Zpět na články

Jaký bude týden od 15. 4. 2024 do 21. 4. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Kouzelné časy. Coříkal Immanuel Kant? „Proti trampotám života dal Bůh člověku tři věci: naději, spánek, smích“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 15. 4. 2024 do 21. 4. 2024  podle kartářky

Berani:

Očekávání, Příroda, Tvoření

Do vašeho života postupně vstupují nové věci, na které vaše srdce už hodně dlouho čekalo. Otevřete se všemu, co přichází, minulost musí z vašich myšlenek konečně zmizet. Snažte se být co nejvíce venku, v přírodě, dýchejte svěží vzduch. Zapomeňte 0na každodenní starosti a negativní energii ponechejte větru, aby ji rozprášil daleko od vás. Promyslete si pořádně své další kroky, svá rozhodnutí, protože podle nich se bude utvářet váš další život. Míří k vám více zdraví, lásky, blahobytu, peněz, zajímavých nápadů.

Býci:

Cesta, Hodnota, Laskavost

Udělejte si rekapitulaci svých životních úspěchů a neúspěchů, zamyslete se i nad lidmi, kteří zasáhli v dobrém nebo ve zlém do vašeho osudu. S něčím nebo s některými je třeba se rozloučit, možná se i vy budete muset někomu omluvit, aby vaše svědomí zůstalo čisté. V tomto týdnu vás mohou potkat drobné problémy, ale rozhodně se nevzdávejte, pomoc najdete na nečekaných místech. Neúspěchy přijměte s humorem, zasmějte se jim. Važte si sami sebe a vaše úspěchy se budou násobit.

Blíženci:

Elegance, Soudnost, Milost

Vsaďte na fialovou barvu. Přinese vám uvolnění od stresu, od nemoci, zvýší naději na úspěch v zaměstnání. Oblečení ve fialovém tónu vám dodá sebevědomí, budete mít dojem, že z neviditelného káčátka se najednou stala nepřehlédnutelná labuť. Dávejte si pozor na lidi, kteří vám budou mazat med kolem úst. Jejich slova jsou sice příjemná, ale nenechejte se ošálit. Spoléhejte se na vlastním rozum a intuicí. Lákají vás adrenalinové aktivity, ale i zde pamatujte – všeho s mírou, prvořadé je zdraví.

Raci:

Jasnost, Vědomí, Změna

Snažte se co nejvíce naplnit dny láskou a romantikou. Nechejte minulost za sebou, každý nový den přivítejte světlem a radostí. Věnujte pozornost maličkostem a znamením, která vás povedou správným směrem. Dávejte prostor k tomu, aby kolem vás vyniklo vše krásné a pozitivní. Hlavně se oprostěte co nejčastěji od běžných pracovních povinností a vyrazte do společnosti, mezi lidi. Sami budete ohromeni tím, jak vám práce opět půjde od ruky. Odpočinek opravdu nezanedbávejte, protože se stáváte kandidátem na workoholika.

Lvi:

Partnerství, Usmíření, Moc

Se členy své rodiny jste velice úzce propojeni. Nebojte se jim klidně a slušnou formou sdělit, co od nich očekáváte. Pokud to včas neuděláte, můžete později čelit problémům. Občas si zavzpomínejte na svoje bývalé lásky, třeba se s nimi i sejděte, abyste udělali za minulostí tlustou čáru a hlavně se vnitřně osvobodili. Mezi přáteli se můžete odvázat, smát se nahlas, tančit, zpívat. Vyzařuje z vás přitažlivost, magnetismus, šarm. Určitě si tímto způsobem více odpočinete, než kdybyste polehávali u televize.

Panny:

Síla, Mírnost, Akce

Zvládnete dělat více věcí současně. Hodně síly bude zapotřebí nejen při zvládání pracovních úkolů, ale též při plnění domácích povinností. Emoce budete muset držet na uzdě, protože málokdo ze členů domácnosti vám bude chtít pomoci. Volat vás bude i zahrada, opravdu si neodpočinete. I když milujete sluníčko, tentokrát si budete přát, aby pršelo, protože za špatného počasí pracovat na zahradě nebudete. Bez výčitek svědomí se naložte do vany, relaxujte v levandulové koupeli. Odpočívejte u luštění křížovek.

Váhy:

Posvátný prostor, Láska, Sebedůvěra

Udělejte si čas na sebe, čas na snění a poděkování za svůj život. Zadané čeká pořádná dávka emocí. Moc raději nemluvte, spíše naslouchejte. Nikoho nekritizujte. Hlavně se vyhýbejte hádce. U osob bez partnera bude celý týden klidný, pohodový. V zaměstnání překvapíte spolupracovníky svými osobními kvalitami i svým všeobecným rozhledem. Je nejvyšší čas začít vymýšlet plány na nadcházející léto. Dostanete pozvánku na třídní sraz. Pokud půjdete, zažijete hodně smíchu a legrace.

Štíři:

Vděčnost, Energie, Manifestace

Naučte se poděkovat za všechny dary, které vám život nadělil, a bude se vám i nadále dařit. Máte střechu nad hlavou, vlastní postel, své oblečení, přátele. Žijete v nádherné zemi, plné lesů, zelené trávy, kvetoucích a vonících květin. V zaměstnání vás čeká hodně úkolů, na osobní záležitosti nebudete mít čas. Potěší vás, když si váš nadřízený všimne vaší pracovitosti a iniciativy. Občas to sexuálně zajiskří mezi vámi a protějškem v Beranu, ale respektovat se budete navzájem díky oboustranné pilnosti a svědomitosti.

Střelci:

Předtucha, Hledání, Útočiště

Osud vám chystá nějaké překvapení. Mějte oči otevřené a pozorně naslouchejte všem náznakům, které vedou k požehnané změně. Setkáte se sice s drobnými překážkami, ale bude se jednat o výzvy, které vás posílí a zocelí. Někteří zrozenci budou vtaženi, i proti své vůli, do politického života. Jiní se zbaví stereotypní a nezáživné práce a najdou uplatnění v rámci svých zálib. Všichni by se ale měli vyhýbat fyzické zátěži. Hlavně rovněž neslibujte nic, co nejste schopni splnit. Kupte si nový parfém.

Kozorozi:

Spojenci, Pouť, Pružnost

Začali jste hodně utrácet a je dobře, že máte vedle sebe někoho, kdo vaši nákupní horečku brzdí. Občas máte sklon vidět i nepodstatné věci příliš černě. Tak jako měníte oblečení, tak v tomto týdnu budete hodně měnit nálady. Problém budete mít v zaměstnání s přístupem ke kompromisům. Budete muset být vnímavější k názorům svých spolupracovníků. Doma se odreagujte při knížce, případně se objednejte do posilovny. Nic nezkazíte tím, že budete chodit brzy spát. Práci domů si rozhodně nenoste.

Vodnáři:

Přátelství, Blahobyt, Tanec

Neopouštějte staré přátele kvůli těm novým. Važte si těch, kteří si důvěru zaslouží. A ty ostatní, falešné, nechejte odejít. V brzké době se vám zvýší životní úroveň. Polepšíte si  možná kvůli povýšení, změně pracovního místa, někteří zrozenci najdou velmi solventní protějšek. Svobodní si mohou ze ctitelů vybírat, zadaní si musí dávat pozor, aby nevystupovali jako lidé, kteří vědí všechno nejlépe, kteří jsou neomylní. Pak by bylo mezi vámi opravdu dusno. Odolejte pokušení stále někomu pomáhat, někoho zachraňovat.

Ryby:

Štěstí, Znovuzrození, Integrita

Roztáhněte křídla a leťte, kam vás to nejvíce táhne. Radujte se z lásky svých nejbližších. Trápení je za vámi, vrací se k vám světlo, před vámi je jasný den. Žijte tak, jak chcete, nedovolte, aby vás někdo stále řídil a usměrňoval, aby vám radil, co máte dělat. Pokud byste podlehli nátlaku, brzy byste vybuchli jako Papinův hrnec. Se svým protějškem si budete mít stále o čem povídat, máte mnoho společných zájmů a cílů. Také pracovní atmosféra je příznivá a umožňuje vám zvládat více věcí najednou.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 29. 4. 2024 do 5. 5. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle karet Tarot magie druidů. Na prastarý svátek lásky a vášně se staví májka, která přináší ochranu, požehnání a plodivou sílu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu