Zpět na články

Dnešní, poslední, červencový kolektivní horoskop - 31. červenec 2024

Karta dne -  Štěstěna. Kolo osudu. Šťastný den.  🎀 „Jaké štěstí být milován. A ještě větší štěstí milovat.“ —  Johann Wolfgang von Goethe 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní, poslední, červencový kolektivní horoskop - 31. červenec   2024

Beran

Pokud jste měli na dnešní den sen, který vám způsobil neklidný spánek, je dobré být ve dne ve větší bdělosti, abyste svůj strach ze snu nepřenesli i do běžného dne. Mohlo by vám to způsobit destruktivní smýšlení o vás samotných. Možná vám sen vzkazuje, že vaše starosti vám zakrývají výhled vpřed. Pak by bylo na místě dojít k uvědomění, že to jsou převzaté vzorce z dětství, kdy jste byli trestáni učiteli a nebo vašimi rodiči. Máte-li možnost, promluvte si s nimi o tom. Chybovat je lidské, odpusťte sobě i svému okolí.

Afirmace: Odpouštím sobě i druhým současné i minulé chyby tím, že je poznávám a chápu.

Býk

Cítíte láskyplné vnímání přítomnosti, jak se vám zvedá sebevědomí a zvyšuje temperament? Využijte ho pro sebe a pro členy vaší rodiny a nechte působit toto nadšení i na své okolí. Ujměte se velení a buďte skvělí diplomaté. Čeká vás rande snů? Vezměte si nejlepší kousek z garderoby a vejděte do místnosti tak, že to zaregistruje nejen partner, ale i celé okolí. Nakupování, vzdělávání se, poslech motivačních videí, vedoucí k seberealizaci by vám měly být dnes velmi prospěšné. Vztahy mají dnes na růžích ustláno.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Blíženci

Ženy se dnes budou cítit jako opravdová Žena, která je vnímavá, oddaná, ovládaná vnitřní moudrostí. Spoléhejte na svůj šestý smysl a nehledejte logiku tam, kde si nebudete vědět, protože řešení je dost možná ukryto hluboko pod běžným vnímáním. Ve vztahu se můžete vzájemně podporovat v rozvíjení intuitivních schopností. Z toho může vzniknout i společný pracovní projekt. Při odloučeni na větší vzdálenost můžete vyzkoušet sílu myšlenek a vaše spojení přes telepatii. 

Afirmace: Důvěřuji svému intuitivnímu vědění a sdílím je s těmi, kteří jsou mu otevřeni.

Rak

Dnes to budete vy, kdo bude prověřován, jak se postavíte k situacím, které se budou jevit na první dojem dramaticky. Ve vztahu třeba tak, že budete nuceni projít zkouškou, kdy vztah nemusí vést ke ztrátě, protože právě pod jejím vlivem podstoupíte prověření dalšího trvání a vývoje zároveň. To znamená, že se nejedná o skutečné ztroskotání, leč prověření vašich možností a obav ze ztráty. Proto prověřte situaci z vnějších okolností a pak i dle vašich vnitřních pocitů.

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Lev

Každý v sobě nese dualitu, ženský a mužský element. Nejspíš zažijete, co znamená jin a jang. Čeká se od vás, že uděláte klíčové rozhodnutí. Možná v Lásce a ve vztahu nebo v otázkách financí a vašeho domova. Měli byste se rozhodovat srdcem a spojit protiklady mezi mužem a ženou. Co byste naopak neměli je být v přílišné závislosti na druhých lidech. Jak to máte s Láskou sami k sobě? V tento den ji můžete vyjadřovat do nekonečna. Ukažte svému okolí vaší srdečnost a mějte srdce na dlani. 

Afirmace: Oddávám se beze strachu pocitu štěstí a pohody.

Panna

Je nejvyšší čas si uvědomit, že stojíte na vlastních nohách. Stanovte si hranice a naučte se říkat ne. Neplýtvejte energií do lidí, od kterých se vám nevrací nic zpět. Přehodnoťte své beznadějné iluze ve vztazích, jestliže stereotyp ukazuje něco jiného. Nepropadněte do smutku, pokud vás opustí něco, v co jste věřili, brzy zjistíte, že změna je k vašemu prospěchu. Zavane nový vítr naděje a před vámi se otevřou nové obzory. Po čase ucítíte úlevu. Je potřeba nasbírat novou tvůrčí energii a vydat se novým směrem. 

Afirmace: Nacházím cestu zpět k vlastním kořenům.

Váhy

Nabízí se vám příležitost být dobrým obchodníkem, žádná slova, ale činy, muž činu, který instinktivně ví, kdy je vhodná příležitost udělat dobrý obchod. To se týká i ženského pohlaví. Ukázaná platí. Slova omezte jen na důležitá fakta. Pak vám zbyde více času na skutky, buďte praktičtí, poctiví a o krok napřed před ostatními. Využijte svých již získaných zkušeností a novinky pokud možno nevpouštějte do svých plánů a projektů. Držte se prověřené jistoty. Buďte ten, kdo dnes pomůže svému okolí a to nejen ve finanční oblasti. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Štír

Hloubka partnerského spojení nemá nic společného se zabezpečováním. Hledejte pevný bod mezi póly, mezi blízkostí a odloučením, mezi dáváním a přijímáním. Vztahy zde nejsou proto, aby fungovaly, mají podporovat každého jedince v rozvoji svého potenciálu. Díky nějaké události poznáte hodnotu přátelství. V zaměstnání můžete počítat se slušným zacházením i hodnocením, je to podmíněno slušností, tudíž se nevyplatí klamat. Tam, kde si nevíte rady uplatněte právní předpisy. Při jízdě hromadnou dopravou si nezapomeňte označit jízdenku.

Afirmace: Věřím ve vyšší spravedlnost, která vše vyrovnává.

Střelec

Stihli jste toho poměrně dost, přestože víte, že je ještě pár věcí, které byste chtěli zařídit. Vaši píli vám nikdo nebere. Avšak vaše tělo vám vzkazuje, že i vy si zasloužíte odpočinek a potřebujete taktéž nabrat síly. Nejspíš jste víkend nevyužili pro dostatečný odpočinek. Ten, kdo se přepíná je chtě nechtě zastaven v podobě nemoci. Je tedy na zvážení, jak se rozhodnete. Tělo a mysl jedno jsou. Někdy pro pracovní nasazení ani nemáte šanci vnímat varovné signály vašeho těla. To může být příčina sklíčenosti, proto si stanovte priority a seznam věcí, které mohou mít pár dnů odklad.

Afirmace: Otevřeností dospěju k jasu.

Kozoroh

Je tady výzva využít vlastní síly a to nejen té fyzické k dosažení vašich cílů. Díky ní zvládnete spoustu úkolů, můžete uvnitř sebe cítit silný motor, který vás bude hnát stále dál a dál. Je však potřeba udržet vášeň a touhu na uzdě, aby se nestala kontraproduktivní. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Nedopusťte, aby se stal konečným cílem. Máte na to zbavit se od pocitů viny, překonat staré představy o morálce, porušit uváženě stará tabu.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Vodnář

Cítíte omezení, nemáte svobodu pohybu? Myslíte si, že lidé v okolí a život se postavil proti vám? Vaše zákazy, na základě vašich obav jsou vaše domněnky a ty promítáte do svého okolí. Někdy hledáte viníka vně sebe a přitom může být chyba ve vás a to třeba ta, že jsme se uzavřela do sebe a tímto obranným postojem jste si udělali neviditelný obranný štít, který vás má chránit před zlem, ale ten také nepustí k vaší blízkosti dobro. Odstraňte rušivé faktory. Nadešel čas propustit nedůvěru v okolí a mnohé odevzdat vyšší moci. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Ryby

Slyšeli jste už o malé planetce Chiron, kterého máme každý v horoskopu? Ten vás bude ovládat a bude zesílen až do konce roku, Přečtěte si o něm něco. V tento den budete pod nejvyšší ochranou kartou. To bude mít své výhody i zdánlivé nevýhody v tom, že je potřeba dodržovat etický kodex a nevzdalovat se od prověřených tradic a vzorců. V životě se nejvíce naučíme přes prožití bolesti a zkušeností, které zažijeme na vlastní kůži. Tak jako právě léčitel Chiron. Ve finanční oblasti by bylo moudré se zamyslet nad tím, zda opravdu umíte šetřit na horší časy. Možná, že ten kus nábytku, co se vám zdá už nemoderní si zaslouží ještě pár let ve vaší společnosti a můžete odložit pořízení toho nového.

Afirmace: Soustřeďuji se a pamatuji na své vnitřní hodnoty.

Denní karta k poslechu - video - Kolo osudu - Denní karta na středu Štěstí ☘️.Velká příležitost, bohatství, vítězství, kolo osudu🍀 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den. 🎀

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu