Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 12. duben

Denní karta -  Muž diplomat, vůdčí osobnost. „Hoďte mě vlkům a vrátím se jako vůdce smečky.“ 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop pro všechna  znamení  -  12. duben

Beran

Tento den je o naději. Pokud se vám nedaří v jakékoliv oblasti, využijte příznivou energii pro víru a naději, že ještě vše není ztraceno a neházejte předčasně flintu do žita. Stres by měl nenápadně odejít. Aby se vám dařilo, jedna z možností je, zúčastnit se nějaké charitativní akce nebo vyjádřili pomoc sociálně slabším. Prosvětlete druhým tento den, jsou i tací, co jsou na tom hůře, než jiní a nedokáží si říct o pomoc.

Afirmace: Jsem naplněn/a a mám dostatek energie.

Býk

Dnes bude zapotřebí zvýšená pozornost. Energie okolo vás bude vyvolávat napětí a od vás bude žádoucí zůstat při komunikaci objektivní. Zkoumejte po očku své okolí, zda ho vnímáte správně a po pečlivém zvážení mluvte o svých potřebách a plánech. Nenechte se strachem z vlastních pocitů, které zažijete při obhajobě zahnat do kouta. Je možné, že i přes veškerou bdělost nebudete ušetřeni a budete vtaženi do konfliktu okolí. Berte to jako přínos v tom, že se možná dozvíte nové informace a ty se v budoucnu zúročí.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Blíženci

Možná budete čelit strachu z chybných rozhodnutí, nedůvěře a zatěžování hlavy. Přichází změna a uvědomění, není divu, když člověk zažije zklamání, že se stáhne před okolím a vytvoří si svůj vlastní svět, nastaví si obranný postoj, který ho má ochránit před dalším zklamáním a bolestí. Nezůstávejte v této obranné pozici dlouho, zvyk je železná košile a mohlo by se vám stát, že v této energii zabřehnete o mnoho déle, než je původní plán. Bolest, která vás uvěznila v sobě samotném už je přežitá a nyní je čas se opět radovat a věřit.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Rak

A je tady šance udělat dobrou partii, najít životního přítele, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. Nejkrásnější karta k příležitosti potkat prince na bílém koni je tu právě pro vás. Připravte se na nějaké příjemné překvapení. Možná přijde poštou, či jako nečeká návštěva, třeba na vás čeká na pracovišti. Co nemůže uškodit, když Štěstěně trochu pomůžete a sami se ujmete iniciativy. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. V povolání můžete uzavřít úspěšný obchod, posunout se na vyšší místo nebo úspěšně složit zkoušku. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě. Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Lev

Co je pro vás žádoucí je nevyhnutelná změna, a to jak vnitřní, tak i vnější. Každý konec s sebou nese nový zárodek něčeho nového. Pro vás je to výzva se vnitřně proměnit a něčeho se vzdát, aby se mohly uskutečnit změny. K dosažení skutečného vnitřního rozvoje by mělo vše materiální, světské zemřít. Proto zkuste dnes udělat něco jinak. Třeba nějakým dobrým skutkem nebo přestaňte s nějakým nedobrým návykem. Pak uvítáte, že se vám otevřou nové brány poznání a cesty, díky nim dojdete k růstu a obohacení. 

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Panna

Je čas se probudit a být tím, kým opravdu jste. Zúčtovat a zhodnotit své minulé činy. Jde o to, umět opustit minulost a odpustit tomu, kdo si zaslouží druhou šanci. Víte o někom, o něčem, kdo si zaslouží takové gesto? Můžete to být i vy samotní. To přinese úlevu tomu, kdo si ji zaslouží a vám najednou spadne z vašich zad batoh starostí, který jste doposud nesli jako břemeno minulosti s sebou. Využijte tuto příležitost třeba v rodinných sporech, dohadech o finance. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu. 

Afirmace odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Váhy

Vykročte bez velkých plánů a váhání vpřed. Buďte připraveni na něco nového. Nebojte se mírného risku a udělat něco, co vás ve skrytu duše láká. na co jste si že vás to láká. Pro někoho to mohou být adrenalinové sporty, pro druhého odchod do nového zaměstnání. Máte-li před sebou schůzku třeba ze seznamky, s kým byste rádi navázali trvalý vztah, nejdříve buďte pozorovatelem, protože dotyčná osoba může seznámení brát pouze jako dočasný flirt, takže ve vztazích se očekává změna a menší riskování. 

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Štír

Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže ve svých rukách. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce. Vše okolo vás může být v pohybu, najednou zaznamenáte, že to, co dlouhý čas stálo je najednou v akci. Třeba vyjasnění okolností s někým, s kým jste byli v rozepři.

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Střelec

Nenechte se vtáhnout do neuváženého jednání a manipulace druhých. Pozor na dramatické situace a nepřiměřené scény. Pak byste mohli působit jako ten, kdo svou energií rozhoupá loď na klidném moři.  Ti, kdo dokáží tuto situaci využít a spojit síly, mohou proměnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Zvažujete-li si říct o zvýšení platu, je potřeba si toto dopředu strategicky promyslet a naplánovat. 

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Kozoroh

Potřebujete-li něco vyřídit, pak máte velké naděje k uskutečnění, budete popoháněni vášní, zvýšeným sebevědomím, touhou vydat se za dobrodružstvím, a to ale tak, aby vám nebyla omezovaná svoboda. To co se po vás žádá je pomocí odvahy a vnitřního náboje začít něco nového, nevšedního, co vyžaduje soběstačnost. Tím může být třeba částečné podnikání, kdy vás povede touha a individualita něco dokázat, zanechat za sebou viditelné projekty. Dnes není potřeba nikoho žádat o radu, vy sami si buďte jisti svým přesvědčením.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Vodnář

Dnes se vám rozhodně nebude lepit smůla na paty. Situace naznačuje pravý opak, můžete být vítězem, kdy jste osobně vítězem sami nad sebou, nad vlastními chybami a domněnkami. Můžete je změnit a nasměrovat tak, aby vám bylo fajn. V partnerském vztahu je možnost se dočkat dlouho očekávaného telefonního hovoru nebo uvítáte zprávu, která vám vykouzlí úsměv ve tváři nebo pocit zadostiučinění. Umělci, kteří čekali na svoji šanci mohou dnes zazářit a být na vzestupu své slávy.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Ryby

Nepřikládejte příliš velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste museli získat jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Vaše dosavadní jistota může být náhle mystifikovaná a vám se může zhroutit pomyslná obrana před okolím jako domeček z karet, před nímž jste se uzavřeli. Toto už nesneslo odklad, jsou věci, které se musí změnit. Těšte se na nové, až se uvolníte z pout, nové obzory uvidíte jasně.

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Karta dne k poslechu - Král holí https://www.youtube.com/watch?v=c8QElnW-FVo&t=1s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu