Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 21. 6. 2024

Karta dne -   Přátelství. I z něho může vzniknout vztah. 🎀 „Láska je přátelství s křídly, přátelství láska bez nich.“ —  George Gordon Byron 🎀  Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení  - 21. 6. 2024

 

 

Beran

Je tu šance potkat kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým nové přátelství vytvoříte. Udělejte si čas na kosmetiku, masáž, protřiďte si šatník, pečujte o svůj zevnějšek. Jestli máte nějaké umělecké vlohy, vyneste je na světlo světa. Večer je vhodný zakončit meditací. Vaši kreativitu a rozhodování může ovlivnit vaše vnitřní dítě. Co to pro vás znamená? Znamená to, že máte být na chvilku tím malým dítětem, které jste kdysi byli. Byli jste spontánní, veselí a vyjadřovali bez ohledu na okolí své emoce. 

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Býk

Ženy se dnes budou cítit jako opravdová Žena, která je vnímavá, oddaná, ovládaná vnitřní moudrostí. Buďte klidné a počkejte na příznivý okamžik, nenechte se rozhodit kolísáním nálady. Budete cítit své pudy a chuť k životu.  Nemusíte vždy, přesto se vyplatí dávat rozum až na druhé místo a řídit se svými city, být laskaví, přizpůsobiví, vciťovat se do pocitů druhých. Při jednání či rozhodování zůstaňte nestranní, vyhledávejte střed, soucit a pochopení. Vaše vnímání bude vycházet z míst hluboko ukrytých ve vás, budete pronikat hluboko pod povrch věcí. Spoléhejte na svůj šestý smysl a nehledejte logiku tam, kde jsou problémy ukryty hluboko pod běžným vnímáním.  

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Blíženci

Dnes máte na to změnit své citové nastavení, city a emoce, které vás dosud omezovaly jsou na ústupu a vy se můžete znovu ocitnout na vlně něžnosti a zamilovanosti. Bude vás ovládat hravost, uvolněné přátelství, budete na okolí působit dojmem mladého člověka s mladým duchem, který je dokonalý společník, který nezkazí žádnou zábavu. Projevte svou světlejší stránku. Vyjadřujte svoje pocity a emoce.


Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Rak

Máte na to, abyste se osvobodili od minulého nastavení a dostali se do nebeských výšin, co se týče prožívání citů.Budete mít dobrou náladu a budete klidní a uvolnění. Budete na druhé působit jako romantik, snílek, někdo, kdo se bez omezení oddává svým fantaziím. Pocity štěstí vás budou povznášet. Máte se na co těšit. Zadaní by měli dojít k jistému uvědomění. Váš vztah si zaslouží větší otevřenost a rozšíření, a to buď založení rodiny nebo abyste věnovali více energie rodinným záležitostem. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Lev

Ti, kdo budou žádat o práci v uměleckém směru, v kultuře, v terapiích a v osobní kreativitě se mohou dočkat úspěchu. Někdo vám řekne, že máte na věci dobrý nos a že jste soucitná osoba. Budete mnohým skvělou inspirací. Co třeba dnes po práci usednout k dlouho odkládanému napsání svého blogu, začít malovat obraz nebo raději navštívíte lekci jógy, popřípadě břišního tance? Jedná se o využití své kreativity, kterou byste dnes měli využít v plné míře, abyste zúročili tuto energii.  

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Panna

Možná dojdete k uvědomění, že to co děláte v rodině je pokračování rodové linie, znásobování rodinného majetku a tradic. Pokud jste zaznamenali nevyžádanou radu od tchýně nebo tchána, pak vás to vede k tomu zbavit se těchto vzorců, a to tak, že vy se budete chovat naprosto opačně. Někteří ze starší generace se vám nezvaně mohou vměšovat do vašich záležitostí. Ve firemním majetku se taktéž dá očekávat nárůst dlouhodobých investic, které byly uloženy v dávných časech. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.

Váhy

Dnešek si prosím zapamatujte. Bude mít ještě pokračování v příštích týdnech. Možná budete vystaveni pomluvám, závisti, pocitu, že spravedlnost se k vám otočila zády. Pokud dokážete přijmout skutečnost, že není šprochu, by nebylo pravdy trochu, můžete se poučit a příště se nezaplétat do pomluv, tyto praktiky vás zbytečně připravují o vaši energii. Berte to s nadhledem. Mějte se na pozoru před manipulací, podvody a zastrašováním. Vítězství z těchto praktik by vás netěšilo více, než pár dní a následná konfrontace by byla o to více neuspokojující.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

 

Štír

Rozhodovat se mezi dvěma volbami může být dosti náročné. Třeba vás to bude směřovat k rozhodnutí, zda zůstat s milovanou osobou nebo se odstěhovat za prací snů. To může být nabídka partnera, kdy vy budete před rozhodnutím odcestovat s ním nebo je také možnost, že tato nabídka bude nabídnuta vám a on bude stát před podobnou volbou. Obě možnosti jsou správné. Pokud víte, že váš partner je ten správný, věřte, že krátkodobé odloučení prověří váš vztah. Láska je dítětem svobody, nedá se spoutat. 

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit, je to mystérium, které se musí žít.

Střelec

Po dobře vykonané práci vás možná doma čeká menší oslava, zábava, uvolnění. Najednou pocítíte klid v duši a radost, která vás povede k jakékoliv činnosti, harmonii a pocitu družnosti. Den vhodný k rekonstrukci bytu, setkávání s bližními, k zábavě, oslavám, sdružování se s přáteli. Můžete navázat výhodné vztahy a známosti, zúčastnit se společenských akcí se sklenkou dobrého vínka, kde můžete uzavřít plodné pracovní projekty.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Kozoroh

Dnes byste to měli být vy, kdo bude štědrý ke svému okolí. Vaše snaha brzy přinese plody práce. Nejvíce budou prosperovat oblasti obchodu, zemědělství, zdravotnictví. Je dobré být na pozoru, abyste se nenechali strhnout do přílišného luxusu, smyslových prožitků, žárlivosti. Nemusíte být až tak moc perfektní. Zdržte se dlouhých komentářů o tom, co by se mělo dělat a buďte mužem činu. To platí i pro ženy, protože se od vás vyžadují skutky, které vaše okolí ocení. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Vodnář

Dnes máte na to udělat i nemožné, abyste překonali překážky, které vám vstoupily do cesty. K tomu je zapotřebí nastolit respekt a zůstat věrni svému nastavení a dodržení svých požadavků vůči druhým. Využijte svou odvahu a odhodlání, pak budete velmi činorodí. Doba je vhodná pro ty, jež se zabývají financemi, dlouhodobému investování a k realizaci úkolů, které by jiné dny neměly šanci na realizaci. Pokud by se vaše plány dnes neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze.

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Ryby

Třeba vás čeká setkání s mecenášem nebo člověkem, který vás nasměruje tam, kam byste tak v krátkém čase sami nedošli. Rozdávejte úsměv. Umíte vyjádřit své potřeby a naslouchat potřebám jiných? Na které straně se cítíte lépe, na straně má dáti nebo dal? Je možné, že budete silně motivováni se zapojit do nějaké charitativní činnosti, věnovat někomu bezpodmínečně dar nebo naopak k vašemu překvapení budete obdarováni vy samotní. Prémie za dobrou práci přijde jistě každému vhod.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Karta k poslechu - 2. poháry - https://www.youtube.com/…spM

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu