Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení 8. 4.

Denní karta - Kamarádství, přátelé. Z přátelství může časem vzniknout Láska. Více ve videu, odkaz na konci příspěvku. Výklad pro inspiraci vyložila kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop pro všechna znamení 8. 4.

Beran

První den v týdnu máte velkou šanci se pohnout z místa a změnit to, co vás někde uvnitř svazuje, omezuje. Celková situace je tudíž postavená vzhůru nohama, přemýšlíte jinak, než vám radí srdce. Nejprve však jde o uvědomění a přijít okolnostem na kloub a pak pochopit souvislosti. Následně je moudré příchozí nechat dojít k obratu. Dobrovolná oběť a vzdání se něčeho, na čem vám záleží přinese osvícení a obnovu a skutečné naplnění.

Afirmace: Přestávám se vázat a svěřuji sebe a svůj vztah vůli Celku.

Býk

Dnes budete pod vlivem ženského aspektu vodního elementu, a to pro vás znamená citlivost, schopnost se vcítit do ostatních až obětavost. Možná v sobě probudíte léčitelské schopnosti. Den obklopen předtuchami a vhodný pro výklady karet a snů. Možná potkáte ženu, která bude mít všechny tyto kladné vlastnosti, které vás oslní nebo inspirují k vlastnímu využití.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Blíženci

Možná budete pociťovat vděk, pokud byste byli obdarováni nečekaně darem. Čeká vás slavnostní a radostný den, uspořádejte oslavu, navštivte kino nebo divadlo. Ať už se to týká loučení se svobodou, ženský dýchánek nebo narození dítěte, úspěšné složení zkoušek, realizace vlastního projektu. Můžete sklízet nějakou úrodu z předešlých projektů. Nejspíš zažijete dožínky a bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Rak

Je dost možné, že vás budou provázet obavy, zda to, co děláte a říkáte, je správné. Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. Nevíte, zda zůstat nebo odejít ze vztahu? Koho klamete více, sebe nebo partnera? Ten, kdo se honí za bludy a fantazií, se morálně shazuje před svým okolím. Neberte na lehkou váhu sny, mohou vás varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Lev

Začátkem nového týdne budete zřejmě vyzváni podstoupit riziko nebo přinést nějakou oběť, vzdát se světských hodnot a tím se ponořit do vlastního nitra. Je to taková zkouška, kdy jste prověřováni bezvýchodnými situacemi, zkoumání vašeho svědomí, prověřování závislostí. Nečekejte, že vše půjde podle plánu. Doba není vhodná na investování a ani půjčování peněz.

Afirmace: Obrat mi opět vrátí sílu, jsem trpělivý/á.

Panna

Nepotlačujte své city na úkor racionálna. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout. Měli byste vytvořit klid a teplo domova a ochraňovat svůj majetek a být ochránce pro všechny z vašeho okolí. Dnes nedělejte žádné kompromisy. V oblasti zdraví naslouchejte fyzickému tělu, možná vysílá signály, že přespříliš pracujete nebo jste si nastavili vysoký, zátěžový trénink, abyste rychle shodili to, co jste přes zimu nabrali, avšak všeho s mírou. 

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Váhy

Pondělí pro vás znamená nestálost, vrtkavost a dep plný změn. Možná budete postaveni před rozhodnutí mezi dvěma volbami. Pokud nebudete odmítat přicházející změny a využijete je, úspěch se jistě dostaví. Ve vztahu naopak příliš neriskujte a nezvažujte. Moudré bude si stát za svým rozhodnutím.

Afirmace: Jsem otevřen/a vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Štír

Mládí bude dnes v popředí. Dost možná se setkáte s mladou, dynamickou osobou, která bude z rukávu tahat jeden nápad za druhým. Otevře vám oči a vy dostanete nový úhel pohledu na vztahy, obzvláště na ten váš současný a tím ho snáze oživíte. Nebo dostanete nabídku od mladého ctitele, návrh na nové dobrodružství nebo flirt. Jak se bude situace vyvíjet je jen na vašem rozhodnutí. Vydejte se na výlet. V zaměstnání buďte ten, kdo nabídne pomocnou ruku kolektivu a ukažte svou dobrou vůli jít příkladem. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Střelec

Výzvou tohoto dne je udělat rozhodující krok. Tímto rozhodnutím už nebudete sedět na dvou židlích, pocítíte úlevu. Někdy i krok do neznáma je mnohem lepší, než neustále zvažování. A která cesta a rozhodnutí je správná? Někdy je možné dospět ke správnému rozhodnutí i intuitivním úsudkem, ale nejspíš bude v popředí rozum, naslouchejte mu, nese v sobě sílu, ostrovtip podniknout a analyzovat nějaký problém a neztratit přitom ze zřetele celek, který by se mohl přílišným polemizováním rozplynout.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Kozoroh

Dle vaší denní karty může pondělek ohlašovat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co k ní patří. Když budete vnímat partnera v jeho odlišnosti, ucítíte, že jste vrženy zpět k sobě samému, což vám pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozpolcení. Může ohlašovat rozhodnutí v tom smyslu, že někdy Láska i hory přenáší, ale někdy si žádá oběti, v podobě stěhování nebo opuštění nějaké stability, jistoty a nebo rozhodnutí buď a nebo. Ukažte se, co dokážete pro Lásku obětovat.   

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Vodnář

Pokud jste přednášející a čeká vás přednáška, pak věřte, že na vás čeká uznání, ocenění, zrovna tak jako ti, co se chystají složit zkoušky. Problém, který byl hluboce zakořeněn v partnerském vztahu, najde rozuzlení. Svobodní naopak mohou stát na počátku nového vztahu. Jedná o velmi pozitivní a vítězný den. Vítězství může být i takové, že ukončíte vztah nebo se rozhodnete pro změnu zaměstnání.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Ryby

Je tady den, který vás bude vést k opuštění starých známých cest, aby se mohla uskutečnit příprava na cestu novou a s ní i uspořádání nových životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi. Přiznat si chybu, zamyslet se nad sebou a jít do sebe je důkaz, že se obětovalo nižší ve prospěch vyššího. vemte na vědomí, že vše nefunkční je na čase opustit a prožitý smutek proměnit v nové naděje.

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Karta dne k poslechu - 2.pohárů. https://www.youtube.com/watch?v=DqWXaO5ctus 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den. -

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu