Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop pro všechna znamení - 25. červenec 2024

Karta dne - Apatie, nuda. 🎀 „I nuda je důkazem určité životní úrovně.“ —  Dušan Radovič 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní kolektivní horoskop  pro všechna znamení - 25. červenec  2024

Beran

Tento den je vhodný na velkou změnu a vaši transformaci. Zbavte se proto všeho, co vás omezuje a je nepřítelem vašeho žití. Možná na vás čeká ztráta, změna, opuštění čehosi. Ten, kdo dokáže přijmout ztrátu bez velkého odporu bude mít otevřenou cestu k novým ideálům. Tím mohou být hmotné statky, ale i myšlenky, měřítka na druhé, omezující situace nebo přílišná kontrola přes ego. V zaměstnání jste ustrnuli v zajetých kolejích, pokud chcete znovu prožívat hojnost, je potřeba dát nový vítr do plachet.

Afirmace: Přijímám změnu a nové začátky.

Býk

Jste si vědomi toho, že vás ovládá strach? Pak by bylo na místě najít podnět k prožívání těchto strachů, které mohou plynout z obav o finance nebo ze ztráty partnera. Věřte ale, že máte dost sil tyto příčiny a následky rozpoznat a překonat. Je možné, že rozchodu nebo opuštění partnera se nevyhnete. Část vašeho já se nechce rozloučit, přestože situace ukazuje na vaše vnitřní zraňování. Rozhodně ještě není doba spálit za sebou mosty. V období dvou měsíců poté uvidíte věci z jiného pohledu a vaše ukvapené rozhodnutí by vás mohlo mrzet. Vaše zdravotní stránka si zaslouží rekonvalescenci, klid a péči.

Afirmace: Jsem připravena rozeznat své iluze a nechat je padnout.

Blíženci

Vaší přirozeností je umění komunikace, přesto dnes omezte slova na minimum a více tvořte v realitě. Za muže mluví činy a skutky. Možná dojdete k uvědomění, že si vás mnozí budou vážit pro vaši jistotu, věrnost a stálost. Vaše pozitivní vlastnosti budou serióznost, schopnost udržet pozornost se zaměřením na výsledek. Celkově se tedy jedná o velmi intenzivní pracovní nasazení se smyslem pro realitu. Vaše snaha brzy přinese plody práce. Viditelný skutek vás dnes uspokojí více, než-li plánování a všechen ten humbuk okolo toho.

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.


Rak

Vyjadřujte nahlas své potřeby a vnímejte potřeby druhých okolo vás. Na které straně se cítíte výhodněji, na straně obdarovaných nebo darujících? Rozhodujícím faktorem bude, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Úspěch si najde toho, kdo jedná uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů. Dnes proto plánujte a buďte u toho otevřeni změnám, riziku i nečekané události. Setkání s mecenášem.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Lev

Zahálka u vás neobstojí, počítejte, že k vám budou přicházet nové impulsy a den celkově oproti jiným nabere větší tempo a spád. Proto je dobré, abyste měli pod kontrolou svou zbrklost, vznětlivost či netrpělivost. Ten, kdo to dokáže, bude mít báječnou vyřídilku. Naopak ti, co se dlouho nemohli rozhoupat, zda se ucházet o ruku své vyvolené nebo si říct o zvýšení platu, mohou této energie využít k rozpohybování situací, které stagnovaly. Důležité je si vše připravit a promyslet do detailů, abyste nebyli zaskočeni.

Afirmace: Svou sílu a dynamiku prožívám svobodně.

Panna

Nečekejte na příchod velkého štěstí a radujte se z maličkostí dne. Pak vám možná neunikne ta správná příležitost, třeba změna zaměstnání. Rozhodně chytněte štěstěnu za pačesy. Štěstěna je vrtkavá.Proto by bylo dobré se chopit příležitostí a nesetrvávat na jednom místě. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Říká se, že nelitujeme toho, co jsme udělali, ale toho, co jsme si nechali proklouznout mezi prsty.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Váhy

Nevyhýbejte se společnosti. Zde se budou propojovat kontakty a vytvářet společenské vazby. Podnikatelé a vedoucí pracovníci budou na vzestupu. Promyšlená strategie mívá trvalejší podobu, než ukvapené rozhodnutí. Je příhodný čas pro dlouhodobé investování. Ve vztahu očekávejte posun k lepšímu, vášeň a odvahu. Vaše komunikace s dětmi by měla být na příznivé vlně, protože vám budou se zápalem naslouchat a uvěří vašim slovům. To by pro vás měla být ta největší odměna.

Afirmace: Dívám se očima srdce. 

Štír

Možná vám dělá vrásky na čele to, že nevíte, jak skloubit pracovní a domácí povinnosti. Tím pádem si pak možná připadáte, že jste pod tlakem a ztrácíte povědomí o tom, kam kráčíte. Je na místě si nastolit odstup. Uvědomte si konečně, že nejste zodpovědní za všechny a za všechno. V dalších dnech si v zaměstnání neberte tak velkou zodpovědnost, protože vám to odebírá energii a vzniká vnitřní napětí. To může způsobovat migrénu. Předejít tomu můžete i popíjením Ginkgo biloba, lípy, řebříčku, rakytníku. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Střelec

Přichází čas, který by měl zlepšit materiální uspokojení, nová chuť do života, osvícení, zlepšení zdravotního stavu. V osobních vztazích se ukazují lepší časy, možná jste něco v sobě změnili a chcete se usadit, zasnoubit, plánovat rodičovství. V oblasti zdraví procvičte své kotníky, třeba při sezení u počítače zvedněte střídavě nohy a kružte nejprve kroužky doleva a pak do prava. Aby nedošlo k oslabení tohoto místa, zkuste být dnes takoví, jací opravdu jste, odhoďte pro dnešek masku a věřte, že se nemusíte podřizovat náladám druhých. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Kozoroh

Buďte starostlivý rodič, tak jako jste často, autorita, ke které se může vzhlížet pro dodržení slibu nebo také ten, kdo se umí postavit za své blízké. I toto může být krásný pocit v rodině, vždyť věcné dárky už jste rozdali. Nepotlačujte své city na úkor racionálna.  Zaplaťte si účty, dejte do pořádku sportovní náčiní a udělejte kontrolu vozidla.  

Afirmace: Jsem silná, pevná a mám svůj život ve svých rukou.

Barva dne žlutá, zejména v oblasti břicha, solar plexu.

Vodnář

Jsou dny, kdy se můžete snažit na plný počet bodů a stejně nepohnete s ničím. Berte tento čas na odpočinek a přivítejte možnost nicnedělání, ať jste si to plánovali, či nikoliv. Na plody své práce si budete muset ještě nějakou dobu počkat. Tomu se říká mravenčí píle a výzva k trpělivosti. A pak přijde chvíle, kdy se věci samy dají do pohybu a vy nebudete muset vynaložit takové úsilí, jako kdybyste nyní bojovali s větrnými mlýny. Proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?

Afirmace pro tento den : Spočívám v pravdě.

Ryby

Čeká vás bezstarostný den, rozhodně se vám nebude lepit smůla na paty, naopak se můžete cítit jako vítěz, po období stagnace. Znamená to přechod na stranu vítězů, kdy jste osobně vítěz sám nad sebou, nad vašemi vlastními chybami a neústupností. Můžete je změnit a nasměrovat tak, aby vám bylo příjemně. Na pracovišti se můžete dočkat uznání a slávy. To by vám mělo dodat energii do dalších dní, kdy tento úspěch pocítíte i uvnitř vašeho nitra.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.


 

Karta dne k poslechu - 4. poháry - https://www.youtube.com/watch?v=onAQ83FXzIk&t=8s 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop ♑ - 8. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Láska, přátelství, dualita ve vztazích. 🎀 „Nikdy nic nevysvětlujte! Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám i tak neuvěří.“ —  Elbert Hubbard

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu