Zpět na články

Denní horoskop pro všechna znamení - 3. 7. 2024

Karta dne -  Velký byznys. Materiální úspěch. „Má-li film úspěch, je to byznys. Nemá-li úspěch, je to umění…“ —  Carlo Ponti Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Denní horoskop  pro všechna znamení - 3. 7. 2024

Beran

Máte velkou podporu Vyšší moci se vymanit z pout, jež vás omezují. Možná zažijete pocit beznaděje, poznáte svou odvrácenou stránku vaší bytosti, což vás dovede k uvědomění přijmout i temnou stránku vaší duše, váš stín. Vaše pochopení vás posune dál a vy budete schopni přijetí. Negaci pak můžete proměnit v pozitivitu. Kdo vás ovládá a negativně ovlivňuje? Dnes nezačínejte nic zásadního a termín odsuňte na jiný den. Dbejte opatrnosti ve finanční sféře. 

Afirmace: Svou situaci jsem si způsobil/a sama, a proto ji také sám/sama změním.

Býk

Jak máte nastavenou Lásku k sobě? V tento den ji můžete vyjadřovat do sytosti, ukažte se svému okolí ve vaší srdečnosti a mějte srdce na dlani. Někteří zažijí pocit, že stojí před volbou a to volbou mezi rozumovým a srdečným duelem. Měli jste před časem zásnuby a v práci vás nečekaně povýšili a vyslali na delší služební cestu? Takto vypadá osudové prověření. Je-li vaše Láska trvalá, přečká i krátkodobé odloučení.  

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Blíženci

Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, vyneste vaše přednosti na světlo světa. Možná zaznamenáte zbystření smyslů pro realitu a budete chtít najít nový směr k uskutečnění vašich představ a nápadů. Taktéž je žádoucí se zamyslet nad tím, jak zhodnotit vaše finance, aby se rozmnožily a neležely ladem. Pokud je váš sen mít vlastní dům, začněte plánovat, spořit a dělat vše, abyste se přiblížili ke svému cíli.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Rak

Něco si přejte, splňte si své sny. Své nadšení a radost mějte pod kontrolou, pokud by byli ve vaší blízkosti osoby, pro které může být těžké přijmout vaše štěstí, obzvlášť když sami prochází obdobím nesnází. Dopřejte si dnes kvalitní relax, třeba v kosmetickém salónu, kdy naposledy jste si dopřáli masáž obličeje nebo hlavy? Změňte syndrom nápomoci druhým v péči o sebe sama. Tím předejdete bolestem hlavy. Dejte si šťávu z čerstvých pomerančů nebo jahod. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Lev

Chraňte si své nápady i myšlenky, někdo by vás mohl o váš nápad připravit a vzít ho za svůj. Někde v okolí se pohybuje někdo, kdo se rád chlubí cizím peřím. Před odchodem z domu zkontrolujte zabezpečení domácnosti. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. Pozor na krádeže tam, kde se pohybuje více lidí pohromadě. Ve vztahu možná narazíte na neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Panna

Je čas změn a vydání se novou cestou. Situace od vás vyžaduje opuštění všeho, co vám způsobuje smutek a pocit vyhoření. Máte nefunkční vztah, kde se cítíte nepotřební a víte, že toto nic vás někde uvnitř užírá? Je dobré změnit nastavení a směr a těšit se na nové zítřky, opuštění starých známých cest, aby byla objevena cesta nová a nové uspořádání životních preferencí. Někdy je žádost srdce v rozporu s nutností, ale je potřeba dobrovolně opustit, co vás již nečiní šťastným. I samota léčí.

Afirmace: Lásky plně využívám své zkušenosti a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Váhy

Ať vás obklopovaly jakékoliv problémy, věřte, že v tento den se vaše situace v dobro obrátí. Zlepší se vaše pozice ve finanční oblasti, je šance rozetnout nefunkční vztah nebo projekt v zaměstnání, který vám způsoboval vrásky na čele. Fortuna a Štěstí vám je nakloněna. Pokud budete mít svrbění v rukou, že si máte vsadit, tak to udělejte. Pokud je pro vás Štěstí setkání s rodinou, tak za nimi jděte. Takový den se už nemusí delší čas opakovat.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění

Štír

Uvítali byste, že se vám nejspíš naskytne příjemná možnost si s někým zakoketovat? Nebo natrefit na nové, skvělé zaměstnání, vyhrát v konkurzu? Tomu se říká několikanásobné štěstí, tak si ho vychutnejte do sytosti a nezapomeňte se o svoji radost podělit s ostatními. Můžete navázat výhodné vztahy a známosti, plánovat rodičovství, zúčastnit se společenských akcí se sklenkou dobrého vínka, kde můžete uzavřít plodné pracovní projekty.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Střelec

Tento den budete nejspíš prožívat v duchu soutěživosti. V zaměstnání vás čeká zdravé poměřování sil. Někteří možná nastaví takovou míru, která bude vést až k rivalitě mezi kolegami. Pak si možná povzdychnete, zda nestojí celý svět proti vám. Cestou do práce můžete uvíznout v zácpě. Jaké poučení pro vás z toho plyne? Nastavit si od časného rána priority a odstranit okolnosti, které vás zdržují od důležitých úkolů.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Kozoroh

Máte-li v plánu vyřídit něco, co vyžaduje komunikační schopnost, s chutí se do toho pusťte právě v tento den, protože dokážete využít svůj důvtip jako výhodu oproti ostatním. Síla vašich myšlenek bude nepřemožitelná. Pozor však na ostrý jazyk, mohl by vést k nedorozumění, a to nejen v partnerských vztazích. Zvládnete přijít problému na kloub, najít jádro pudla a bez servítků a nestranným pohledem sdělit druhým pravdu do očí. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Vodnář

Vaše komunikace bude přímá a otevřená, žádná omáčka okolo. Půjdete rovnou k věci. Ale všeho s mírou. Je na zvážení vynášení kritických soudů. Někdy rozum je tak dominantní, že zastře veškeré city. V tento den byste jistě nechtěli působit jako přísná matka nebo ledová královna, která lpí hlavně na pravidlech. Nezapomeňte na prožívání citů a na vlastní přirozenost. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Ryby

Vaše denní karta se shoduje s denní kartou tohoto dne, což pro vás znamená zesílení této energie. Přichází k vám velmi silná energie ohně s elementem Země, což vás může dovést k mnoha podnětům. Možná dojdete k uvědomění, že si vás mnozí budou vážit pro vaši jistotu, věrnost a stálost. Vaše pozitivní vlastnosti budou serióznost, schopnost udržet pozornost a dbát na výsledek. Takový člověk se zaměří jen na dosažitelné, nic neuspěchá a vytrvá v započatém díle. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Denní karta k poslechu - video - Král pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=WwXGhgEoWxg 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem úspěšný den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu