Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 18. 4.

Denní karta -  Obchodník s ostrým jazykem. Rozepře mezi partnery.     🎀 „Za úsměvem se skrývají ostré zuby.“  Valeriu Butulescu 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu  - 18. 4.

Beran

Čeká vás odhalení nějaké přetvářky nebo faleše. Také můžete zjistit, že jste byli vtaženi do trojúhelníku nebo že je tady třetí osoba, která narušuje váš vztah. Mějte proto oči otevřené a pokud odhalíte a ucítíte křivdu, nedovolte, aby se vám usadila na těle. Někdo nejspíš tuto vaši důvěru mohl zneužít a nasměrovat proti vám. Na to se hodí rčení “ kousnout si do kyselého jablka”.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Býk

Buďte činorodí a motivujte druhé k nejlepším výsledkům, obzvlášť pokud jste vedoucí pracovníci. Zlepšete na pracovišti pracovní podmínky. Využijte sílu vašich myšlenek k přesvědčení ostatních o vašich dovednostech, o kterých jste se mylně domnívali, že nejsou ve vašich možnostech. Tím se mohou realizovat vaše sny. Kdo umí ovládat magii a využije ji pro správnou věc, může dojít k pochopení, že existují věci mezi nebem a zemí. Každý král měl svého šaška, který uměl nejen bavit, ale i najít řešení tam, kde jiní selhali. Vzpomínáte na Tajtrlíka?

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Blíženci

Buďte počestným pracovníkem, který se umí prosadit. Máte-li něco k vyřízení na úřadě, měli byste pochodit a být spokojeni. V práci je možné se setkat s nepřiměřenou náladovostí šéfové, kdy se bude chovat jako nezávislá žena, která se drží ideálů, využívá bystrý rozum a nenechá si jen tak něco líbit. Co jí je možné uznat je to, že má schopnost řešit problematické situace rozumem a z nich vytěžit co nejvíce. Věřte, že lepší taková šéfová nebo šéf, nežli taková manželka nebo přítel doma.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Rak

Singl partneři mohou uvítat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co z Lásky vychází. Rozdávejte úsměv, jídlo a služby chystané s Láskou. Zadaní mají možnost si uvědomit rozdíly mezi partnery, vzájemnou odlišnost. To vás může nasměrovat zpět k sobě samému a pomůže pochopit vlastní úplnost a překonat vnitřní rozdvojení. Celkově se tedy jedná o den volby a rozhodování. Spoléhejte na srdce, to bude váš nejlepší rádce a pomocník.  

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Lev

Nepodlehněte melancholii, pokud prožijete zklamání, rozchod. Mějte na paměti, že smutek nemusí být bolestivý, pokud mu nepodlehnete v jeho počátku. Co se nevyvíjelo tak, jak jste očekávali? Někdy je to právě očekávání, které nás svede z cesty. Jestliže jste toužili po povýšení nebo se vám rozpadá vztah, může to být třeba proto, že jste vyvinuli malé úsilí a brali na lehkou váhu. Ještě je tu šance tyto skutečnosti napravit nebo si pro příště uvědomit tuto situaci a podobné chybě předejít.

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Panna

Tímto dnem vás povede vaše srdce a citové opojení. Budete v silné symbióze s vlastní představivostí a intuitivní stránkou. Mnozí z vás zažijí radost a uvědomění si štěstí v současném vztahu. Pro každého to znamená jiný pohled a postoj k těmto pocitům. Můžete pocítit Lásku k Vesmíru nebo rodičům, Lásku ve všech podobách. Je dobré tyto aspekty v sobě nejprve objevit a pak projevit. Láska se nevnucuje, pouze nabízí. 

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Váhy

Některé okolnosti a výzvy vás budou vést k opuštění starých známých cest, aby mohla být nastavena cesta nová. Ta bude vyžadovat uspořádání nových životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s povinnostmi, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nenaplňuje a způsobuje smutek a vyhoření. Uznejte, že takto se nedá žít do nekonečna, zamyslete se nad sebou a přijměte výzvu, která vás dovede k plnohodnotnějšímu bytí. 

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Štír

Rýsují se před vámi nové příležitosti a to i takové, o kterých jste ani nesnili. Máte možnost si rozšířit své znalosti díky studiu, cestování a to hlavně do zahraničí, kde máte možnost poznat nové kultury a tím si rozšířit své obzory a názory na svět doma a pak i jinde. To pro vás znamená opustit jistotu tepla domova a jít štěstí naproti. Třeba si v tento den uvědomíte, že to co jste v minulosti odmítli přeci jenom zkusíte a dáte do toho větší odhodlání. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Střelec

Tento den vás vyzývá k novým začátkům. Vpusťte do svého žití nové podmínky, nový domov, nové koníčky a vše, co vám dělá radost. Spoléhejte na svůj instinkt bez velkého plánování. Někteří vás možná budou považovat tímto nastavením za podivína, vy však víte, že chcete žít volně a ne dle svazujících pravidel, které určil někdo cizí. Vymaňte se ze závazků, které vám berou svobodu. Myslete hlavně na své pohodlí.

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Kozoroh

Můžete oplakat to, co jste ztratili, věřit a těšit se na to, že se uvolnilo místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. Máte pár dní na to vyvinout větší úsilí a snahu. Postavte se tváří tvář k odhalené skutečnosti, neboť zde každé zklamání má původ v závažném sebeklamu nebo nepřiměřená pýcha. Pozor však, abyste svému zklamání nepodlehli, jinak budete zranitelní a bezmocní. To by mohlo způsobit výbuchy vzteku, vedoucí až ke sklíčenosti. Pozitivní je fakt, že to můžete proměnit v hybnou sílu, vedoucí k vnitřní proměně. 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Vodnář

Umíte vyjádřit nahlas své požadavky a naslouchat potřebám jiných? Na které straně se cítíte lépe, na straně má dáti nebo dal? Je možné, že budete silně motivováni se zapojit do nějaké charitativní činnosti, věnovat někomu bezpodmínečně dar nebo naopak k vašemu překvapení budete obdarováni vy samotní. Prémie by jistě přišla každému vhod.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Ryby

Ve vztazích přichází výzva k vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Nenechte se rozhodit každodenními problémy a pokuste se vše vyjasnit a vykomunikovat.  Být svůj, plný odhodlání, plný nových nápadů a inovací, to můžou být vaše vlastnosti, které vás dnes vynesou na nástěnku zaměstnanec dne. A kdo by nestál o finanční odměnu, pochvalu, seberealizaci?

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Denní kata k poslechu : Král mečů https://www.youtube.com/watch?v=1Ds6S4qRUnI 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji vám úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 2. 5.

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Stát pevně nohama na zemi. Finanční nabídka. „Člověk není poražen, je-li sražen k zemi. Poražený bude jen když na té zemi zůstane.“   Zig Ziglar. 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* 🎀

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu