Zpět na články

Dnešní kolektivní horoskop - 29 . červenec 2024

Karta dne -  Autorita. Návštěva otce. 🎀 „Naši otcové tím, že se mýlili, ušetřili nás svých omylů.“ —  Bernard le Bovier de Fontenelle 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní  kolektivní horoskop -  29 . červenec   2024

Beran

Máte se na co těšit, začátkem týdne k vám bude proudit velmi  silná energie ohně s elementem Země, což vás může dovést k mnoha podnětům. Nastavte si nový životní styl, neboť na vás čeká prosperita na mnoha úrovních. Ti, co jsou v ředit funkcích by měli vést odpovědné jednání. Den je nakloněn řemeslníkům i bankéřům, a to ve větším pracovním kolektivu. Je dobré mít pod kontrolou své pudy, abyste se nenechali strhnout do přílišného luxusu, smyslových prožitků i žárlivosti. Nemusíte být až tak moc perfektní. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Býk

Starosti jsou brzdou v rozvoji. Už jistě víte, že způsobují únavu v podobě nahromaděného stresu. Ten pak způsobuje nespavost, noční můry, nekvalitní spánek, úzkost během dne a zesilující napětí okolo jistého problému. Taktéž ti, co neustále a dokola rozebírají problémy by měli dojít k uvědomění, že už se z toho stal zlozvyk, kterého by se měli zbavit. Mohou to být i nepříjemné vzpomínky na dětství. Dnes, s odstupem času bude vhodné tuto situaci pochopit a podívat se na ní s moudrostí, která se věkem získává. Už jste slyšeli o rodinných konstelacích?

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Blíženci

Propusťte staré obavy jednou pro vždy. Sbohem a šáteček. Všímejte si vnuknutí a věřte, že změny, které uděláte, povedou k vyššímu dobru. Možná tím poznáte i temné hlubiny své duše. Ve vztazích je na místě procitnout a nestavět si vzdušné zámky. Pokud stojíte na rozcestí nebo máte před sebou překážky, zkuste pro tentokrát dát na vaší intuici. Ona je ta, co vás může nasměrovat tím správným směrem. Den vás vyzývá k tvůrčí činnosti, obzvlášť v oblasti umění, pusťte se s chutí do toho. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Rak

Vy jste ten, kdo bude sklízet ovace a radost z něčeho, co jste řešili v minulých dnech. Okolnosti tohoto dne vás mohou přivést k určitému poznání, vyjasnění problematických otázek a osvobození od starostí, které vás dlouho sužovaly. Pokud jste přednášející a čeká vás dnes vaše přednáška, pak věřte, že na vás čeká uznání, ocenění, zrovna tak jako ti, co se chystají složit zkoušky. Třeba ty v autoškole. Celkově se tedy jedná o velmi pozitivní den. Vítězství bude pro každého osobité, třeba i takové, že se rozhodnete ukončit vztah nebo si zvolíte změnu zaměstnání.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Lev

Nebudete to pro vás snadné, pokud budete postaveni před volbu. A to třeba takovou - Láska a partner nebo seberealizace? Změnit úplně povolání nebo se rozhodnout pro nové místo i novou oblast úkolů? Nezadaní, mějte oči otevřené při komunikaci s opačným pohlavím, je tady šance potkat nového životního druha. Láska je dítětem svobody, nedá se spoutat, to může být prověřování právě u zadaných partnerů.

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.


Panna

Představte si tu nejlepší budoucnost a jděte jí naproti. Podpořte svou obrazotvornost. Stůjte si pevně za svým stanoviskem a jděte svému cíli v ústrety. Držte se svých záměrů a neustupujte. Myslete diplomaticky, a tak, jako hráč v šachové hře. To znamená, dva kroky dopředu před svým spoluhráčem, okolím. Využívejte intuici a sebekontrolu. Diplomacie by vám měla být nakloněna. Někteří se potkají se ženou. která bude rozená diplomatka a pomůže vám se dostat dál nebo i vy sami budete popoháněni energií a budete druhým nápomocni a příkladem. 

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.


Váhy

Dnes vám nebude činit žádný problém vyvinout aktivitu a být činorodý. Podaří se vám s nadhledem řešit vaše životní úkoly, budete součástí Universa. Pokud si z vás někdo vystřelí, buďte nad věcí a tím, kdo se dokáže zasmát vlastní nedokonalosti. Jste povoláni k motivování druhých pro to nejlepší, máte k tomu velké předpoklady a nakloněn celý Vesmír. Uveďte teorii do praxe, aby nezůstalo jen u slov. Obzvláště, jste li ve vedoucí pozici, pak byste měli usilovat o zlepšení pracovních podmínek.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

 

Štír

Potřebujete-li poradit v právní oblasti, v obchodu nebo tam, kde je zapotřebí vyrovnanost a čestné jednání, vyhledejte muže z vašeho okolí, jež oplývá jmenovanými vlastnostmi. To může být policista, voják z povolání, soudce. V zaměstnání můžete taktéž narazit na muže, který se umí postavit za sebe i své okolí, jen to možná nebude dle vašeho nastavení. Ve vztahu hledejte intelektuální propojení, avšak i tady je dobré se mít na pozoru před neomaleností. Berte na zřetel názory ostatních. 

Afirmace: Zbavuji se všeho, co mi brání v přístupu k mé vlastní pravdě.

Střelec

Pocity štěstí vás budou povznášet až k nebesům. Můžete se těšit už nyní. Váš vztah volá po větší otevřenosti a možná i rozšíření. Uvažujete o založení rodiny? Budete pociťovat větší zájem o umění a hudbu. Je velká pravděpodobnost urovnat spory, pokud potřebujete někomu odpustit, udělejte to právě dnes. Neskrývejte proto své city a buďte otevřeni svému okolí. Tyto pocity se dají prožít jak v srdci, tak i na rozumovém cítění.

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Kozoroh

Jestliže dlouhodobě přemýšlíte o nějakém plánu, vizi, neobvyklém nápadu, je tady den, který konečně dostáváte šanci k jejich realizaci. Dejte do zmiňovaného náboj, odvahu a mějte oči otevřené. Určitě se k vám dostane něco z jmenovaného rychlostí blesku. Štěstí tohoto dne je pro vás nakloněno ve všech směrech, nejvíce však ve finanční oblasti.. Proto mějte oči a majáky nastražené a využijte šanci, která se už nemusí opakovat. Ve vztahu očekávejte větší dynamičnost. Dnes se mohou uzavírat sňatky z rozumu jak za dávných dob.

Afirmace: Spočívám v sobě a jsem otevřená.

Vodnář

Vaše skvělé vyhlídky jsou na dosah ruky, je však potřeba mít jasnou představu o tom, čeho chcete dosáhnout. To se týká jak pracovních úkolů nebo zlepšení vašeho vztahu. Třeba i jen k sobě samotnému. Projevte svou píli a nebojte se ukázat okolí ve vaší přirozenosti. Mluvte na rovinu a jasně o tom, co chcete, co vám dělá dobře a v čem jste nejlepší. Není čas na skromnost. Přeměňte své myšlenky v činy.

Afirmace pro tento den: Laskavě a přirozeně zacházím se svými myšlenkami.

Ryby

Od časného rána budete na vlně smyslnosti a touze po naplněné sexualitě. Budete pociťovat Lásku k životu i j druhým. Pak pro vás nebude problém přijímat i dávat dary, pracovat i si užívat. Tomu se říká nezištné jednání. Ukažte se okolí ve své podstatě, odstraňte strach, nemusíte si přikládat masku. Využijte tento příznivý okamžik a vydejte se hledat poklad. Dělejte něco, čeho jste se zatím neodvažovali, vyzkoušejte něco nového. Kupte si los. Ve vztazích může být tento šťastný den předzvěstí udělat dobrou partii, najít životního partnera, setkání, které ve vás zanechá hluboký pocit štěstí. je třeba se zaměřit na překonání vlastnických nároků. 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.

Denní karta k poslechu - video - Císař - Denní karta na pondělí. Autorita, dlouhodobý úspěch. Pevné názory. Barva dne je žlutá. Solar plexus.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu