kozoroh

Dostáváte se opět do centra dění, spojíte se s větším počtem lidí, jak v jiné dny, pak je tedy jasné, že lze očekávat větší přísun komunikace i v písemném podání. Pak využijte tohoto okamžiku, vyjadřujte se na rovinu a pokládejte takové otázky, na které chcete dostat odpověď. Lze očekávat i ozvání takového člověka, se kterým jste byli v rozporu a tím pádem se nabízí šance urovnat neshody a nastolit mír.

Klíčové slovo dne - dieta.

Vodnář

Očekávejte větší motivaci do pracovních projektů, nápady, které vás v jiné dny ani nenapadly. Není divu, že zvažujete cestovat a objevovat nová místa a prostředí. Celkově se jedná o zvýšení tvořivosti, očekává se projevení svobodného ducha, proto si sepište seznam věcí, které byste rádi uskutečnili a zapojte se do skupinových projektů, kde bude žádoucí vaše nastavení a odhodlání k novým ideálům. Někomu může vstoupit do cesty mladá osoba, která si bude chtít nezávazně zaflirtovat a projeví svou mladistvou nerozvážnost a nespoutanost. Na vás bude, zda si takové pokušení užijete nebo odmítnete, protože něčím vám bude připomínat vás samotné.

Klíčové slovo dne - dovolená.

Ryby

Uvítali byste úlevu a náhlý konec tam, kde vás tížila stresující situace? Výsledek může být doslova šokující, takový, o kterém jste ani nesnili, ale uvítejte, že tím zmizí veškeré napětí, které předcházelo a vedlo k tomuto rozhodnutí nebo události. Neohlížejte se zpět a propusťte pocit, že musíte zachránit svou hrdost. Konec je žádoucí a brzy se otevřou nové příležitosti. Ty mohou přijít v okamžiku, kdy máte jasnou mysl a můžete začít dál fungovat bez zbytečných dramat a zraňování.

Klíčové slovo dne - Láska.

Karta dne k poslechu - Spravedlnost. https://www.youtube.com/watch?v=1T1TujseLiQ&t=3s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu