Zpět na články

Horoskop pro všechna znamení - 11 . 7. 2024

Karta dne - Pálení mostů. Nečekaný konec. „Nestav most pouze přes minulost, stav jej raději v přítomnosti.“ —  Petr Kocfelda Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Horoskop  pro všechna znamení - 11 . 7. 2024

Beran

Je dosti pravděpodobné, že někteří budou postaveni před volbu. Láska a partner nebo seberealizace? Změnit povolání nebo se rozhodnout pro nové místo, novou oblast úkolů? Také se může stát, že dospějete k uvědomění, že dočasné překážky byly odstraněny a vy se naopak ujistíte, že na současném postu ještě vydržíte. Každý v sobě neseme dualitu, ženský i mužský element. Nejspíš zažijete, co znamená jin a jang. Čeká se od vás, že uděláte klíčové rozhodnutí. Možná v Lásce a ve vztahu nebo v otázkách financí a vašeho domova. 

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Býk

Před pár dny jste zvažovali udělat rozhodnutí. Nyní k vám přichází energie k jeho realizování. Tu můžete nasměrovat do stěhování, ke změně zaměstnání, do meditace a pohledu do svého nitra. Můžete pociťovat touhu po svobodě, uplatnit se beze strachu opustit důvěrně známé prostředí. Tím proniknete do neznámého světa. S tím přichází i jisté varování, nepřeceňujte své síly. Ujasněte si před tím, zda budete více využívat hlas srdce nebo našeptávání rozumu. Buďte pilotem svého vozu a řiďte si svou cestu tak, abyste nemuseli kličkovat.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Blíženci

Říká se na co myslíme a čeho se bojíme, to přitahujeme, proto si dnes dejte pozor na sílu svých myšlenek, protože je dosti pravděpodobné, že těch negativních přijde na mysl více, a tím byste si zbytečně do života přitáhnuli negace a nedorozumění. Přesto nebo právě proto bude dobré být ve střehu, protože tato energie bude výhodná pro zloděje a spekulanty. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Dodržujte pravidla a smlouvy. Odstraňte obavy, nedávejte tak šanci zlodějům, kteří by vás chtěli o něco cenného připravit. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Rak

Mezi partnery přichází výzva k pochopení a vyrovnání se i se složitějšími stránkami partnera. Opravdový partnerský vztah není jen o žhavých víkendových radovánkách. Tvoří ho i starosti, nedorozumění, hněv, proto se nenechte přemoci každodenními problémy, spíše je vědomě prověřte a vyjasněte si možnosti. Abyste se přiblížili k vytouženému cíli, bude potřeba sbírat zkušenosti, znalosti a poznatky. Pak se přiblížíte k vytouženému cíli mnohem rychleji. V práci je na místě si říct o radu zkušenějšímu kolegovi.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Lev

Zpytujte svědomí a otevřete ty resty, kdy můžete odpustit druhým a dát jim druhou šanci. To se týká třeba správného nastavení výživného nebo spravedlivého dědictví. Pro někoho to znamená, že vám den přinese skvělé vztahy, třeba zrovna v povolání, kde mohou vzniknout nová obchodní spojení i jiné výhodné kontakty. Nabízí se materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

 

Panna

Převezměte odpovědnost za sebe i svou rodinu. Je tu doba a čas převzít otěže, prosadit si svou autoritu a soustředit se na výkonnost v práci i ve svém domově. Nasaďte disciplínu a uspořádejte si své věci, které jste doposud odkládali nebo dělali jen tak na půl, aby se neřeklo. V zaměstnání je možné se dočkat povýšení a bude se očekávat, že se postavíte za ty, za kteří stojí o vaši přízeň. Nastavte si v sobě harmonii, chaos nemá šanci vás ovládat.

Afirmace: Jsem silná, pevná a mám svůj život ve svých rukou.

Váhy

Vaše pozitivní vlastnosti tohoto dne budou nejspíš serióznost a schopnost udržet pozornost se zaměřením na výsledek. Takový člověk se zaměří jen na dosažitelné, nic neuspěchá a vytrvá v započatém díle. K výsledku dospějete díky velké píli. Takto se chovají ti největší a nejúspěšnější obchodníci mezi úspěšnými. Nejvíce budou prosperovat oblasti obchodu, zemědělství, zdravotnictví. Je dobré být na pozoru, abyste se nenechali strhnout do přílišného luxusu, smyslových prožitků, žárlivosti. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Štír

Možná už jste unaveni, ještě to však nevzdávejte a bojujte do posledních sil. Cíl, ač není vidět je na dosah. Dejte do tohoto dne velké odhodlání, budete ho potřebovat.  Je moudré si být vědomi své síly a postavit se výzvě čelem. Může se dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými radami. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány. Vynesete ho z temnoty na světlo dne. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Střelec

Opusťte staré cesty a vydejte se novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel. V oblasti práce to ukazuje udělat rozhodný krok k samostatnosti, převzetí větší zodpovědnosti k přiděleným úkolům. Energie, která vás bude tento den provázet bude doslova volat po činech, nikoli zahálce. Pokud vám tedy hned po ránu nevkročí aktivity samy do cesty, pak uskutečněte to, co jste dosud odkládali. 

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Kozoroh

Neohlížejte se zpět a propusťte pocit, že musíte zachránit svou hrdost. Konec je žádoucí a brzy se otevřou nové příležitosti. Ty mohou přijít v okamžiku, kdy máte jasnou mysl a můžete začít dál fungovat bez zbytečných dramat a zraňování. Pro příště si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a pak zažíváte vnitřní napětí. Pokud se stanete přirození a autentičtí, můžete pochopit, z čeho pramení překážky.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Vodnář

Pro mnohé dnes budete svým vyzařováním působit jako přátelská osoba, od které si rádi nechají poradit, dalo by se říci, že budete duchovní učitel. Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. Ve chvílích volna dělejte nějakého koníčka, který podpoří vaši kreativitu a zručnost. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Buďte druhým vřelým přítelem, který umí naslouchat i dát dobrou radu, která pohladí na duši.  

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Ryby

Tento den v sobě nese částečný pocit osamělosti a to může být proto, že vás může ovládat ženská stránka, která je založena pouze na rozumovém vnímání, s absencí citů. Takové ženy jsou kariéristky, nebojí se jít i přes mrtvoly. Proto mějte pod kontrolou dnešní vynášení soudů nad druhými, kritikou a příkazy. Může dojít ke střetu názorů mezi partnery ze strany partnerky nebo matky.

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Denní karta k poslechu - 10. mečů - 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* 

Přeji všem úspěšný prázdninový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu