Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 19 . 7. 2024

Karta dne -  Druhá šance. Vstát jako Fénix z popela. 🎀 „Až najdu lásku, co zbloudila, jak Fénix z popela dotknu se nebe.“ —  Jaroslava Pechová 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení - 19 . 7.  2024

Beran

Váš klid a rozjímání může znenadání změnit nějaká mladá osoba se strhující nabídkou. Ta vás nejspíš vytrhne z každodenní rutiny, uspokojí vaši podnikavost, která vyžaduje odvahu, radost z riskování. To může způsobit překonání sebe sama, napínavost vašeho života, prostě vše, co v sobě má energie mládí. Zajděte si do divadla, na seminář nebo na přednášku.

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Býk

Možná usoudíte a budete mít pocit, že se věci okolo vás nehýbají a stojí na místě, přitom vy máte v hlavě tolik nápadů. Trpělivost přináší růže. Pro vás to znamená, abyste prokázali mravenčí píli, protože vaše záležitosti se nejspíš nebudou vyvíjet na první dojem přívětivě. Úspěch se dostaví, jen to nebude hned. Chce to postupovat pomalu, krůček po krůčku. Věřte, že tím, že se věci nehýbají tak rychle, jak byste chtěli, že to má skrytou výhodu. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Blíženci

Den je nakloněn projektům, kde spolupracuje větší počet lidí na úkolu se sociálním zaměřením.  Můžete se s radostí a slibným očekáváním pustit do svých plánů a očekávat slibnou budoucnost. Naplánujte si ji a věřte v její uskutečnění do reality.  Choďte tam, kde se nachází přírodní vodní zdroje, jako jsou fontány, jezy. Radostná zpráva pro všechny, kteří se potýkali s nemocí, změna k lepšímu je na cestě, sice pomalá, ale žádoucí. Pokud máte víru v léčitele, dnešní den je nakloněn alternativní medicíně a léčení pomocí přírody a vodních procedur. 

Afirmace: Má hvězda svítí pro mě.

 Rak

Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. Ve chvílích volna dělejte nějakého koníčka, který podpoří vaši kreativitu a zručnost, nápomocna může být uklidňující hudba. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Měli byste se konfrontovat se svou sexualitou a vášnivostí. Síla sexuality je základní energie a vám by měla přinést velký potenciál transformace. Nebojte se vyjádřit své city a inspirovat druhé silou svých vnitřních obrazů, povzbuďte je fantazií a snem o budoucnosti. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Lev

Je potřeba mít jasno a dát najevo, čeho chcete na pracovišti dosáhnout. Zda raději vyhovíte plytkým důvodům, které chce vaše okolí nebo raději zvolíte váš, a to odlišný, menšinový postoj. Nezůstávejte v neutrální pozici. Možná budete zvažovat mezi dvěma partnery nebo nebudete mít sílu se nadchnout pro nově přicházejíc vztah. 

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Panna

Někomu z vás může vstoupit do cesty mladá osoba, která vás vyzve k flirtování. Tím projeví svou mladistvou nerozvážnost a nespoutanost. Na vás bude, zda si takové pokušení užijete nebo odmítnete. Svou otevřeností ve vztahu dáváte šanci projevit se i vašemu partnerovi tam, kde se před vámi uzavíral. Některý den je v poklidu a jiný přijmeme novou nabídku na spolupráci, která rozhodně není k zahození, potkáme se s kolegou a zajdeme na pivko, soused nám pohlídá psa, zaplatíme si výhodně dovolenou na last minute. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Váhy

Ti, kteří umí být vůdčí osobností, umí jednat samostatně, s klidem a rozvahou mohou dnes úspěšně splnit své cíle a dosáhnout úspěchu. Pokud by se přesto vaše plány neuskutečnily, budou mít alespoň dobrý základ v rozhodnutí, které by mělo zůstat neměnné, založené na promyšlené analýze. Promyšlená strategie mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Je příhodný čas pro dlouhodobé investování. 

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Výklad pro báječný den vyložila kartářka Ilona.*

Štír

Někteří ze starší generace se vám nezvaně mohou vměšovat do vašich záležitostí. Ve firemním majetku se taktéž dá očekávat nárůst dlouhodobých investic, které byly uloženy v dávných časech. Je pro to ale něco potřeba udělat a změnit. Zkuste prověřit své zažité konvence, které už je potřeba nahradit a nestavět své úspěchy na přežitých klišé. Rodinné setkání, uzavírání smluv, propojení dvou sousedských rodin, dědictví, to vše má dnes dobré předpoklady k úspěchu. 

Afirmace: Sdílím své vnitřní a vnější bohatství se všemi lidmi, kteří jsou tomu otevřeni. 

Střelec

Očekávejte úspěch po prožití něčeho nového, překvapujícího děje. Tím získáte nové životní zkušenosti a ty vám dají odvahu. Důvěřujte proto své síle a odvaze a nebojte se prosadit i přes zdánlivou výhodu svých konkurentů. Mějte na paměti, že konkurenční boj může mít snahu o vaše umlčení nebo zničení něčeho, čeho už jste dosáhli. Přesto máte stále nadějné vyhlídky na váš úspěch.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Kozoroh

Štěstí je dnes na vaší straně. Nejspíš se zlepší vaše situace ve finanční oblasti, je šance rozetnout nefunkční vztah nebo projekt v zaměstnání, který vám způsoboval vrásky na čele. Štěstí růstu v životě je dar. Buďte proto otevřeni změnám a Štěstěně, která je vrtkavá. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být. 

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Vodnář

Někteří mohou zaznamenat, že okolí s nimi nekomunikuje a vzdaluje se. I vy se možná cítíte unaveni, a proto se uchylte do soukromí a tento čas využijte pro poslech motivačních videí, čtení knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas. Může přijít pochopení, že naplnění, které hledáme u někoho jiného, můžeme nalézt jen a jen v sobě samotném. Říká se, že kniha je nejlepší přítel a tím by se vám mohla stát.

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Ryby

Čeká vás životní růst. Připravte se, že mohou vzniknout nové pracovní podmínky, či něco, co vás vytrhne z každodenní rutiny, kdy je dobré dát najevo ochotu umět se přizpůsobit změnám. To se může týkat změny nadřízeného, změna učitele, nového kolegy nebo pro vás nová oblast pracovních úkolů, a to i tak, že na novém působišti. Vaše silná vůle čeká, až ji vložíte do něčeho nového. Propojte se v tento den se svou ženskou stránkou, buďte tvořiví, smyslní a projevujte eleganci.

Afirmace: Jsem v souladu se životem, jsem přitažlivá/ý a mé myšlenky mají úspěch.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 18. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Obranný postoj, nedůvěra 🎀 „Kdo ztratil důvěru, nemůže již nic víc ztratit.“ FIDEM QUI PERDIT, NIL POTEST ULTRA PERDERE. —  Latinské přísloví

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu