Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 17. 6. 2024

Karta dne - Síla, pudy, chtíč. „Kdo umí sám sobě panovati a nad neřádnými chtíči svými vládnouti, může panovati nade vším světem.“ —  Domingo de Guzmán 🎀  Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 17. 6. 2024

 

Beran

Možná vám zasáhne do tohoto dne vzdálená minulost, a to proto, abyste se mohli posunout dál. Ve vztahu možná dojdete k uvědomění a pochopení sil proč vás svedly dohromady. Není čas na to žít ze zvyku, naopak si rozšiřte obzory. Je více než pravděpodobné, že se s partnerem znáte z minulých životů a to se vás teď bude hodně dotýkat a budete o tom více, jak v jiné dny mluvit i přemýšlet. Tam, kde máte pocit, že jste pochybili dostanete druhou šanci a můžete změnit to, co se zdálo už konečné, neměnné. Věnujte péči vylučovacím orgánům.

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Býk

Jak to máte s pohledem na sexualitu? Dokážete o ní s partnerem mluvit na rovinu a bez červenání? Neměli byste tuto energii zatracovat, naopak ji využít ku prospěchu obou. Je možné díky ní dojít k transformaci, k posunu do vyšších dimenzí. Ve chvílích volna dělejte nějakého koníčka, který podpoří vaši kreativitu a zručnost. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Naslouchejte svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

 

Blíženci

Nebojte se odhalit pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem na kloub, až na dřeň. Zažijete okamžik znovuzrození. Zkuste svého partnera brát bez kritizování a přijmout ho i s jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pročistěte váš vztah. Nadešel čas se ke starému otočit zády. V oblasti zdraví je na místě se věnovat pročištění slinivky a nosních dutin, kdy jsou tyto orgány propojeni. Vhodná je inhalace tymiánu, mateřídoušky a popíjení slinivkového čaje nebo čaje z puškvorce.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Rak

Stojíte pod šťastnou hvězdou. Proto si naplánujte vaši budoucnost do těch nejlepších detailů a věřte v její uskutečnění do reality. Tento den přeje dlouhodobým vizí a nadějím. Tam, kde jste ztráceli naději zkuste opět uvěřit. Zapomeňte na minulost a plánujte. Stres bude odcházet a vy se dostanete do své přirozenosti. Radostná zpráva pro všechny, kteří se potýkali s nemocí, změna k lepšímu je na cestě, sice pomalá, ale žádoucí. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur.zimním období uvítá.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

 

Lev

Vášeň a nadšení, vaše schopnosti a profesní znalosti, jsou jádrem k úspěchu a profesionálnímu růstu. Odměnou vám může být to, že si vás někdo povšimne a navrhne povýšení nebo zvýšení platu. V oblasti zdraví nepřehlížejte varovné signály těla a věnujte péči páteři. Zkuste se zamyslet, zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. Abyste se přiblížili k vytouženému cíli, bude potřeba sbírat zkušenosti, znalosti a poznatky. Nestyďte se si říct o radu zkušenějšímu kolegovi.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Panna

Vzpomínáte si na dobu dětství, kdy jste byli spontánní, plný energie, nápadů, tvořivosti? Zkuste dnes být na chvilku tím bezstarostným dítětem. Mnohá mistrovská díla vznikla právě v zasněnosti, dětinské naivitě, autentičnosti, ve vztahu, zničeném uprostřed svého vývoje. Berte to tedy jako možnost k sebevyjádření. Někoho překvapí návštěva z dávného dětství nebo jeho první Láska a tím dojde k uvědomění, že stará Láska nerezaví. A víte, proč je první Láska nejkrásnější? Třeba proto, že byla první a neměla žádného předchůdce k porovnání.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Váhy

Mysl má schopnost projektovat sama sebe do budoucnosti a představovat si nadcházející události. Má to své výhody i nevýhody v tom, že je to dvousečná zbraň, protože pak má tendence se dívat buď s nadějí, nebo obavami a pokud je příliš zakalena obavami a strachem, jen stěží může uslyšet skvělé nápady přicházející z vašeho nitra. Dovolte si malou přestávku a zklidněte tok svých myšlenek. V tichu a odloučeni od povinností uděláte pro sebe více, než když se budete přepínat. 

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Štír

Dnes je tu příležitost uplatnit se v oblasti umění, kultuře, kreativitě. Úspěch je nakloněn pro složení zkoušek, ve výběrovém řízení. Vydejte se na cestu za věděním, které není přístupné intelektu, nýbrž tomu, kdo naslouchá své intuici a hlubokým vnitřním citům. Dovolte si být snílkem, sněte své sny, prověřte mýty, které vás zajímaly, taktéž nebuďte lhostejní k náhodám. Pak se vám může otevřít svět symbolů vašeho ducha. Budete mnohým skvělou inspirací. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.


 

Střelec

Nenechte se rozhodit, ale možná budete v zaměstnání stát tváří tvář nějakému rivalovi nebo budete zatažení do souboje s příbuzným či přítelem. Nepodlehněte při jednání manipulaci, je dobré obrnit se trpělivostí, protože nejspíš popichování a neshody vás prostě neminou. Tato rušivá síla se potřebuje projevit a útěchou pro vás může být to, že to nepotrvá na věky. Výva tohoto dne je umění se postavit sám za sebe.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Kozoroh

Risk je zisk a toto je podnět pro váš úspěšný den. Možná budete muset nasadit všechny síly, abyste obhájili svou práci nebo nějaké minulé téma. Seberte odvahu a s odhodláním se pusťte do nových úkolů. Jasně, to s sebou nese i jisté riziko ztráty, ale ta nemusí nastat, když si budete věřit a budete tak i jednat a chovat se.  Nastavte si vysokou míru sebehodnoty, víry v sebe sama a hranice. Vaše vyzařování vás dovede k úspěchu a tím budete v zdánlivě konkurenčním boji ve výhodě. 

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Vodnář

Bylo by dobré uctívat i duchovní zákony a rituály, jako je třeba pocit vděčnosti za to, co už máte a také poděkování před stolováním. Vděk můžete projevit i dlouhodobému kamarádovi, vždyť dobrých přátel není nikdy dost. Možná, že s jedním vytvoříte vztah partnerský, protože jste na stejné vlně, co se týče spřízněnosti duší.  Aby jste prožili dnešní den na pohodu, bude moudré si uvědomit, že jsou tu pravidla morálky, které je potřeba dodržovat, pak se vám to vrátí v podobě podnětné rady od nějaké autority, učitele, rádce. 

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Ryby

Ten, kdo dokáže spočinout sám v sobě, dokáže rozpoznat své schopnosti a z nich následně čerpat jistotu a v nesposlední řadě získá odvahu pro uskutečnění něčeho nového. K tomu je zapotřebí určitý předpoklad a tím je zakoření ve hmotném světě. Dost možná se vám bude nabízet románek. U někoho to tak zůstane, u výjimek z toho může vzniknout dlouhodobý vztah, pokud k sobě budete od počátku otevření bez přetvářky. Využijete příležitosti jít na rande na slepo, začít si vztah na dálku nebo jste ti, kdo touží po sňatku z rozumu, tak, jak to bylo za dob našich babiček? Vydejte se cestou vpřed. Večer ukáže, zda to byla honba za pokladem nebo stoupání na vrchol.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Denní karta k poslechu - video - Síla - https://www.youtube.com/watch?v=XGr2NNR4E8U 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. září

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne –  Rozhřešení. Sluha dvou pánů. 🎀 „Až spatříš z vrcholku hory, že jsou tvé otázky rozhřešeny, říkáš si: "Jak to, že jsem to předtím nepochopil?" Jako by předtím bylo co k pochopení.“ —  Antoine de Saint-Exupéry 🎀

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu