Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 8. červenec 2024

Karta dne -  Magie. Spojení nebe se zemí. „Magie nikdy nevytvoří pravou lásku, jen pravá láska vytvoří pravou lásku.“ —  Dominick Lázna Wilde - - Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.* Denní karta k poslechu na konci příspěvku.

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 8. červenec  2024

Beran

Říká se risk je zisk a toto je podnět pro váš úspěšný den, toho se držte. Je dosti pravděpodobné, že se setkáte i neprávím a budete nuceni obhájit nějakého kolegu. I když to z počátku bude vypadat, že vám na to nebudou stačit síly, věřte, že své dílo dovedete ke spokojenosti. Důvěřujte proto své síle a odvaze a odhodlejte se prosadit i přes na první dojem výhodu svých konkurentů. Neobětujte se ve prospěch druhých.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Býk

Dnes vás bude nejspíš ovládat ženská stránka vzdušného elementu, která představuje chytrost, jasné a analytické myšlení, silný charakter, protkaný bystrým rozumem. Nastavte správnou míru, jinak byste byli chladní a udržovali si odstup. Vaše komunikace bude přímá a otevřená, žádná omáčka okolo. Buďte bezúhonným pracovníkem, který se umí prosadit. Potřebujete-li něco vyřídit na úřadě, dnešní den vám bude příznivě nakloněn.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Blíženci

Vnímejte zvyšující sebedůvěru a rozklíčování nějaké situace, při které se nabízí zvolat: ´Sezame, otevři se´! Tam, kde jste měli pocit, že některé situace stagnují a není šance s nimi hnout se dnes nabízejí nové a nevšední podněty. Vaše touhy a plány jsou na dosah a aby mohly přijít a začít se realizovat, je potřeba je pustit a nechat vše, aby se dělo o vás, bez vás. Některé cesty jak k vám má přijít úspěch nevymyslíte. Všímejte si nevšedních nabídek a nepřijímejte kompromisy. Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Rak

Otevírá se před vámi den plný inspirace, tvořivosti a nepřeberné množství nápadů. Budou přicházet impulsy a pocit, že musíte mít vše pod kontrolou. Ve společnosti se budou propojovat kontakty a vytvářet společenské vazby. Podnikatelé a vedoucí pracovníci budou na vzestupu. Vytyčte si cíl, neměňte své stanovisko a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad. Proto se pusťte do finančních operací, které mají dlouhodobou perspektivu. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Lev

Buďte na pozoru, možná narazíte na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může pokusit rozbít harmonii nebo i nudu, mezi dvěma osobami. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Pozitivní stránkou této okolnosti je sebrat odvahu a i za cenu hořkosti opustit vše, co vám ubírá sílu. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Panna

Den vhodný pro stěhování, cestování, prohlídky nových bytů, cesta na pohovor, za někým, koho jste dlouho neviděli. Opusťte staré cesty a vydejte se novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel. Využijte svou energii promyšleně a s rozumem. Nepouštějte se do jednání s takovou energií, která vám není vlastní, vyplatí se mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Pokud máte na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální. Zapomeňte však na přetvářku.

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Váhy

Projevte svou světlejší stránku. Vyjadřujte svoje pocity a emoce bez zábran. Vlídnost, fantazie a touha vás mohou dnes příjemně ovládat, zrovna tak jako větší příval zpráv od kamarádů s nabídkou ke společnému výletu. Tam můžete zažít pocit, že vás někdo svádí.  Je tu šance potkat kamaráda, kterého jste dlouho neviděli nebo se seznámíte s někým, s kým se bude nové přátelství nabízet. Udělejte si čas na kosmetiku, masáž, protřiďte si šatník, pečujte o svůj zevnějšek. Jestli máte nějaké umělecké vlohy, ukažte je světu. 

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Štír

Zajásejte! Nabízí se vám druhá šance tam, kde máte pocit, že jste mohli udělat více nebo napravit něco, co jste neudělali dle vašich představ. Víte o něčem, kde vás tíží svědomí? Je však třeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás.

Afirmace: Odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Střelec

Vaši situaci by mohla zlepšit spolehlivá nabídka, která by se k vám měla dostat v tento den, proto buďte bdělí a ve střehu, co se týče vašich financí a nabídek. Mohla by vám pomoci z předešlých nesnází. Žijte v radosti, radujte se ze svého těla, projevte mu vděk a i vašim smyslům. Začněte něco tvořit, aby se mohl uplatnit váš potenciál a nezůstal ladem. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

Kozoroh

Domněnky a negativní předpoklad se mohou snadno stát skutečností, které by v jiný den by zůstaly bez povšimnutí, proto si dejte pozor na to jak a o kom přemýšlíte. V kritických situacích zachovejte klid a přibližte se své vnitřní pravdě. A to i v případě, že byste se stali objektem kritiky. To, že má někdo jiný názor než je ten váš neznamená, že ho musíte hned postavit na stranu nepřítele.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Vodnář

Pokud jste se v minulých dnech nemohli rozhodnout a stáli jste na rozcestí, tak pod dnešní kartou hvězdy máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Budete chápat druhé, je však potřeba se vymanit z područí toxických lidí. Je tu příznivá doba k uzdravení těla i duše. Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí se sociálním zaměřením. 

Afirmace: Společně uskutečňujme svá kosmická vnuknutí.


 

Ryby

Využijte přízně dne k tomu, abyste se osamostatnili a dostali znovu do rovnováhy. Možná vás někdo nazve věčným optimistou. To proto, že bude působit jako osobnost se silným vyzařováním a jednat pln Lásky k druhým lidem. Neusněte ovšem na vavřínech a nezneužívejte svou moc. Bude totiž zúročena vaše dosavadní snaha, to znamená, že jste vyhráli. Váš úspěch z vás udělá úspěšného a sebevědomého člověka, který bude mít mnoho odhodlání a inspirace pro další cestu k novým zítřkům.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Denní karta k poslechu - video - Mág - https://www.youtube.com/watch?v=Q1fqxr8FvcE 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

 Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu