Zpět na články

DNEŠNÍ HOROSKOP NA 30. 4.

Denní karta - Transformace, změna. „Relativní znehodnocení ženy znamená toto: muž ji v jistém smyslu miluje méně, zato však žena vystupuje jako pronásledovatelka, to znamená jako čarodějnice. Tak se spolu se zvýšeným uctíváním Marie a v jeho důsledku vyvinul blud o čarodějnicích, tato nesmazatelná skvrna na pozdním středověku.“ C. F. Jung. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

DNEŠNÍ HOROSKOP NA 30. 4.

Beran

Dnes vás bude hnát touha po stabilitě, struktuře, jistotě a také trvalých hodnotách. Možná vás bude více jak jindy zajímat téma a debaty okolo vpádu člověka do přírody, její zotročování a zavádění novinek do obydlí, které už nejsou přirozené. Svým dětem a rodině buďte autoritou, poslechněte si rady, ale poslední slovo by mělo být vaše. V oblasti zdraví naslouchejte fyzickému tělu, možná vysílá signály, že přespříliš pracujete.

Afirmace: Vše mám pod kontrolou a dosahuji svého cíle.

Orgán dne - kotník. 

Býk

Tento den bude od vás vyžadovat plné nasazení, protože k vám přichází tvůrčí a podnikavá energie. Proto se soustřeďte na to, co chcete a nedávejte pozornost těm věcem, které nejsou až tak středem vašeho zájmu. Pak je nad slunce jasné, že budete toužit po uznání, optimismu a viditelných úspěších. Navrácená energie posílí vaše tělo i duši.

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.

Orgán dne - třísla- kýla.

Blíženci

Seberealizace se dá nejlépe vyjádřit v podobě našich největších talentů, Zalovte v paměti, abyste si uvědomili, co vám nejvíce šlo a bavilo jako dítěti a pusťte se do těchto činností, abyste podpořili svou seberealizaci.Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním. Určete si cíl a směřujte vpřed. Důležité je si věřit a rozvíjet se. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Orgán dne - tepny-tlak.

Rak

Přichází čas užít si zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Tento den je nakloněn navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Oslavte tento poslední dubnový den jak se patří.

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

Orgán dne - tenké střevo.

 

Lev

Tento den je o štěstí, oslavách všeho druhu, pocitu naplnění. Máte šanci získat novou, zajímavou pracovní nabídku, povýšení nebo zvýšení platu. Také je tu příležitost uzavřít velmi zajímavý obchod. Někteří z vás budou obdařeni cenným darem a zažijete pocit vděčnosti.Vztah s partnerem může přinést uvědomění, že máte hodně společného a že existuje ještě spoustu neobjeveného. K tomuto uvědomění vám může být nápomocen i rozhovor s třetí osobou.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Orgán dne - hýždě.

Panna

Jsou situace, nad kterými přemýšlíme spoustu dnů a nemůžeme najít řešení a spřádáme nitky tak, abychom z této bezvýchodné situace našli řešení, jak se z toho dostat ven. A pak přijde den, jako ten dnešní a ten situaci vyřeší sám, bez vašeho přičinění. Může se vám to zdát na první dojem kruté, avšak za čas pochopíte, že už nemělo cenu pokračovat v sebetrýznění a změnu přivítáte. Vraťte se do své přirozenosti a nesnažte se zavděčit okolí za každou cenu.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Orgán dne - vaječníky.

Váhy

Zasněnost vás může posunout k vysněnému cíli. Pokud toužíte po obnovení vztahu nebo potkat novou Lásku, pak vaše denní karta radí, abyste se ponořili do nostalgie, zasnili se a vzpomněli si na dobu, kdy jste byli bezprostřední jako malé děti, plni odhodlání, elánu a upřímnosti. To ve vás dokáže vytvořit emoce, které přitáhnou to, po čem toužíte. Může vás navštívit někdo z vašeho dětství nebo příbuzný, kterého jste dlouho neviděli. 

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce

Orgán dne - hlava-nespavost.

Štír

Prověřte tedy své ideály se skutečností, ty v pravý čas přinesou ovoce. Je možné, že se v poslední dubnový den setkáte se zákeřnou osobou nebo se ocitnete v bojovné náladě, lstí a záludném jednání. Dejte volný průchod svým emocím, ať vyjdou na povrch, projevte svůj hněv. Vypusťte páru, dovolte tím očistit nahromaděný tlak. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno selhat. 

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Orgán dne - svaly.

Střelec

Pokud zvažujete začít s podnikáním nebo jste už na startovní čáře, pak není divu, že vás ne jednou zaskočí starosti o dinance. Ve vztahu možná pocítíte sklíčenost, opuštěnost. Cítíte se mizerně a chybí vám bezpečí? Nebo zažíváte pocit opuštěnosti? Je to dočasný stav, proto nezoufejte a přestaňte neustále zkoumat nějaký problém a vymýšlet katastrofické scénáře.

Afirmace: Jsem otevřená a připravená být upřímná k sobě a ke svým potřebám.

Orgán dne - žlučník.

Kozoroh

Tento den je ve znamení radosti, štěstí, oslav, vnitřního naplnění. Můžete sklízet nějakou úrodu z předešlých projektů. Tomu se říká zažít dožínky. Pokud se vás to netýká, může to jen znamenat radost ze života. Někteří z vás mohou být obdarováni příjemným darem a pocítit spokojenost a vděk. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, třeba zrovna u ohně v přírodě.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Orgán dne - hlava.

Vodnář

Něco, co jste kdysi dávno získali, vám může být odebráno a znovu být obnoveno na základě nově získaných zkušeností. Prvotní vzdor odejde rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Orgán dne - dutiny.

Ryby

Sen k vám může promlouvat řečí iracionálna, kdy může varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. Z čeho máte strach? Výzva tohoto dne je dojít k uvědomění, čeho chcete v životě dosáhnout.  Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste uvěřit vaší intuici, ona je ta, co vás může nasměrovat tím správným směrem. Den je ideální k tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho. Vhodná je meditace na rozpuštění strachu. Podívejte se mu přímo do očí a on se rozplyne.

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Orgán dne - rameno.

Karta dne k poslechu : Smrt- https://www.youtube.com/watch?v=k4GqzjEL0ic 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly kart, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop z Tarotu na 17. května

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Bezesná noc, smutek. „Počítat hvězdy patří k řemeslu noci.“ —  Otakar Matušek 🎀 Kolektivní výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Pro osobní se neváhejte objednat. * 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu