Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 12 . 7. 2024

Karta dne - Rekonvalescence, únava, pozastavení. Denní karta k poslechu - video - 4.meče - https://www.youtube.com/watch?v=y3404DCcBT0  „Díky nemoci známe hodnotu zdraví, díky zlu hodnotu dobra, díky hladu sytost, díky únavě odpočinek.“ —  Hérakleitos Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 12 . 7.  2024

Beran

Patříte-li mezi ty, jež touží po zplození potomka, máte velkou šanci. Rozhodněte se pro uskutečnění velkých věcí ve vašem životě a nechte věci okolo vás růst. Pomalu, jako když zasadíte semínko a trpělivě čekáte, až se objeví první lístky. V zaměstnání mohou vzniknout nové pracovní podmínky, něco, co vás vytáhne z každodenní rutiny. Je na čase dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. To se může týkat změny nadřízeného, změna učitele, nového kolegy.

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Býk

Dnes poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já a tím buďte sami sebou. Pokud se cítíte unaveni a máte pocit, že byste byli raději sami a odešli do ústraní, zvolte na čas opustit společnost a radovánky. Názorům ostatních nepřikládejte význam. Asi jste slyšeli, že kniha je nejlepší přítel člověka a tím by se vám dnes mohla stát. Nerozhazujte finance, city ani vlastní sílu. Schopnost přijmout omezení je zkouškou, která vás čeká. Tento úkol je jen a jen na vás, tím poznáte sebe sama.

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Blíženci

Vztahy na dálku nemusí být zrovna ideální, ale pokud se zrovna vám naskýtá možnost takového vztahu, zkuste ji přijmout jako dočasné řešení, třeba se z toho něco vyklube. Zvažte dnes uvážlivě konečná rozhodnutí, vše by mělo být v rovnováze a ještě chvíli potrvá, než se ukáže vaše rozhodnutí jako to nejlepší. Stůjte si za svou pravdou. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Rak

V řešení tohoto dne nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid. Budou přicházet výzvy a na vás bude, zda se odhodláte udělat změnu a přestanete být v neutrální pozici. přichází výzva, rozhodnout se na jakou stranu se přidáte, ať už to dopadne jakkoliv, ale nebuďte ten, který stojí v koutě. Vyvarujte se nedůslednosti a povrchních citů, které jsou polovičaté a vlažné. Neříkejte něco, co nemyslíte opravdu vážně. Máte v plánu začít s tréninkem? Pak je vhodné začít s malými sériemi a postupně přidávat zátěž. V opačném případě byste si namohli svaly a šlachy. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Lev

Buďte na pozoru před sebou samotnými, aby vám hlava v oblacích nezpůsobila nepříjemnosti. Svět okolo nás je plný nástrah, nehoňte se za fantaziemi, zjistěte si potřebné informace, než začnete dělat konečná rozhodnutí. Zbavte se starých obav. Při navazování nových vztahů dbejte hlavně na to, abyste zůstali věrni sami sobě a neměli hned od počátku růžové brýle. Neoddávejte se závislostem a neřešte své oslabení a únavu návykovými látkami a potravinami.

Afirmace: Očišťuji se od všeho, co ruší můj vztah ke mně samotné a k mému partnerovi.

Panna

Cítíte únavu a ustrnutí na jednom bodě? Pro tento dočasný stav možná přehlížíte nové příležitosti, které už se vám nabízejí. Bylo by dobré se pohnout z místa, jenže vy nejspíš čekáte, až se něco stane. Vaši obvyklou chuť něco podniknout zahalila nuda a tím i vaše odklady způsobují, že máte málo energie. Čekáte na gesto usmíření? Co kdybyste přiložili ruku k dílu? Probádejte okolnosti, podívejte se situaci na kloub, než abyste ji prostě jen tak přijali. 

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Váhy

Bylo by dobré uctívat i duchovní zákony a rituály, jako je třeba pocit vděčnosti za to, co už máte a také poděkování před stolováním. Vděk můžete projevit i dlouhodobému kamarádovi, vždyť dobrých přátel není nikdy dost.  Pokud žijete v trvalém vztahu, pak možná uznáte, že je vám váš partner duševně spřízněný a že si ho vážíte pro jeho trvalé i morální hodnoty. Tyto hodnoty byste měli hledat i u sebe a nepodlehnout pokušení. To se může přihodit v práci při obchodních jednáních a vy zůstaneňte věrni morálním zásadám.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Štír

Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Dnešek je ideální pro samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů, poznávání sebe sama a zjištění, že i samota může být pro nás více, než hlučný dav. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Střelec

Naučte se přijímat krizi jako zkoušku, výzvu k nové orientaci a tím se přiblížit sami k sobě. To znamená nebát se dočasné krize. Pak je na místě, abyste si nastavili vyšší cíle.Mezi partnery může přinést tento den zkoušku, kdy vztah nemusí vést ke ztrátě, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. Necítíte slabost v dolních končetinách? Dejte si večer solnou lázeň. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Kozoroh

Mládí má dnes zelenou, možná se setkáte s mladou, dynamickou osobou, která bude z rukávu tahat jeden nápad za druhým. Otevře vám oči a vy dostanete nový úhel pohledu na vztahy, a tím oživíte ten svůj stávající. Nebo dostanete nabídku od mladého ctitele, návrh na prožití dobrodružství, flirtu. Na vás pak bude, který nápad přijmete za svůj. Obchodní cesty jsou předurčeny ke zdárnému úspěchu, stejně jako koupě letního zájezdu na super last minute. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Vodnář

Možná se blíží konec nějakého vztahu a je možné, že rozchodu nebo opuštění partnera se prostě nevyhnete. Tato změna může být dobrovolná nebo nemusíte mít žádné tušení a náhle vás opustí něco, co pro vás mělo velký význam. Můžete se dozvědět o nevěře. Část vašeho já se nechce rozloučit, přestože situace ukazuje na vaše vnitřní zraňování. Rozhodně není příhodná doba spálit za sebou mosty. Vaše tělo i duše si zaslouží rekonvalescenci, klid a péči.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Ryby

Páteční den je pro vás o naději. Pokud se vám nedaří v jakékoliv oblasti, využijte příznivou energii pro víru a naději, že ještě vše není ztraceno a neházejte předčasně flintu do žita. Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat slibnou budoucnost. Kosmické oblasti, se kterými jste dnes v kontaktu, budou větší, než vaše ego. Buďte si navzájem oporou a prosvětlujte sobě i jiným lidem cestu svým štěstím. Choďte tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje, jako jsou fontány, jezy.

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

Denní karta k poslechu - video - 4.meče - https://www.youtube.com/watch?v=y3404DCcBT0 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

 Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 18. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Obranný postoj, nedůvěra 🎀 „Kdo ztratil důvěru, nemůže již nic víc ztratit.“ FIDEM QUI PERDIT, NIL POTEST ULTRA PERDERE. —  Latinské přísloví

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu