Zpět na články

Jaký bude týden od 17. 6. 2024 do 23. 6. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová. „Žádný skutek laskavosti, ať je jakkoli malý, není nikdy zbytečný“ (Ezop).  Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 17. 6. 2024 do 23. 6. 2024  podle kartářky

Berani:

Romantika všude, kam se podíváte. Významné dny: 18, 27, 28. Noste odstíny červené, kontaktujte důležité osobnosti, dejte najevo, že jste jedineční, cenní, že se dokážete všude prosadit. Usmívejte se, na dny, které máte před sebou, jenom tak nezapomenete. Ocitli jste se na svahu, po němž stoupáte vzhůru k většímu uznání. Co vypadá zpočátku jako letní romance, může být pro někoho stejně horké jako letní počasí. Jestli navštěvujete dostihy, štěstí by vám mohla přinést čísla 3, 6, 9. Poučte se o cenách realit a daňových podmínkách.

Býci:

Vztah s Vodnářem, který začíná jako přátelství založené na společných zájmech, začne pomalu doutnat, až se nakonec rozhoří. Odložte v tomto týdnu záležitosti spojené s právními úkony i nabídky partnerství. Rovněž zvažte rozhodnutí, které se týká manželství. Prosazujte své nápady, co nejvíc na sebe upozorňujte, abyste se dostali do středu pozornosti. Rozhodně nepřehlédněte čísla 4, 6, 2. Vyvarujte se zvedání těžkých předmětů, pozor na bolesti zad a páteře. Opatrnost je na místě doma, na komunikaci i na pracovišti.

Blíženci:

Se Lvem je na obzoru cestování. Připravte se na změny v domácím prostředí. Vy sami získáte pevné místo v oblastech, na něž jste dříve ani nepomysleli. Budete těžit z toho, že se umíte vyjadřovat ústně i písemně. Štěstí vám mohou  přinést čísla  5, 3, 8. S jedincem narozeným ve znamení Vah budete mít tendenci jednat impulzivně, arogantně, teprve až pak budete přemýšlet o tom, co jste zrovna řekli a jak jste se chovali. Možná byste měli zvážit omluvu. Odpočinete si při poslechu vážné hudby. Více se zajímejte o své potomky a o jejich výchovu.

Raci:

Na pracovišti se setkáte a budete jednat s cizinci. Můžete se přitom zaplést i citově. Ochutnávání exotických a zahraničních jídel je sice zábavné a vzrušující, ale vás osobně by mohly potkat zdravotní problémy. Čeká vás zábava, pestrá společnost, ale nic nepřehánějte, ani neplýtvejte silami. Vzbudíte obdiv někoho, kdo dokáže ocenit vaši cílevědomost, toho, že dokážete jít za svým cílem a nevzdáte se, i když se přitom musíte poprat s osudem. Někdo blízký se vám svěří s utajovaným vztahem a požádá vás o radu, jak situaci vyřešit.

 

Lvi:

Vše, čeho se dotknete, se promění ve zlato. Budete mít štěstí v peněžních záležitostech. Štěstí vám přinesou čísla 2, 4, 8. Váš život správným směrem ovlivní smlouvy uzavřené s Kozorohem. Možná se bude jednat i o smlouvu předmanželskou. Zbavíte se věcí, které doma překážejí a které už nepotřebujete. I za ně získáte nemalé peníze. Co je pro jednoho  veteš, pro jiného je darem z nebes. Vaše popularita bude stoupat, ale se všemi nemusíte být právě zadobře. Pokud byste chtěli každému vyhovět, stejně byste neuspěli.

Panny:

Důležitými čísly jsou - 3, 5, 7. Láska, peníze a zdraví hrají v tomto týdnu hlavní roli. Budete bez vlastního přičinění ve správný čas na správném místě a obchodní záležitosti budou přinášet radost. Konečně dokončíte záležitosti, které jste začali před rokem. Připravte se na návštěvu příbuzného, který vás požádá, abyste nějakou dobu pečovali o jeho domácí zvířata. Někteří zrozenci úspěšně využijí své osobní kouzlo, přitažlivost a zúčastní se kamerových zkoušek. Osoba, která hrála kdysi ve vašem životě významnou roli, se bude chtít k vám vrátit.

Váhy:

Ochraňovat vás budou čísla 8, 9, 1. Vztah s jinou Váhou je neperspektivní, jenom byste plýtvali silami a tratili čas. Hodně se budete angažovat ve veřejném životě. V zaměstnání věnujte pozornost maličkostem, pokud byste nic neřešili, záležitost by se rozrostla do obřích rozměrů. Hodně vám v tomto směru pomůže Rak, díky němu později vystoupíte výše na společenském žebříčku. Díky svému jazykovému vybavení si začnete více věřit. Hlavně zvýrazněte svou osobnost, oblečte se do odstínů modré a prosaďte své názory.

Štíři:

Upevní se vztahy v manželství i mezi přáteli. Během léta uvažujte o nákupu pozemku, možná budete chtít z ekologických důvodů změnit i bydliště.  Někdo z vašich blízkých odejde pracovat do ciziny. Nadřízení vás budou tlačit na jiný post, nejedná se ani o povýšení, jako spíše o změnu kanceláře. Postěžujete si Vodnáři, sdílíte totiž stejné rodinné hodnoty. Dávejte si pozor na lidi, kteří mají ve svých jménech  písmena  C,L,U. Jednalo by se o osudové setkání. Vztah s Pannou bude pouze společenský, možná chodíte do stejné restaurace nebo do stejné posilovny. Vaše čísla pro tento týden jsou: 8, 9, 12.

Střelci:

Vaše čísla pro tento týden jsou 6, 15, 24. Zaměřte se na bezpečnost svého domu, bytu, garáže. Koncem měsíce přijmete poněkud neočekávané rozhodnutí o dlouho odkládaném založení rodiny nebo stěhování. S Býkem povedete užitečné rozhovory o alternativní medicíně, léčivých rostlinách, výživě. Váš společenský život je na mrtvém bodě, často potřebujete být sami, mít klid a nikoho nevidět. Ve chvílích, kdy vám bude těžko, najdete berličku v modlitbě. Na pravidelné lékařské prohlídce se dovíte, že váš zdravotní stav je v pořádku, ničeho závažného se nemusíte bát.

Kozorozi:

Více než kdy jindy vás budou zajímat finanční záležitosti. Díky svému postřehu i výborné intuici můžete očekávat neobvyklé příjmy. Oporu vám poskytnou čísla 3, 1, 8. Najděte si bližší vztah k lidem, které denně potkáváte nebo vídáte. Vaše laskavost se vám časem trojnásobně vrátí. Rovněž se vám otevřou dveře, které byly pro vás řadu let zavřené. S Pannami se můžete vydat na společnou dovolenou. Stále si budete mít o čem povídat a i při řešení náročnějších situací se rychle shodnete. Na dovolenou ale nejezděte autem. 

Vodnáři:

Vaše čísla jsou: 1, 7, 2. Začněte více šetřit, rovněž budete nuceni překonat jistý pocit viny z menšího utrácení. Vydané peníze jste použili na zkrášlení svého zevnějšku a doufáte, že se vaše úsilí vyplatí. Částečně ano, protože vás čekají kolektivní aktivity, návštěvy, přátelská posezení. S novými lidmi ve vašem okolí se může dostavit závan vzrušení a dobrodružství. Romantický, inspirující a velmi citový vztah navážete s Býkem. Kontrolujte ale svoje chování, protože můžete náhle zjistit, že Býk má o vás vyšší mínění, než jste se domnívali.

Ryby:

Záplava změn v zaměstnání vás vynese mnohem výše, než byste čekali. Za svoji dosavadní práci si zasloužíte více peněz i ocenění. Budete ale muset dotáhnout do konce úkoly, které si nabral a nesplnil váš předchůdce. Věnujte větší pozornost lidem, kteří mají ve svém jménu písmena:  E, N, W. Pomohou vám, když si někdy nebudete vědět rady. Muži Panny vám dobře poradí v oblasti realit, mají cit pro ekonomiku a vyznají se v praktických otázkách bezpečnosti. Respektujte tradice, protože pro vaši širší rodinu mnoho znamenají.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 9. 9. 2024 do 15. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Předvolební aforismus od Jeffersona (Telpres č.8): „špatné kandidáty volí ti dobří občané, kteří nejdou k volbám“. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu