Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 14 . 6. 2024

Karta dne -  Smutek, ztráta. „Dejte smutku slova; smutek, který nemluví, svírá zkroucené srdce a nutí ho puknout.“ —  William Shakespeare - Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  14 . 6. 2024

 

Beran

Je tady pátek, víkend za dveřmi, co jste nestihli už možná počká na další dny. Přišel čas na odpočinek a nechat dít věci o vás bez vás a umět si počkat na vhodný okamžik a být ve správnou chvíli na správném místě. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste nyní bojovali s větrnými mlýny. To se týká jak v oblasti pracovní, tak i ve vztazích. Trpělivost přináší růže. Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě v nedohlednu?

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Býk

Spojte se s matkou přírodou, a to buď pobytem v přírodě s oblíbenými zvířaty, či zahradničením a nebo využijte přírodních procedur, které mohou zkrášlit vaše tělo. Zkusili jste již bahenní nebo skořicový zábal? Ti, kteří studují mohou zaznamenat úspěch, zrovna jako ti, co se zabývají financemi. Vaše okolí uvítá vaši pomoc, dobrou radu. Buďte trpěliví, zaměřte se na kreativitu, pozor si však dejte na tvrdohlavé jednání. Využijte své dosavadní zkušenosti a poučení z vlastních chyb. 

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.


Blíženci

Pokud se vám do dnešního dne nepodařilo najít své poslání, své místo, nabízí se velké šance k jeho odhalení. Můžete najít svůj vnitřní i vnější svět. Pohodu na duši a radost v zázemí. Tímto dnem se uzavírá jedna etapa vašeho bytí. Co je proto žádoucí je nastavení si nových a hlavně vyšších cílů, aby mohly být postupně ve Vesmíru zhmotněny a uvedeny do dalších dní. Proto si s tím dejte práci a čas. Můžete vyniknout v roli poradce v kterékoliv tvůrčí oblasti. V oblasti zdraví věnujte péči fyzickému tělu, cvičením, masážemi, protahováním.

Afirmace:Jsem teď otevřen/a velikému naplnění.

Rak

Čeká vás den plný inspirace, tvořivosti a nepřeberné množství nápadů. Ve společnosti se budou propojovat kontakty a vytvářet společenské vazby. Podnikatelé a vedoucí pracovníci budou na vzestupu. Vytyčte si cíl, neměňte své stanovisko a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad. Proto se odvažte do finančních operací, které mají dlouhodobou perspektivu. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Lev

Někteří z vás mohou v tento den využít vaší přirozenosti a sklonů k sociálnímu cítění, milosrdenství, dobročinnosti, dávání nezištných darů. Čeká vás den štědrosti. Je to dávání a přijímání, které by mělo být v rovnováze. Pokud tím projdete, čeká vás vykoupení karmického dluhu. Nezapomeňte ale také na sebe a vyjádřite i své potřeby a naslouchejte potřebám druhých. Umíte druhým dobrovolně a nezištně dávat nebo je vaše štědrost motivovaná potřebou získat moc? Pokud budete důvěřovat své intuici, bude vnější úspěch uspokojovat a naplňovat i vaše nitro. Nedělejte žádné plané kompromisy. Je možné, že si vás někdo všimne a ocení nebo navrhne finanční odměnu.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Panna

Dnes se povezete na vlně Lásky. To pro vás může znamenat šanci najít harmonii, vnitřní klid a mír a nejvyšší štěstí. Oddejte se Lásce, bude všude okolo vás, kde si ji dovolíte vidět. To může znamenat pro ty, jež čeká pohovor šťastné pracovní místo, kde máte šanci si vytvořit přátelské prostředí a vztahy s novými kolegy. Proto mějte oči otevřené, můžete zažít pocit splynutí s vesmírem. Nastal čas se více vciťovat do druhých. Tam, kde pocítíte, že už dáváte více, než dostáváte, pak to chce nastolit harmonii.

MC Erik A Barbara - Ked pride laska

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.

Váhy

Už od svítání budete pod nejvyšší ochranou kartou. To bude mít své výhody i jisté nevýhody v tom, že je potřeba dodržovat etický kodex a nevzdalovat se od prověřených tradic a vzorců. V životě se nejvíce naučíme přes prožití bolesti a zkušeností, které zažijeme na vlastní kůži. Ve finanční oblasti by bylo moudré se zamyslet nad tím, zda opravdu umíte šetřit na horší časy. Možná, že ten kus nábytku, co se vám zdá už nemoderní si zaslouží být ještě pár let ve vaší společnosti a můžete odložit pořízení toho nového.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Štír

Dávno je tomu, co se hlásilo, že rodina je základ státu a ta pro vás bude tento den. Neměli byste zůstávat sami a s radostí se zúčastnit skupinových aktivit, rodinné párty třeba na zahradě nebo i pracovních projektů. V oblasti citových vztahů by se měly vyřešit dočasné krize, překonání zábran. Co vás čeká je šance pocítit vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba zrovna sousedských. Je nějaká situace, kde vás tíží svědomí, čeho litujete, že jste to nedotáhli do zdárného konce? Uvítejte možnost to napravit a nastavit věcem správný řád.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Střelec

Co se od vás očekává? Že budete mít vysoké očekávání jak na své cíle, tak i vůči ostatním a budete vyžadovat dokonalost.Tato tvůrčí a dynamická energie se dá využít tam, kde potřebujete ostatní inspirovat pro vlastní nápady a přesvědčit druhé pro vaše cíle a záměry. Ve společnosti se budou propojovat kontakty a vytvářet společenské vazby. Podnikatelé a vedoucí pracovníci budou na vzestupu.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Kozoroh

Co je na místě pro tento den je nastavení nových, vyšších cílů, aby mohly být postupně ve Vesmíru uvedeny do dalšího žití. Na úrovni vědomí by to pro vás mohlo znamenat, že budete vnímat, že vás to směřuje k učinění rozhodujícího kroku k seberealizaci vlastní osobnosti. V oblasti pracovních vztahů si možná dojdete k přesvědčení, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost ve vztazích ke kolegům. Dnes můžete obdržet dar nebo nečekanou pomoc. V oblasti zdraví věnujte péči fyzickému tělu, cvičením, masážemi, protahováním.

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Vodnář

Jak jste na tom s respektováním vesmírných zákonů? Připravte se na prověření vaší morálky. To pro někoho znamená odolat při pokušení začít si se zadaným kolegou, zda při obchodních jednáních zůstanete věrni morálním zásadám. Nebo se může stát, že se vám ozve vaše bývalá Láska a bude vás chtít zlákat do nezávazného flirtíku. Nápomocen při otázkách zdraví může být i lidový léčitel. V tento den můžete potkat svého duchovního průvodce a nebo váženého člověka, který se vás zastane. Tím může být i nadřízený v práci.

Afirmace: Tím, že jsem se svým partnerem, odhalím sebe sama.

Ryby

Získejte pro sebe opět svobodu, nezávislost. Opusťte ty, kteří vám nerozumí a nechtěli ani rozumět. Vymaňte se ze závazků, které vám berou svobodu. Myslete hlavně na své pohodlí. Ten, kdo se odevzdá životu nebo milovanému člověku, opustí pevný břeh jistoty, svého známého světa, tím hledá novou kvalitu bezpečí v sobě samém a v Celku. Tento den vás vyzývá k novým začátkům. Naplánujte si do svého žití nové podmínky, nový domov, nové koníčky a vše, co vám dělá radost. Spoléhejte na svůj instinkt. 

Afirmace: Je krásné moci znovu začít.

Denní karta k poslechu - video - 5. pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=hXcePgh0rEo 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. září

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne –  Rozhřešení. Sluha dvou pánů. 🎀 „Až spatříš z vrcholku hory, že jsou tvé otázky rozhřešeny, říkáš si: "Jak to, že jsem to předtím nepochopil?" Jako by předtím bylo co k pochopení.“ —  Antoine de Saint-Exupéry 🎀

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu