Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop pro všechna znamení - 22 . červenec 2024

Karta dne - Zamilovaní. Láska. Volba. 🎀 „Když se milenci hádají, nebere to vážně ani pes.“ —  Japonské přísloví 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní kolektivní horoskop  pro všechna znamení - 22 . červenec  2024

Beran

Tak, jako se na jaře probouzí příroda, tak i někde uvnitř se probouzejí silné duševní podněty, které váš vývoj kupředu kladně popohánějí vpřed. Po dlouhém a namáhavém výstupu jste dosáhli vrcholu a můžete z bezpečného bodu sledovat vzdálený horizont a plánovat budoucnost. Využijte své organizační schopnosti a vnitřního souladu. I v osobních vztazích lze očekávat spolehlivá a trvalá spojení, která stojí na pevných základech, na důvěře, jistotě a partnerství, toleranci, ale ne kompromisu. 

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Býk

Tento den budete popoháněni vášní, zvýšeným sebevědomím, touhou vydat se za dobrodružstvím, a to bez omezování svobody. To co se po vás žádá je pomocí odvahy a vnitřního náboje začít něco nového, nevšedního, co vyžaduje soběstačnost. Tím může být třeba částečné podnikání, kdy vás povede touha a individualita něco dokázat, zanechat za sebou viditelné projekty. Dnes není potřeba nikoho žádat o radu, vy sami si budete jisti svým přesvědčením, protože se zdá, že to máte v hlavě srovnané. Láká vás napsat román, založit nějakou skupinu pro více lidí? Neváhejte a pusťte se do toho, budete na to mít více síly, než byste si kdy dokázali představit.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Blíženci

Názory těch ostatních nechte jim a vy spoléhejte na sebe. Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Pokud ve vztahu nastane nedorozumění a vy se obhájíte, váš vztah to prohloubí. Dnešek je ideální pro samostudium, vzdělávání se.

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Rak

Je možné, že vás okolnosti přinutí si kousnout do kyselého jablka a podívat se pravdě do očí. Vystřízlivět a přiznat si, že do některých vztahů dáváte více, než se k vám vrací. Vaše důvěra mohla být zneužita. Srdce se možná bude bránit, avšak rozum bude dnes dobrým rádcem. To, že usoudíte, že s obchodním partnerem už nemůžete dál spolupracovat možná bude v rozporu s vaším srdcem. Věřte rozumu, jinak byste se neposunuli dál. Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine. Někdo třetí vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Lev

Sen, který se vám bude zdát nebude jen tak nějaký, možná tak trochu prorocký.  Lidé se vám budou rádi svěřovat se svým tajemstvím. Toto tajemství je nepochybně moudré udržet u sebe. Večer využijte k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie. Vaše vlastní rozhodnutí vám přinesou pokrok. 

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Panna

Váš pocit, že vše okolo vás je špatné může být jen pohled z jedné strany mince, kdy děláte z komára velblouda. Zkuste se podívat na situaci i z druhé strany. Žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří. Není vše zlé, jak se na první pohled zdá. Proto prověřte situaci z vnějších okolností a pak i dle vašich vnitřních pocitů. Cítíte se osamělí? Máte pocit vyhoření nebo jste se uchýlili do role oběti? Situace tohoto dne si žádá, abyste se chopili vedení a pokud vám něco nevyhovuje, přiložte ruku k dílu a změňte to, co se dá. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Váhy

V zaměstnání může tento den pro vás znamenat dobrou spolupráci s kolegy, srdečné uvítání na obchodních cestách, při podnikání nebo změnu profese k lepšímu. Někteří uvítají, že jim někdo z okolí vyjde vstříc a bude k vám přistupovat otevřeně. Je tady šance zažít dualitu ve vztazích, to znamená Lásku přijímat i dávat. Celkově to znamená přitahování protikladů, vyhledávat společnost milých lidí.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Štír

Možná jste kdysi prožili zklamání, bolest a vystavěli si pomyslnou zeď, která vás měla ochránit před dalším zraněním. To ego bude dnes podrobeno zkoušce a bude zkoušeno. Vaše sebekontrola je nad míru veliká. Uvolněte se z pout, do kterých jste se uvěznili. Počáteční nevole odezní rychleji, pokud pochopíte, že jsou prostě situace, nad kterými už nemáte žádný vliv a najednou ucítíte úlevu a pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Tím se vám otevřou nové možnosti.

Afirmace: Nechávám věci běžet.


Střelec

Přichází změna, která může být dobrovolná nebo naopak nebudete mít žádné tušení a náhle vás opustí něco, co pro vás mnoho znamenalo. Vaši mysl nejspíš ovládá strach z vlastního selhání a ztroskotání. Nebo zažíváte pocit, že nic okolo vás nedává smysl. Bylo by dobré najít příčinu těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera, ale věřte, že máte dostatek sil tyto skutečnosti rozpoznat a překonat.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Kozoroh

Energie bude nakloněna společným projektům. Vy sami máte vizi? Pak sami nebo se svými spolupracovníky dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni zúčastněni pyšni. Spojte tedy svého ducha s fyzickým světem a hleďte kupředu. Odměna je na dosah, třeba v podobě pochvaly nebo finanční odměny, prémie. Zkuste se zamyslet a zeptat se sami sebe zda se neomezujete v práci, zda postupujete prakticky, abyste dosáhli vytouženého výsledku. Abyste se přiblížili k vytouženému cíli, bude potřeba sbírat zkušenosti.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím jsem blíž ke svému partnerovi.

Vodnář

Využijte svou moudrost, intuici a srdečnost. Tento den volá po využití své kreativity a představivosti, nápomocna může být uklidňující hudba a jóga. Naslouchejte svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte ukrytou žárlivost. V osobních vztazích někteří prožijí den plný citů, náklonnosti, porozumění. Je dobré druhým naslouchat i být dobrým rádcem.

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Ryby

Naděje umírá poslední, proto, pokud vás dnes někdo nebo něco nečekaně opustí, nezoufejte. Nápomocna může být vaše vnitřní síla. Proto nedělejte ukvapené rozhodnutí a zvažte, co s touto situací uděláte dál. Uvědomte si, že vaše odklady a neustálé dávání druhým šanci tam, kde se neukazuje změna, má za následek, že jste sami sobě největším nepřítelem a doslova se trýzníte pocity, které toto sebezapírání způsobuje.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 18. říjen 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne -  Obranný postoj, nedůvěra 🎀 „Kdo ztratil důvěru, nemůže již nic víc ztratit.“ FIDEM QUI PERDIT, NIL POTEST ULTRA PERDERE. —  Latinské přísloví

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu