Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 20. 7. 2024

Karta dne -  10. mečů - pálení mostů. Zbrklé uvažování. „Bez poznání nemůže být nikdo dobrý, kdo je zbrklý hřeší.“ —  Šalamoun 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  20. 7. 2024

Beran

Dnes byste měli prožívat pocit naplnění, šťastného domova, rodinné štěstí. To se může projevit v oblasti vztahů, ale i ve finančních oblastech, týkající se rodiny, uzavírání smluv, investic do rodinného vlastnictví. Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete a tím i povede k tomu, abyste prověřili své zažité konvence a začali vytvářet nové hodnoty a nežili jen z tradic. Děti ocení, když je jejich rodiče doprovodí do zájmových kroužků.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Klíčové slovo dne - tanec. 

Býk

Je dobré vyvinout odvahu a s novým odhodláním se pusťte do svých úkolů. Jasně, to s sebou nese i jisté riziko ztráty, ale ta nemusí nastat, když si budete věřit a budete tak i jednat a chovat se. Je dosti pravděpodobné, že se setkáte i neprávím a budete nuceni obhájit nějakého kolegu. I když to z počátku bude vypadat, že vám na to nebudou stačit síly, věřte, že své dílo dokonáte ke spokojenosti.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Klíčové slovo dne - sebeláska.


Blíženci

Prožijte hravě dnešní den. Očekává se, že prokážete svou přizpůsobivost, vyzkoušejte něco nového. Jestliže se budete cítit nerozhodní a budete neustále měnit svá stanoviska, můžete zažít pocit, že jste nuceni se přizpůsobit životním rytmům života. Na druhou stranu můžete prozřít a zjistit, že jste se osvobodili od zotročujícího způsobu myšlení a s radostí a vnitřní nezávislostí přistupujete ke svým úkolům. 

Afirmace: Jsem otevřena vnitřním i vnějším změnám ve svém partnerství.

Klíčové slovo dne - smích.


Rak

Využijte toho, že máte šanci napravit a uvědomit si, kde bylo vyvinuto malé úsilí a situace vám způsobila smutek. Pokud by se vám to nepodařilo, nezoufejte, je tady jedno poučení pro příště. Poučit se a příště podobnou chybu neopakovat. Někdy je to právě očekávání, které nás zavede do slepé uličky. Není špatné oplakat to, co jste ztratili. 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Klíčové slovo dne - příroda.


Lev

Nové podněty vám způsobí novou chuť do života. Pak je na místě zaujmout optimistický postoj k těmto výzvám. Vydejte se na výlet, do posilovny a všude tam, kde budete moci využít vaši dynamickou náladu. Pasivní chování nebude dnes na programu dne, proto se připravte, že to bude docela jízda. 

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.

Klíčové slovo dne - radost.  


Panna

Na tento den se rozhodně můžete těšit, bude vás ovládat hravost, uvolněné přátelství, budete na okolí působit dojmem mladého člověka s mladým duchem, který je dokonalý společník, který nezkazí žádnou zábavu. Projevte svou světlejší stránku. Ti z vás, kteří jste po rozchodu, byste se měli cítit lépe a s chutí se opět zamilovat. Ve vztahu lze překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Dojděte si na kosmetiku, masáž a obnovte si šatník.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Klíčové slovo dne - pes -přítel.

Váhy

Věřte, že je pro vás je příhodnější pomalý a trvalý růst, kterému předchází klid, aby mohla nastat doba zrání. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Dalo by se tomu říct mravenčí píle a výzva k trpělivosti. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste nyní bojovali s větrnými mlýny.

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Klíčové slovo dne - smích. 

Štír

Budou vás provázet předtuchy. Den je vhodný pro výklady karet a snů. Objednáte se? Jestliže potřebujete vyřešit nějaký problém, nabízí se pomoc od okolí, nejprve je tu ale rada, zkuste se ztišit, možná řešení přijde jako náhlé vnuknutí, intuitivní vedení. Též budete pod vlivem vašich emocí, citlivosti a soucitu k druhým. Věnujte svůj čas a naslouchání vaší rodině a blízkým. Uvítají vaši podporu a nápady. Naslouchejte svému nitru, nechte se vést představivostí, dovede vás to k inovaci. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Klíčové slovo dne - sport. 


Střelec

Máte nějaké tušení a vnímáte, že kolegové jsou oproti vám v přesile? Pak je na místě pohotovost a bdělost, protože by se mohlo stát, že někdo využije okamžiku a bude se chtít dostat na vaši pozici. Nemějte obavy a trému a nastavte si od časného rána vysokou míru sebehodnoty. Ta vás dovede k radosti.

Afirmace: Tím, že jsem věrna sama sobě, umožňuji partnerovi, aby i on byl věrný sám sobě.

Klíčové slovo dne - pes.  


Kozoroh

Smýšlejte a mluvte o sobě v tom nejlepším světle. To, že má druhý jiný názor než vy, neznamená, že ho musíte hned postavit na stranu nepřítele. Nemějte domněnky. A ani vy nebuďte ten, který ublíží přehnanou kritikou. Sledujte situaci z ptačí perspektivy, řešení se ukáže až za delší čas.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Klíčové slovo dne - zdraví.


Vodnář

Je na místě myslet velkoryse a s otevřenou náručí. Plánujte a mírně riskujte. V tento den mohou uzavírat sńatky z rozumu. Využijete příležitosti jít na rande na slepo, začít si vztah na dálku nebo jste ti, kdo touží po sňatku z rozumu, tak, jak to bylo za dob našich babiček? Vydejte se cestou vpřed a přestaňte mluvit o minulosti.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Klíčové slovo dne - Láska.

Ryby

Využijte volného dne na spojení s matkou přírodou. Je žádoucí pobyt v přírodě s oblíbenými zvířátky, či zahradničení. Využijte i sílu přírodních procedur, které mohou zkrášlit vaše tělo. Zkusili jste již bahenní nebo skořicový zábal? Ti, kteří studují mohou zaznamenat úspěch, zrovna jako ti, co se zabývají financemi, obzvláště těmi dlouhodobými.

Afirmace: Vypínám a uvolňuji se.

Klíčové slovo dne - moře.  

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.* Přeji všem báječný den. *

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu