Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 26. 6. 2024

Karta dne -  Vyhlídky a plány do budoucna. „Změna je pravidlo života. Ti, kteří se dívají pouze na minulost a přítomnost, s jistotou minou budoucnost.“ —  John Fitzgerald Kennedy Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 26. 6. 2024

Beran

Bylo by dobré se pohnout z místa, jak v zaměstnání, tak ve vztazích. Jenže situace naznačuje něco jiného. Vy paradoxně čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť do práce pohltila nejspíš nuda a možná, že vaše odklady způsobují, že máte málo energie.  Neupadněte do apatie, přehlédli byste tím gesto k usmíření. Taktéž přemíra péče může vést k tísnivým pocitům obzvlášť v rodinném životě a v partnerských vztazích. 

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Býk

Živnostníci a vedoucí pracovníci budou na vzestupu. Bude vás vést touha po nových zážitcích, proto využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi akční. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Nenechávejte se využívat od druhých lidí. Vaše odhodlání bude nakažlivé a někteří členové rodiny toto nadšení uvítají. Buďte sebejistí, druzí vás vnímají tak, že řeči a mínění druhých vás nechává chladnými. Nastavte správnou míru a nedělejte zbrklá rozhodnutí. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Blíženci

Možná se vám konečně podaří poznat širší souvislosti toho, co se děje okolo vás. Tento den je o naději. Pokud se vám nedaří v jakékoliv oblasti, využijte příznivou energii pro víru a naději, že ještě vše není ztraceno a neházejte předčasně flintu do žita. Stres by měl nenápadně odejít. Aby se vám dařilo, jedna z možností je, abyste se zúčastnili nějaké charitativní akce nebo vyjádřili pomoc sociálně slabším. Prosvětlete druhým tento den, jsou i tací, co jsou na tom hůře, než jiní a nedokáží si říct o pomoc.

Afirmace: Jsem naplněn/a a mám dostatek energie.

Rak

Tento den je pod energií motivace a nových plánů bez ohledu na to, jak dlouho a zda vůbec jste uvažovali o změně. Pro někoho to může být menší rekonstrukce bytu, změna profese, výměna bytu za větší. Je možné, že se s vámi někdo rozloučí nebo to bude vaše rozhodnutí a vy sami uvážíte, že nastal čas změny a tím se odhodláte vstoupit na jiný, dosud neznámý břeh. Toto rozhodnutí se může projevit po šesti týdnech. Proto mějte na paměti, že některá rozhodnutí už nejsou vzít zpět. 

Afirmace: Chápu a jsem chápán.

Lev

Buďte odhodlaní a sebejistí. Dokážete překonat všechny překážky a uspět. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka, pochlebování a jiné nečestné jednání. Je možné setkání s někým, s kým nemáte vyjasněno spoustu nevyřčených otázek a odpovědí. Úspěch je nakloněn všemu, co se na cestě. Tím mohou být prohlídky nových bytů, cesta na pohovor.

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.


Panna

Před časem jste zvažovali udělat nějaké rozhodnutí, dnes vám k přichází energie k jeho realizování. Tu můžete nasměrovat do stěhování, ke změně zaměstnání, do meditace a pohledu do svého nitra. Můžete pociťovat touhu po svobodě, uplatnit se beze strachu opustit důvěrně známé prostředí. Tím proniknete do neznámého světa. S tím přichází i jisté varování, nepřeceňujte své síly. V oblasti práce to ukazuje udělat rozhodný krok k samostatnosti, převzetí větší zodpovědnosti k přiděleným úkolům. 

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Váhy

Dejte si pozor na své negativní stránky charakteru jako je chlad, nepřizpůsobivost a perfekcionismus. V práci vemte na sebe zodpovědnost, tam, kde je potřeba disciplína a řád. Úspěchy se dostaví tam, kde bude projevena píle, pořádek a držení se předem stanoveného plánu a pravidel. byste měli udělat něco správného. Ženy by neměly hledat v muži perfektního otce, jinak je to bude nutit bojovat se svými energiemi, vedoucí k přesvědčení o nezralosti partnera. Vy jste ten, kdo bude ve vztahu vládnout.

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Štír

Buďte připraveni na to, že vás to bude nutit opustit přežité struktury vašeho vztahu. Měli byste začít nově, bez zábran, spontánně, jako když jste byli malé děti. Zkuste si na to vzpomenout. Dnes vyjde na povrch vše nepravé, nepravdivé. Ve vztahu to znamená, že budete nuceni postavit se tváří tvář skutečnosti ve vašem současném vztahu. Vyjasněte si neshody a tím vneste světlo do vztazů jak na pracovním poli, tak i s partnerem. V práci můžete zažít finanční ohodnocení, ve vztahu oboustrannou náklonnost s možností plánování a založení rodiny. 

Afirmace: Do mého života vchází radost a optimismus.

Střelec

Seberte odvahu a s odhodláním se pusťte do nových úkolů. Jasně, to s sebou nese i jisté riziko ztráty, ale ta nemusí nastat, když si budete věřit a budete tak i jednat a chovat se. Jestliže chcete zlepšit váš partnerský vztah, prosazujte více své názory a více si věřte, pak ve vás uvěří i váš partner. Dělejte to, co chcete vy sami a ne co by vaše okolí očekávalo a kvitovalo.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Kozoroh

Dnes vás může potěšit neohlášená návštěva nějakého mladého člověka, plného ideálů a inspirace. To může být motivující jak pro vás samotné nebo se můžete společně vydat na cestu, kdy zažijete den plný dobrodružství. A pokud nebudete chtít cestu podniknout společně, můžete se nechat inspirovat a vydat se sólo. Buďte tedy otevřeni nějakému novému dobrodružství a myšlence, která vás inspiruje. Zamyslete se nad seznamem věcí a aktivit, které byste ještě chtěli vyzkoušet a jděte jim naproti. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Vodnář

Co myslíte, je okolo vás nepříznivá situace a vy máte pocit, že se musíte obhájit a čelit soutěživosti? Seberte tedy od časného rána svou odvahu a postavte se překážkám čelem a chraňte si své území a prostor. Tu můžete následně využít s větší cílevědomostí a odvahou se pustit do většího rizika, jak v povolání, tak ve vztazích. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Stavět se překážkám čelem je také určitý druh odvahy a nastavení vysokého sebevědomí. Ne však za cenu prosadit vlastní potřeby za každou cenu.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Ryby

Přichází k vám velmi silná energie ohně s elementem Země, což vás může dovést k mnoha podnětům. Slibuje vám prosperitu a zabezpečení. Pro někoho to může znamenat dojít k vyšší moudrosti, zažít mnoho impulsů, schopnost prosadit se ve svém okolí. Ti, co jsou ve vedoucích funkcích by měli vést odpovědné jednání. Zaměřte se na to, v čem jste si jistí, opakujte zaběhnuté vzorce a úspěchy, využijte instinkt pro dobré obchody. Nezapomeňte však na jedno důležité pravidlo rovnováhy, a to mezi materiální a citovou oblastí. Peníze nejsou vše. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Denní karta k poslechu - video - 3.hole - https://www.youtube.com/watch?v=J4EEO3Nod-4&t=1s  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu