Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení Zvěrokruhu - 16 . 7. 2024

Karta dne - Oslava, dožínky, sklizeň svých plodů. 🎀 „Blázni pořádají oslavy, a chytří na ně chodí.“ —  John Florio 🎀 https://www.youtube.com/watch?v=ueSfrdJer1Y  Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení Zvěrokruhu  - 16 . 7.  2024

Beran

Nepouštějte se do zbytečných slovních potyček. Tam, kde je to na místě může dojít o odloučení partnerů. Mezi obchodními partnery lze též zaznamenat konec dosavadní spolupráce. Má to však i jednu pozitivní stránku této skutečnosti. A tou je očistný vliv této situace, která vás nutí přezkoumat hodnotu a pravdu vašeho lehkomyslného přesvědčení, ať se jedná o jakékoliv prostředí. Propusťte strach a potřebu ochrany. Tím nebudete muset držet násilím hmotu a můžete shodit pár kil navíc.

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Býk

Obchodníci a manažeři budou na vzestupu. Zažijete touhu po nových zážitcích. Využijte proti svou odvahu a odhodlání, dnes budete velmi činorodí. Ukažte se světu s tímto odhodláním a dostane se vám zpět více, než byste čekali. Propojte kontakty, pokud se zúčastníte nějaké společenské události. Buďte odhodlaní, druzí vás vnímají tak, že řeči a názory druhých vás nechávvají chladnými. Nastavte správnou míru a nedělejte ukvapená rozhodnutí. Tím si snadno získáte pozornost svého okolí, které se vám rádo přizpůsobí i podřídí. 

Afirmace: Dívám se očima srdce.

Blíženci

Možná budete snílek nebo na druhé působit jako romantik. Někdo, kdo se bez omezení oddává svým fantaziím. Pocity štěstí vás budou povznášet. Máte se na co těšit. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení, převezměte zodpovědnost i povinnosti od svých kolegů, kde uznáte, že to bude ku prospěchu všech.


Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Rak

Ujasněte si, jakou cestou úspěchu chcete jít vpřed, rozhodně by to nemělo být tak, že byste šli i přes mrtvoly. Vy jste ten, kdo zvládá skvěle roli vůdce, tak se do ní dnes vžijte a buďte příkladem pro ostatní. Promyšlená strategie zasrane trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Je vhodný čas pro ty, jež se nebojí dlouhodobého investování. Ve vztahu očekávejte posun k lepšímu, vášeň a odvahu. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Lev

Lze očekávat vyznání Lásky nebo nabídka k zásnubám, větší počet zpráv a emailů od známých. Sdílejte své nápady a sny s přáteli. Bude vás ovládat hravost, uvolněné přátelství, budete na okolí působit dojmem mladého člověka s mladým duchem, který je dokonalý společník, který nezkazí žádnou zábavu. Ti z vás, kteří jste po rozchodu, byste se měli cítit lépe a s chutí se opět zamilovat. Večer je vhodný na meditaci. 

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Panna

Čeká vás den s energií ohně a akce. Vaše odvaha a ochota bude zúročena, pokud budete mít pod kontrolou výbušné jednání a budete podporovat sebe sama, abyste došli za svým cílem. Čeká vás jisté dobrodružství, adrenalinový sport. Ti, kteří se v jisté záležitosti nemohli rozhodnout ji mohou využít pro svůj posun dál.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Váhy

Svou vytrvalostí, houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty. Ve vašem zaměstnání se to může ukázat v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem. Neváhejte se je prodat tam, kde přinesou zisk. Důležité je si věřit a rozvíjet se. K někomu z vás se dostane velmi výhodná obchodní nabídka. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Štír

A je tady pro vás výzva: A to taková, že nastal čas ovládnout sám sebe a soustředěním nastolit vnitřní harmonii. Zdá se, že jste se v minulých dnech chovali neutrálně, byli jste nerozhodní a nedokázali jste se nadchnout pro své úkoly. Připravte se na to, že budete potřebovat odvahu, pokud by se objevily nepřiměřené změny. Je možné, že budete řešit spor se sousedy nebo v jiných vztazích, zachovejte tedy trpělivost a rozvahu. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Střelec

Možná jste přemýšleli, jak to s vámi je a zastesklo se vám, že se vám dosud nepodařilo najít své poslání, své místo. Nu a právě teď se nabízí velké šance k jeho objevení. Můžete najít svůj vnitřní i vnější svět. Pohodu na duši a radost v zázemí. Tímto dnem se uzavírá jedna etapa vašeho života, a proto je na místě nastavení nových a hlavně vyšších cílů, aby mohly být postupně ve Vesmíru zhmotněny a uvedeny do dalšího žití. Proto si s tím dejte práci a čas.

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Kozoroh

Ve chvílích volna dělejte nějakého koníčka, který podpoří vaši kreativitu a zručnost. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se propojit se svou sexualitou a vášnivostí a pochopit, že síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Díky svému nitru možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Vodnář

Dokážete ve svém středu udržet harmonii a klid, i když jste vystaveni výzvám a zkouškám? Mistrem svého života a dne se stane ten, kdo zůstane v klidu i v okamžiku, kdy se dostane do úzkých. Je příhodný čas pro dlouhodobé plánování a abstinenci. Buďte dnes ten, kdo stmelí kolektiv, urovná spory mezi kolegy, najde řešení tam, kde si ostatní neví rady. Zdravým, objektivním úsudkem, bez zaslepenosti vášní. Tak, jako anděl na Zemi.

Afirmace: Počkám na správnou chvíli a pak budu jednat.

Ryby

Někomu z vás může vstoupit do tohoto dne nečekaně mladá osoba, která si bude chtít nezávazně zaflirtovat a projeví svou mladistvou nerozvážnost a nespoutanost. Na vás bude, zda si takové pokušení užijete nebo odmítnete. Jste otevřeni vůči svému okolí, pohráváte si se všemi možnostmi, které k vám přicházejí. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. V práci vám může být nabídnuta nevšední nabídka. Přijali byste ji v cizině? Obchodní cesty povedou ke zdárnému úspěchu.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Denní karta k poslechu - video - 3. poháry - https://www.youtube.com/watch?v=ueSfrdJer1Y 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

 Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu