Zpět na články

Dnešní kolektivní ♑ horoskop pro všechna znamení - 30 . červenec 2024

Karta dne - Radost ze svého těla.  Příležitost k zisku. https://www.youtube.com/watch?v=QbcGGvsTQjM&t=1s 🎀 „Peněžní bohatství je odrazem vnitřní hojnosti.“ —  Pavel Vondrášek 🎀

Dnešní kolektivní ♑ horoskop  pro všechna znamení - 30 . červenec   2024


Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Beran

Dnes budete pod vlivem ženského aspektu vodního elementu. Co to pro vás znamená? Mohla by vás ovládat citlivost, schopnost se vcítit do ostatních až obětavost. Možná v sobě probudíte léčitelské schopnosti nebo vás správným směrem navede předtucha. Věnujte svůj čas a naslouchání vaší rodině a blízkým. Uvítají vaši podporu a nápady. Vaši sebedůvěru znásobí péče od kadeřníka, nový kousek do garderoby a ke všemu na sezónní slevě. Očekávejte příjemné změny. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Býk

Abyste mohli uspořádat oslavu, nemusíte čekat na nadcházející narozeniny nebo poslední den v roce. Takový den je pro jmenované ideální i ten dnešní. Máte chuť zorganizovat oslavu nebo byste se raději zúčastnili veřejných radovánek? Možná budete projevíte vděk, pokud byste byli obdarováni nečekaně darem. Prožijte bohatý společenský život, kdy vyjádříte svou náklonnost třem osobám z vašeho okolí, které zaujímají horní místo ve vašem srdci, především Rakům. Den ideální navštívit divadlo, premiéru kina.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Blíženci

Pokud budete mít pocit jako husí kůže nebo, že se vám nabízí ta správná příležitost, třeba změna zaměstnání, chytněte štěstěnu za pačesy. Proto by bylo dobré se chopit příležitostí a nesetrvávat na jednom místě. Nečekejte na vhodnou chvíli, nemuseli byste se jí dočkat. Pozdě bycha honiti přeci nechcete, ani litovat toho, co jste neudělali a nechali si to proklouznout mezi prsty. Pokud je pro vás Štěstí setkání s rodinou, tak za nimi jděte.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.


 

Rak

Zdá se, že vám dělá starosti, jak skloubit pracovní a domácí povinnosti. Pak si připadáte, že jste pod tlakem a ztrácíte povědomí o tom, kam kráčíte. Je na místě si nastolit odstup, nejste zodpovědní za všechny a za všechno. Žijete už dlouho singl a připadá vám to jako věčnost? Není divu, že nevidíte východisko jak tuto situaci změnit. Stejně tak jako zadaní partneři mohou ve vztahu prožívat starosti a překážky. Je dobré vzít na vědomí, že je na čase se zbavit přebytečné zátěže a zachovat si jasnou mysl. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Lev

Dnešní den je pro vás jako zrozen k započetí nových projektů, úkolů a v neposlední řadě učení. Těšili jste se do školy pro získání nových informací? Teď si to můžete znovu zopakovat třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu, autoškoly nebo můžete začít pracovat na novém projektu. Nemějte však na výsledky unáhlené požadavky a postupujte krůček po krůčku jako žák, který se učí něco nového. To vám rozšíří obzory a za po čase může zvýšit plat i sebevědomí.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji. 


Panna

Buďte připraveni na to, že vás to bude směřovat k opuštění zkostnatělých a nefunkčních struktur ve vašem vztahu. Měli byste začít nově, bez zábran, spontánně, jako když jste byli malým dítětem. Zavzpomínejte. Dnes vyjde na povrch vše nepravé, nepravdivé. Ve vztahu to znamená, že budete nuceni postavit se tváří tvář skutečnosti. Využijte svých komunikačních schopností, uměleckého nadání, máte velkou šanci zazářit ve společnosti. Radujte se z maličkostí. V rodině zažijete stabilitu, radost z příjemného zázemí, pohodlí a klid. 

Afirmace: Jsem spokojená/ý a věřím si.

Váhy

Lidé se vám budou rádi svěřovat, protože znají váš smysl pro spravedlnost, proto by mělo tajemství zůstat u vás. Nechť vás v tento den provází intuice, laskavost, emoce, tvořivost a ochrana. To proto, že se po vás bude chtít naslouchat pocitům druhých, abyste jim věnovali svůj čas, Lásku, podporu a nápady. Pokud se budete chtít rozhodnout, dejte na své vnitřní pocity, ale neodkrývejte před okolím své karty. Setkání se ženou středního věku, která vám s radostí a Láskou bude vyprávět o svých úspěších a dá dobrou radu, bude pro vás přínosné, protože to je žena soucitná, tvořivá.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.


 

Štír

Očekávejte příznivou zprávu a přechod na stranu vítězů. Pokud vás sužovaly starosti a zapeklité otázky a vy jste si už snad mysleli, že už jste na ústupu, můžete dnešní den brát jako klíčový. Máte skvělé důvody vsadit na vítězství Čeká na vás ocenění, na které jste dlouho čekali. Potěší vás nějaká skvělá zpráva.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Střelec

Bude-li vaše vynaložené úsilí opravdové, odměna na sebe nenechá dlouho čekat. To co už jste získali a máte dobře ochraňujte a investujte pouze tam, kde víte, že se to kdysi fungovalo, V pracovním prostředí nastavte vysokou laťku činorodosti, buďte pilní, zároveň obezřetní. Na obzoru se rýsuje skvělá finanční příležitost, která rozhodně není krátkodobého rázu. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly.

 

Kozoroh

Dnes byste se měli zaměřit na to, co vede k získání majetku, usilovat o jistotu a hmatatelné hodnoty, vycházející ze smyslu pro realitu. Zaměřte se na to, v čem jste dobří a opakujte zaběhnuté vzorce. Nechte se vést instinktem pro skvělé obchody. Však už dávno víte, že trvalé hodnoty zrají pomalu a jistě. Ten kdo dokáže trpělivě čekat na sklízení svých plodů, ví, že dobrý obchod se nedá uspěchat. Komplexy dnes nemají šanci zabránit těm, co mají odhodlání se ukázat ve své největší síle. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Vodnář

Někteří z vás mohou zažít pocit, že neví, kde jim hlava stojí nebo, že jsou pod vlivem Murphyho zákonů. Pak si možná povzdychnete, zda nestojí celý svět proti vám. Zjistěte, zda máte před schůzkou nabitý telefon, dejte si více času před cestou, protože byste mohli uvíznout v zácpě. Stanovte si priority a nastavte si denní řád. Výzvy tohoto dne přijměte jako zdravý konkurenční boj.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou.

Ryby

Po včerejší pozitivní předpovědi, přichází další bezstarostný den, který vybízí k prožití krásných chvil plných humoru, radosti. Prožijte ho bez myšlenek na starosti. Všímejte si krás života okolo vás. Můžete se cítit opojeni jako ti, kteří k tomu potřebují chemické povzbuzující látky. Vám může být příjemně při setkání s přáteli a s těmi, které máte rádi. Ti vám vaši radost ještě znásobí. V práci zažijete pocit naplnění z místa i z pohodového kolektivu. Bude zde dobrá nálada, lehkost bytí, které vás odvede od dávných neshod. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Karta dne k poslechu - Páže pentaklů - https://www.youtube.com/watch?v=QbcGGvsTQjM 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu