Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. 6. 2024

Karta dne -  Stát nohama na zemi. Finanční nabídka. „Člověk musí být nohama zasazen ve své zemi, ale očima musí přehlížet svět.“  George Santayana 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 20. 6. 2024

 

Beran

Dnes můžete potkat ženu, která je finančně velmi gramotná, na co pomyslí, tam se jí daří. Je sebejistá, umí naslouchat a poradit, je skvělá obchodnice, na co sáhne, promění se ve zlato. Taková vám dnes může zkřížit cestu a vy můžete získat prospěšné informace, které vás obohatí a posunou. Nebo naopak se bude po vás chtít, abyste se takto začali chovat. Den ukáže. Zkontrolujte si vaše uložené finance a poklady. Bude vás po celý den provázet radostná mysl.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Býk

Risk je zisk a toto je podnět pro váš úspěšný den. Možná budete muset nasadit všechny síly, abyste obhájili svou práci nebo nějaké minulé téma. Seberte odvahu a s odhodláním se pusťte do nových úkolů. Jasně, to s sebou nese i jisté riziko ztráty, ale ta nemusí nastat, když si budete věřit a budete tak i jednat a chovat se. Je dosti pravděpodobné, že se setkáte i neprávím a budete nuceni obhájit nějakého kolegu. I když to z počátku bude vypadat, že vám na to nebudou stačit síly, věřte, že své dílo dokonáte ke spokojenosti.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

 

Blíženci

Ti, kdo budou žádat o práci v uměleckém směru, v kultuře, v terapiích a v osobní kreativitě se mohou dočkat úspěchu. Někdo vám řekne, že máte na věci dobrý nos a že jste soucitná osoba. Budete mnohým skvělou inspirací. Co třeba dnes po práci usednout k dlouho odkládanému napsání svého blogu, začít malovat obraz nebo raději navštívíte lekci jógy, popřípadě břišního tance? 

Barva dne - oranžová. Potraviny oranžové barvy, citrusy, mrkev.

Čakra dne - sakrální, křížová.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Rak

Nemusíte být až tak moc perfektní. Dnes byste se měli zaměřit na nabytí majetku, usilovat o jistotu a hmatatelné hodnoty, vycházející ze smyslu pro realitu a z mužské stránky a tou je element země. Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Ve vztazích můžete vnímat, že trvalá a dlouhodobá přátelství, spolehlivost a věrnost znamenají více, nežli přelétavost a změna v opojení nového kouzla. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Lev

Propusťte dvojí tvář a buďte tím, kým opravdu jste. Zanechte za sebou nefunkční minulost a přehodnoťte své minulé skutky. Je to o tom, umět opustit minulost a odpustit tomu, kdo si zaslouží druhou šanci. Nějaká závislost končí. Vstupujete do nového životního období. Ve vztahu zkuste vzít za své moudro - lepší dramatický konec, než další závislost. Rýsuje se nové období. Ti, kteří trpěli bolestí zad mohou dnes pocítit úlevu. Pokud dokážete dnes odpustit sobě a druhým, může se vám ulevit, jakoby vám někdo odebral nálož starostí z vašich zad a najednou se před vámi otevře nová perspektiva. 

Afirmace: Uvolňuji se ze starých pout.

Panna

Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. Děti ocení, když je jejich rodiče doprovodí do zájmových kroužků nebo je dnes do nich alespoň zapíšou. Tomu všemu je tento den nakloněn. Přinese to všem zúčastněným úlevu a vy se můžete poučit z vlastních chyb. nebo konečně dovolit přihlásit své ratolesti do jejich oblíbených zájmových kroužků nebo letního tábora.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Váhy

Buďte plni tolerance a porozumění, mějte své jednání pod kontrolou, abyste příliš neupřednostňovali svou hlavu. Máte velký předpoklad pochopit všechny souvislosti, o kterých jste v minulých dnech přemýšleli. Pozitivní stránky vašeho charakteru pro tento den jsou četnost, vysoké uvědomění a přehled. Opakem jsou chladnost, přísnost, odsuzování a boj o moc. Nejděte hlavou proti zdi. Buďte ten, kdo dokáže přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Štír

Dnešní setkání s druhými nemusí být takové, na které jste zvyklí. U někoho se může projevit melancholická nálada a tu budou projevovat jízlivými poznámkami na váš účet a budou vás chtít do jejich rozpoložení vtáhnout. Nezaplétejte se do jejich nešvarů, jen byste přilévali olej do ohně. Jedná se o to, že můžete být svědkem intrik, pomluv a snahy dostat se přes špinavost na druhém dál. Celá podstata ale spočívá v tom,zachovat klid. Dobrá rada zní, nenechte se vtáhnout do této negativní energie a zkuste pozorovat situaci s nadhledem. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Střelec

Buďte na stupínku nejvyšší pozornosti. Možná máte v okolí soka nebo budete zatažení do nepříjemností s příbuznými. Popichování vám určitě na náladě nepřidá. Určitě si budete vědomi toho, že byste si tento den uměli představit jinak, než se zatáhnout do těchto dramatických situací. Je možné, že se setkáte se zákeřností a atmosférou protkanou bojovnou náladou, lstí a záludností. Jak v zaměstnání, kde se můžete stát obětí jízlivé kritiky, tak i v partnerském vztahu ze strany partnera. Jindy spolehlivé základy obchodních i jiných plánů mohou dnes snadno ztroskotat.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii s partnerem.

Kozoroh

Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže ve svých rukách. Čeká vás den, kdy budete od časného rána na nohách a v pohybu. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce.  Pokud máte na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální. Zapomeňte však na přetvářku a buďte sví, vyplatí se používat praktiky, které jsou vám vlastní. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Vodnář

Pro mnohé dnes budete svým vyzařováním působit jako přátelská osoba, od které si rádi nechají poradit, dalo by se říci, že budete duchovní učitel. Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. Ve chvílích volna dělejte nějakého koníčka, který podpoří vaši kreativitu a zručnost. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. V tento den můžete být sami sebou, protože jsou tu vaše energie, které je dobré využít pro kreativitu a to hlavně v umělecké činnosti, tanci, hudbě, prostě tam, kde se můžete vyjádřit a projevit svou citlivost. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Ryby

Je možné, že zažijete pocit, že jste pod vlivem Murphyho zákonů, ocitnete se v zácpě, zapomenete si doma nabíječku a mobil vybitý a nebo v práci zaznamenat boj. A to jak vnitřní, sám se sebou nebo přátelský nebo pracovní.Naplánujte si vše s předstihem. Mějte na paměti, že hádky nic nevyřeší, naopak ani odchod do ústraní. Zkuste si nedělat předsudky a rozhodněte se, že uděláte těmto dohadům konec jednou pro vždy.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Denní karta k poslechu - video - Páže pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=PkssNACKv5o 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu