Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 1. 7. 2024

Karta dne -  Hvězda. Naděje. Léčení vodou. „Na světě jako v lázni. Čím kdo výše sedí, tím více se potí.“ -   Polské přísloví - Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 1. 7.  2024

Beran

Sužuje vás žárlivost a pocit vlastnit partnera? Máte nutkání mít vše co se kolem vás děje pod kontrolou? Je to ze strachu nebo je opravdu potřeba mít nastražené antény a majáky na blížící se nebezpečí? Kde jste si nastavili vysokou laťku a nechcete slevit ze svých požadavků, i když jsou očividně nesplnitelné? Chcete hrát roli oběti nebo neustále někoho zachraňujete? Odpověděli jste si již na tyto otázky? Pak je ještě moudré si uvědomit, že pokud k vám nepřichází to, co jste očekávali, má svůj význam a vy nejste obětí, ale je na místě být pozorovatelem. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Býk

Přichází rozloučení, konec, uzavření nějakého cyklu, opuštění nefunkčních vzorců. Zároveň oznamuje počátek něčeho nového. V zaměstnání jste ustrnuli v zaběhnutých kolejích. Chcete znovu prožívat hojnost? Pak je potřeba dát nový vítr do plachet. Ten, kdo umí přijmout ztrátu bez velkého odporu bude mít otevřenou cestu k novým ideálům. To můžou být hmotné statky, ale i myšlenky, omezující situace nebo přílišná kontrola přes ego. Mnohdy i usilování o jistotu. Pro co se rozhodnete? Život je tak krátký.

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Blíženci

Pokud chcete podniknout něco nového, je potřeba mít čistý stůl. Umění přijmout partnera i v jeho odlišnostech, uznání kosmického řádu a jeho protikladů, odstranění napětí ve vztazích, to vše dnes můžete zažít na pohodu, proto zaplašte neblahé myšlenky a místo toho, abyste svou energii plýtvali v malicherných hádkách, naučte se přijmout partnera v jeho rozdílnosti, aniž byste ho chtěli měnit. Darujte kytici sobě nebo nějakému milovanému člověku. V oblasti zdraví je vhodné doplnit vápník. Máte rádi makové buchty?

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Rak

Není to pro vás již ubíjející, že se neumíte rozhodnout? Kde sloužíte dvěma pánům a snažíte se mít výhody z dvou situací? Není možné dělat dvě činnosti současně s úspěchem. Dlouho jste váhali, ano nebo ne? Dnes udělejte jasný krok. Někdy i krok do neznáma je mnohem lepší, než neustále zvažování. Důležité bude to, že se konečně vyjádříte a tím se pohnete ve svém vývoji o kus vpřed . Analyzujte problémy a hleďte přitom beze změny na celek. Vaše uvážlivé rozhodnutí uskutečnit změnu dosavadního místa se ukáže jako velmi moudré.  

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.

Lev

Ve firemním majetku se dá očekávat nárůst dlouhodobých investic, které byly uloženy v dávných časech. Je pro to něco potřeba udělat a změnit. Možná přehodnotit a prověřit své zažité konvence. Žádá se po vás změna. Rodinné setkání, uzavírání smluv, propojení dvou sousedských rodin, dědictví, to vše má dnes dobré předpoklady k úspěchu. Pokud potřebujete inspiraci a radu, požádejte někoho z okolí, kdo je narozen ve znamení Panny. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni.  

Panna

Můžete obdržet dar nebo nečekanou pomoc. V zóně pracovních vztahů možná dojdete k uvědomění že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost s kolegy. Máte-li před sebou cestu do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. Někteří mohou zažít překvapení v podobě návštěvy až z daleké Ameriky. Dostanete se na místo, které jste si dlouho přáli. Najdete domov ve svém nitru. Začněte přemýšlet o tom, co se svým životem dál. Říká se, kdo nemá sny, ten nežije. Zkuste co nejvíce plánovat, cestovat. Dnes platí- svět patří vám.

Afirmace: Mé místo je zde, plním své poslání.

Váhy

Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, vyneste vaše přednosti na světlo světa. K tomu bude potřeba dát do práce a vztahů více vášně a odhodlání a ten čas je tady. Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty. V povolání se to může projevit v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem. Neváhejte se je prodat tam, kde přinesou zisk. Buďte prostě sví a věřte si.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Štír

Pro mnohé dnes budete svým vyzařováním působit jako přátelská osoba, od které si rádi nechají poradit, dalo by se říci, že budete duchovní učitel. Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. Možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. Podívejte se upřímně svému strachu do očí a on se náhle rozplyne. Uklidňující hudba bude dnes váš věrný přítel. Je dobré naslouchat druhým a být jim dobrým rádcem.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Střelec

Ve vztazích je možné zaznamenat změnu k lepšímu, vášeň, odvahu, vzrušení. Jestliže potřebujete v rodině mluvit o nějakém problému, nastiňte ho právě dnes a to optimistickou cestou a cestou diplomacie, myslete o dva kroky dopředu před ostatními. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měli být dnes velmi prospěšné. Vztahy mají dnes na růžích ustláno a to především ty rodinné.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Kozoroh

Přepadly vás obavy a následně stres, jak se bude vyvíjet vaše finanční situace? To bylo do času, blýská se na lepší časy. Je potřeba mít rozhazování pod kontrolou. Odstraňte zkostnatělé postoje, zvyky. Hledejte rovnováhu mezi hmotným světem a duchem.Vaše obavy o bezpečí vám nikdo nebere, ale někdy méně je více. Proměňte svůj energetický potenciál, překonejte strach a využijte propojenou sílu.  

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Vodnář

Společné projekty slibují velký úspěch, ať už se jedná o vydělávání peněz nebo docházení do skupiny duchovního růstu a rozvoje. Našli jste se, abyste se vzájemně podporovali při plném rozvíjení vnějšího i vnitřního bohatství. Vaše touhy a plány jsou už na blízku a aby mohly přijít a začít se realizovat, je potřeba je pustit a nechat vše, aby se dělo o vás, bez vás. Některé cesty jak k vám má přijít úspěch nevymyslíte. Všímejte si nevšedních nabídek a nepřijímejte kompromisy. Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Ryby

V kritických situacích zachovejte klid a přibližte se vnitřní pravdě. A to i v případě, že byste se stali objektem kritiky. Vnitřní pravda volá po bdělosti. Tím se vám dostane poznání vnitřních mezí. Myslete na vaší osobu v tom nejlepším světle. Pokud vás něco rozčílí, vypusťte páru, máte rádi box? Jinak by se nahromaděný vztek proměnil v dočasnou a potlačenou agresi, která by po čase volala po vypuštění ven. 

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Denní karta k poslechu - video - Hvězda - https://www.youtube.com/watch?v=Oi-a1SFoxaU 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu