Zpět na články

Jaký bude týden od 29. 7. 2024 do 4. 8. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. První srpen, den Naděje, patřil kdysi v Římě ke státním svátkům a byl zasvěcen bohyni Spes. Patronka zahrad, dívka s květy v náručí, byla nadějí pro všechny sadaře a rolníky, neboť jejich obživa závisela na změnách počasí. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Jaký bude týden od 29. 7. 2024 do 4. 8. 2024  podle kartářky

Berani:

Důležité místo zaujmou ve vašem životě jedinci zrození ve znamení Lva a Vodnáře. Starší žena vám poskytne radu, která vám trochu otevře oči, a na určitou záležitost se podíváte z jiného úhlu. Konečně se dovíte pravdu. Vyhledá vás bývalá láska, navštívíte svá oblíbená místa a zavzpomínáte si tu na časy minulé. Spolupracovník se vám svěří se svým citovým životem a doufá, že jeho tajemství zachováte. Počítejte s tím, že se v brzké době rozšíří horizonty vaší kariéry. Prosadíte řadu svých zajímavých nápadů. A samozřejmě finanční ohodnocení vás nemine.

Býci:

Nabrali jste si hodně pracovních povinností, cítíte se unaveni. Hlavně už nikomu nic neslibujte a snažte se obejít bez přesčasů. Většinou se budete zdržovat v srpnu doma. Dostanete nabídku na práci ve veřejném životě. Budete sice nějakou dobu váhat, ale nakonec nabídku přijmete. Zřejmě se budete muset pustit do studia něčeho nového a přehodnotit své dlouhodobé plány. Také vás čeká více cestování, od září už vás v domácím prostředí málokdo zastihne. V těsném styku budete s člověkem z novinářské nebo učitelské branže.

Blíženci:

Osvobodíte se konečně od mnoha omezení. Vypořádáte se s minulými problémy a vykročíte novým směrem. U některých zrozenců přichází v úvahu i změna bydliště. Týden se bude odvíjet v romantickém duchu. Samozřejmě tomu budete muset trochu přizpůsobit zaběhaný životní režim. Špatně budete snášet omezení společenského života, ale uvědomte si, že je to jenom dočasně a pro vaše dobro. Pozorně pročítejte došlou poštu, hlavně si všímejte toho, co podepisujete, především pokud jde o majetkové záležitosti.

Raci:

Často budete vzpomínat na “staré dobré časy“. Někdo důvěryhodný pomýšlí na sňatek s vámi. Pokud jste zadaní, můžete očekávat přírůstek v rodině. Naskytne se mimořádná možnost, jak vylepšit svoje finance. Navážete nové kontakty, které dříve nebyly možné. Tip dostanete od sousedů nebo od příbuzných, s nimiž jste se dříve příliš nestýkali. Kupte si něco atraktivního na sebe, budete se v letních měsících účastnit řady společenských akcí. Na odpočinek a lenošení zapomeňte. S kolegy v práci si dobře porozumíte.

Lvi:

Budete mít více volna pro domov, rodinu i pro vlastní záliby. Možná přehodnotíte své pracovní plány. Zaujme vás někdo, kdo má něco společného se školou. Tato osoba bude narozena ve znamení Kozoroha nebo Raka. Někdo na vašem pracovišti tajil určité informace, které teprve nyní vyjdou na povrch. Tyto neočekávané zprávy si ale neberte osobně, záležitost už téměř vyšuměla, není aktuální, tak ji příliš nerozebírejte. Změňte metody, taktiku i způsob práce, pokud řídíte menší kolektiv. Váš milostný život se podobá tanci pod hvězdnou oblohou.

Panny:

Ve vašem okolí se odehrávají změny, které se trochu dotknou i vás. Lidé, na které jste spoléhali, se přestěhují, nebo už nebudou mít na vás tolik času. Mnoho zrozenců se může těšit na nový milostný vztah. Dovíte se něco, o čem jste nevěděli, a přestanete o řadě věcí pochybovat. Více naslouchejte svému vnitřnímu hlasu. Vyhýbejte se v tomto týdnu lidem technicky a sportovně založeným, zejména, jestli pro jeden ani pro druhý obor nemáte buňky. Tito lidé by vás mohli kritizovat, ironizovat, možná i trochu urážet, pokud byste nedosáhli jejich úrovně. A proč se nechat zbytečně shazovat?  Přece umíte zase něco jiného, a nechválíte se tím.

Váhy:

Budete muset jednat s úředními osobami. Při plnění vašich osobních cílů vám pomůže někdo, s kým se seznámíte při výkonu pořadatele na nějakých obecních akcích. Vykročíte vpřed tou správnou nohou. Taky zjistíte, že se vašim plánům dostává větší podpory, než jste tušili. Váš partner k vám bude laskavý, shovívavý, a i když se dopustíte nějaké chyby, nic se nestane, omyl přejde humorem. Začněte se elegantněji oblékat, soustřeďte se i na detaily a barevné sjednocení základního oblečení s doplňky.

Štíři:

Ožije něco, co jste vzdali jako ztracený případ, a budete se intenzívně setkávat s příslušníkem druhého pohlaví. V úzkém rodinném kruhu bude trochu dusno, vaši milovaní budou toužit po svobodě a nechtějí sedět doma, zatímco se okolí baví. Budete muset mít trpělivost s poněkud nespolehlivými spolupracovníky. Bude třeba, abyste zasáhli a  projevili své organizační schopnosti. Musíte přistoupit ke kompromisu. Situaci v zaměstnání vám pomůže uklidnit vyrovnaná starší osoba. Umí předvídat a má originální nápady.

Střelci:

Noví přátelé, naděje a splněná přání.  Odpovědi, které jste dlouho hledali, se pravděpodobně vyjasní ke konci srpna. Začnete se více zajímat o rodinný život, přitahováni budete k osobě, která vyznává tradiční hodnoty. Do konce kalendářního roku získáte peníze neobvyklou cestou – formou daru nebo výhry. Počátkem srpna vás čeká příjemné cestování, odpočinek, relaxace. Budete uvažovat o tom, že se pustíte do nových projektů, a to nejen pracovních, ale i citových. Velmi trpěliví musíte být v jednání se starší osobou.

Kozorozi:

Někdo, kdo byl v minulosti na vás hodně závislý, je schopný se osamostatnit. Na jedné straně se vám nesmírně uleví, na straně druhé budete trpět pocitem určité ztráty. Pamatujte si, že nemůžete jednat stereotypně nebo podle nějaké příručky, ale zkuste projevit více citu a laskavosti. Mnoho aktivity v tomto týdnu neprojevíte, spíše budete lenošit a ve středu vaší pozornosti bude dobré jídlo. V poslední době jste dost utráceli, je na místě zažít omezovat výdaje. Popřemýšlejte o tom, že si na podzim uděláte dovolenou na luxusní výletní lodi. Tak začněte šetřit.

Vodnáři:

Možná máte pocit, že nepostupujete dopředu, ale klouzáte zpět, v lepším případě přešlapujete na místě. Zvolněte tempo a zhodnoťte vše, čeho jste v poslední době dosáhli. Udělejte si plán pracovních i osobních úkolů, přehodnoťte vše, v čem jste neuspěli. Po citové stránce budete spojeni s dalším Vodnářem nebo s někým, kdo se narodil ve Lvu. Do konce kalendářního roku koupíte nebo prodáte nějakou nemovitost. Váš společenský život bude postupně nabývat na intenzitě. Čekají vás noví přátelé a nové aktivity.

Ryby:

Máte kolem sebe hodně přátel a jedno přátelství by se mohlo změnit v něco víc. Fyzická vášeň se vyvine přirozeně, spontánně a postupně. Nic není třeba uspěchat. Někdo, s kým jste sdíleli minulost, změnil výrazně svůj životní styl a podle karet to vypadá tak, že vás znovu zaujme. Na nezájem ctitelů nebo ctitelek si v srpnu rozhodně nemusíte stěžovat, budete neustále ve středu pozornosti. V  zaměstnání získáte větší odpovědnost, ale i odměnu za předchozí námahu. Běžné povinnosti vás budou trochu vyčerpávat, ale termíny vždy musíte dodržet. Vedení vám věří.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 16. 9. 2024 do 22. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle druidských karet a druidské moudrosti. Keltové věřili, že pro každé znamení zvěrokruhu existuje zvláštní strom, který dodává sílu a moc. Větvičku svého stromu máte umístit třeba na vlastní fotografii a brzy byste měli pocítit, že jste odolnější proti stresu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu