Zpět na články

Dnešní horoskop - pro všechna znamení - 16. 4.

Karta dne - Zastavení, relaxace, nicnedělání. „Nicnedělání je lepší než být zaneprázdněn nicneděláním.“  Lao-c' 🎀 Karta dne k poslechu - odkaz na konci příspěvku. Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  horoskop  -  pro všechna znamení - 16. 4.

Beran

Zamyslete se, zda nenesete starosti celého světa na svých bedrech? Viděli jste sochu Atlase, který si naložil starosti všech a ty ho stahují k zemi? Takto se dnes můžete cítit i vy. Pokud jste v posledních dnech neměli na růžích ustláno, tak i dnešní překážky malého rázu překonáte snáze, když si řeknete, že už jste zdolali větší výzvy. Může to být také tím, že jste vyčerpaní a potřebujete čas na relaxaci. K večeru si dopřejte relax a vše, co vám pomůže znovu nabrat síly.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Klíčové slovo dne - dieta.

Býk

Zdravotní oblast volá po větší péči páteře. Pokud strádá, tak oznamuje, že je potřeba zjistit, jak to máte s úctou sami k sobě. Vše musí být v rovnováze. Když není rozum a cit, páteř se vychýlí do strany. Rozum posílíte uplatňováním logiky a důvěrou v druhé, cit se posiluje, že se budete snažit vcítit do druhých. Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se je projasnit.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Klíčové slovo dne - radost .

Blíženci

Připravte se na změny a to třeba takové, že můžou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytáhne z každodenního stereotypu. Projevte ochotu přizpůsobit se změnám. To se může týkat změny nadřízeného, změna učitele, nového kolegy nebo pro vás nová oblast pracovních úkolů. Překvapivě i na novém působišti. Propojte se v tento den se svou ženskou stránkou, buďte tvořiví a smyslní.

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Klíčové slovo dne - tanec. 

Rak

Proč si myslíte, že je dobré nést na svých bedrech starosti celého světa? Toto nastavení a překážky nejlépe zdoláte tím, že si s radostí dovolíte radovánky, které jste dlouho odkládali. Uvědomte si, že nejste zodpovědní za všechno a za všechny. Další dny si v zaměstnání už neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pak vzniká vnitřní napětí.To může způsobovat migrénu.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Klíčové slovo dne - cestování. 

Lev

Každý z vás má uvnitř sebe schopnost najít inspiraci, získat dovednosti a zkušenosti a v neposlední řadě osvojovat si své vědomosti. Když se propojí tyto tři aspekty, nastává zdárný předpoklad pro vytvoření svého nejlepšího díla.  Abyste se přiblížili k vytouženému cíli, bude potřeba sbírat zkušenosti, znalosti a poznatky. Nebojte si říct o radu staršímu kolegovi.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Klíčové slovo dne - smích. 


 

Panna

Kolegové a lidé z okolí budou za vámi rádi chodit, můžete jim poskytnout motivaci a radu, ale pouze tehdy, když si o ní sám požádá. Buďte si vědomi toho, že nevyžádaná rada je stejná, jako žádná rada. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum dnes nechte odpočívat. Večer využijte k relaxování, meditování a zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie. Možná proniknete do nějakého tajemství.

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Klíčové slovo dne - les-hory. 

Váhy

Odložte velké plány a věnujte se samostudiu, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama. Pak je možné zjištění, že i samota může být pro vás možná více, než hlučný dav. Být ve svém středu a klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Objevte moudrost získanou hledáním nejvyšší pravdy. Jedno rčení hlásí, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám dnes měla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Klíčové slovo dne - moře. 

Štír

Sdílejte své nápady a sny s přáteli. Bude vás ovládat hravost, uvolněné přátelství, budete na okolí působit dojmem mladého člověka s mladým duchem, který je dokonalý společník, který nezkazí žádnou zábavu. Je tu šance potkat kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Udělejte si čas na kosmetiku, masáž, protřiďte si šatník, pečujte o svůj zevnějšek.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Klíčové slovo dne - přátelství .

Střelec

Možná budete muset nasadit všechny síly, abyste obhájili svou práci nebo nějaké minulé téma. Je dosti pravděpodobné, že se setkáte i neprávím a budete nuceni obhájit nějakého kolegu. Nastavte správnou míru, v opačném případě by se jednalo o přehnanou soutěživost. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si důvěřujte. Pak ve vás uvěří i váš partner.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Klíčové slovo dne - hory- les.

Kozoroh

Dnes naslouchejte svému vnitřnímu hlasu, který vás povede ke správným rozhodnutím a spokojeným cílům. To, co jste dlouho plánovali a opečovávali se ukáže jako správné.Též budete pod vlivem vašich emocí, citlivosti a soucitu k druhým. Věnujte svůj čas a naslouchání vaší rodině a blízkým. Uvítají vaši podporu a nápady. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do šatníku. Očekávejte příjemné změny. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Klíčové slovo dne - zdraví.

Vodnář

Určitě víte o místě, kam jste se vždy chtěli podívat a zatím to zůstalo u snů, stejně tak jako plány v podnikání nebo v partnerství. Využijte odvahy a výzvy tohoto dne k jejich uskutečnění a proměnu v realitu. Plánujte a mírně riskujte. V tento den mohou vzniknout sńatky z rozumu. Budete přitahováni opačným pohlavím, proto ti, co jsou zadaní, nechť se obrní před partnerovou žárlivostí.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Klíčové slovo dne - dieta.  

 

Ryby

Dnes dostanete jako dárek trochu přepychu, štěstí a pohodlí domova. Jestliže by vám přišlo pár financí navíc vhod, pak právě teď buďte připraveni na příjemné změny. Na tento den budete nejspíš ještě dlouho vzpomínat. Den vhodný na přestavbu a inovaci bytu nebo si pořízení vlastního pozemku. V povolání můžete uzavřít úspěšný obchod, posunout se na vyšší místo nebo úspěšně složit zkoušku. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Klíčové slovo dne - sport.  

Karta k poslechu - 4. meče - https://www.youtube.com/watch?v=arnbtSX4kfI 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 2. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Stát pevně nohama na zemi. Finanční nabídka. „Člověk není poražen, je-li sražen k zemi. Poražený bude jen když na té zemi zůstane.“   Zig Ziglar. 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* 🎀

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu