Zpět na články

Dnešní horoskop ♑ pro všechna znamení - 9. 7. 2024 🎀

Karta dne - Zrada. Manželský trojúhelník. ⛛ „Milostný trojúhelník může existovat jen tehdy, když je jeden úhel tupý.“  Miroslav Horníček 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop ♑  pro všechna znamení - 9. 7. 2024  🎀

Beran

Zaměřte se na cíl a kráčejte k němu malými krůčky. Zkoušky budou dnes určitě dobře složeny. Buďte sami sebou, dejte do práce větší vášeň a odhodlání, vyneste vaše přednosti na odiv světa. Možná zaznamenáte zbystření smyslů pro realitu a budete chtít najít nový směr k uskutečnění vašich představ a nápadů. Máte sen mít vlastní dům? Pak začněte plánovat, spořit a dělat vše, abyste se přiblížili ke svému cíli.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Býk

Nechť plaje na vašem domě bílá vlajka, vy jste ten, kdo bude stát na straně vítězů. Čeká vás ocenění, na které jste dlouho čekali. Tím by mohla být výhra v soudní při, skvělé výsledky testů. Umělci mohou být na vzestupu své slávy. Nebo vás čeká získání nějakého zajímavého pracovního místa? Dospěli jste k uvědomění, že aby vztah vzkvétal, nesmí být v něm pocit svázanosti ani přehnaná snaživostí a kontrola. Je možné, že dostanete zprávu nebo vám někdo zavolá. To vám vykouzlí důlky ve tváři. 

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Blíženci

Živnostníci a vedoucí pracovníci budou na vzestupu. Vytyčte si cíl, neměňte své stanovisko a věřte, že i když cesta k úspěchu je klikatá a protkaná zkouškami, čeká vás na konci cesty poklad. Zažijete touhu po nových zážitcích, proto využijte svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Muži budou přitahovat ženy jako včelky na nektar.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Rak

Rozhodněte se, zda chcete více naslouchat srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem se cítíte silní a bez přetvářky. Pokud vám tedy hned po ránu nevkročí aktivity samy do cesty, pak uskutečněte to, co jste dosud odkládali. Ujasněte si předtím, zda budete více naslouchat hlasu srdce nebo našeptávání rozumu. Mluvte jen tak, co je vám blízké, kde se cítíte silní a bez strojenosti. Buďte kočím svého vozu a řiďte si svou cestu tak, abyste nemuseli kličkovat.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Lev

Ti, kteří umí být vůdčí osobností, což lvi jsou, umí jednat samostatně, s klidem a rozvahou mohou dnes úspěšně splnit své cíle, jež je čekají a dosáhnout úspěchu. Pokud by se přesto vaše plány neuskutečnily, mají alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze opravdových problémů a jejich následného řešení. Vaše komunikace s dětmi by měla být na přívětivé vlně, protože vám budou s nadšením naslouchat a uvěří vašim slovům. To by pro vás měla být ta největší odměna.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Panna

Zcela jistě zažijete pocit, jaké to je být pod vlivem finanční stability a to třeba tak, že dojdete k uvědomění, jaké to je vnímat rodinné štěstí. Peníze si k vám mohou najít cestu přes starší generaci, to může být dědictví nebo dar, taktéž dar svatební. Celkově se jedná o štěstí rodinného zázemí, koupě pozemku, domu a ti, co jsou už v penzi najdou nějaké nové uplatnění. Objevte bohatství, které se skrývá uvnitř vás a proměňte vaše sny v realitu.

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou mu otevřeni.

Váhy

Využijte svých skvělých komunikačních schopností, které vás mohou zavést k opravdovému bohatství. Mělo by se propojit to duchovní, citové i fyzické a to třeba i tak, že pochopíte určité principy a uvědomění, že nabyté bohatství nebudete jen hromadit, ale i se o něho dělit dál, jinak by se energie blokovala. Měli byste pocítit radost z dobře odvedené práce, za kterou by měla být odměna v podobě dobrých příjmů. Hledejte nový záměr a za ním se vydejte. Neměli byste ustrnout na přežitých zvycích a začít hledat něco nového, co by vás v rodině naplňovalo. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou mu otevřeni.

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Štír

Ženy budou hodně citlivé a vnímavé. Věnujte svůj čas a naslouchání rodině a vašim blízkým. Přijmou s nadšením vaši podporu a nápady. Naslouchejte svému nitru, nechte se vést představivostí, dovede vás to k novátorským nápadům. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby a ke všemu na slevě. Očekávejte příjemné změny. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Střelec

Ti, kteří se pohybují v oblasti právní nebo finanční a nedařilo se jim úspěšně dotáhnout do konce složité smlouvy, mají dnes osud nakloněn k uzavření těchto dohod. Můžete požádat o dotaci či příspěvek na bydlení. Jednejte čestně, buďte nekompromisní tam, kde je to pro dobro věci. Možná ztratíte své iluze, avšak pro dobro věci, posílí vás to. Podívejte se skutečnosti tváří v tvář. Tam, kde si nevíte rady uplatněte právní předpisy. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Kozoroh

Třetí osoba se může snažit rozbít harmonii mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, přesto nutný krok. Víte, že rozhodnutí je nevyhnutelné a bolestivé. Vaše zklamání a zranění jsou vryty do hloubky vaší duše. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu. Třetí do hry vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Vodnář

Ten, kdo se umí zastavit a tím spočinout sám v sobě, dokáže rozpoznat své schopnosti. Následně z nich pak může čerpat jistotu a neméně důležité je i to, že získá odvahu pro uskutečnění něčeho nového. K tomu je zapotřebí určitý předpoklad a tím je zakoření ve hmotném světě. Dívejte se na situaci teď a tady, avšak je žádoucí i zaměřit pohled do dálky a budoucnosti. Propusťte minulost, ta už je prožitá, obraťte se k ní zády a vyhlížejte vpřed.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Ryby

Přichází čas si odpovědět na tyto otázky. Co si nechcete přiznat? Kde jste činili proti svému přesvědčení? Láká vás nějaké pokušení? Kde jste pasivně přihlíželi bezpráví? Kdo vás ovládá a negativně ovlivňuje? Nenechte proniknout zlo a závist do vaší blízkosti, nenápadně by si vás omotat okolo prstu, nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým chcete uzavírat dohody. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám. Buďte pozorní u podepisování smluv, zvlášť dejte důraz na dodatky a odstavce s malými písmeny, protože tu mohou být použité nekalé praktiky pro získání výhod protihráče. Čert nikdy nespí a to byste neměli ani vy.

Afirmace: Jsem si vědom/a své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Denní karta k poslechu - Tři meče - https://www.youtube.com/watch?v=Fm7KawzqNPM  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem úspěšný prázdninový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 18. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Obranný postoj, nedůvěra 🎀 „Kdo ztratil důvěru, nemůže již nic víc ztratit.“ FIDEM QUI PERDIT, NIL POTEST ULTRA PERDERE. —  Latinské přísloví

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu