Zpět na články

Dnešní horoskop pro všechna znamení - 1. srpen 2024

Karta dne - Spolupráce tří osob, povýšení.  https://www.youtube.com/watch?v=PsHuc4zQW3Q  🎀 „Život se nepíše, život se žije.“ Josef Čapek 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop  pro všechna znamení -  1. srpen  2024

Beran

Využijte přicházející sílu a energii, který tento den bude nabízet a vyřiďte si všechny záležitosti, resty, složitější úkoly, které byste v jiné dny řešily delší čas. Nastavte si v sobě harmonii, chaos nemá šanci vás ovládat. Vše, co se dnes zaměříte, bude mít příznivou naději na dlouhodobý úspěch, řád, prosperitu a stabilitu. Neslevujte ze svých požadavků a myslete o krok dopředu. V práci vneste do své koncepce řád, aby byl hned zřejmý její hlavní cíl. 

Afirmace: Rozvíjím své mužské prvky a dávám jim výraz.

Býk

V kolektivu můžete zažít pocit, že vás druzí zasahují do vaší svobody nebo narazíte na nějakou lišku podšitou, proto zvyšte svou ostražitost k přiděleným úkolům. Chraňte si své nápady i myšlenky, někdo by vás mohl o váš nápad připravit a vzít ho za svůj a chlubit se cizím peřím. Před odchodem z domu zkontrolujte zabezpečení domácnosti. Ve vztazích možná pocítíte neochotu se jasně vyjádřit a rozhodnout se. To může být snaha vyhnout se konfliktním střetům s partnerem. Je dobré se omezit v přejídání a začít s lehkým půstem nebo dietou. 

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

 

Blíženci

Je tady výzva využít vlastní síly a to nejen té fyzické k dosažení vašich cílů. Díky ní zvládnete velké množství úkolů, můžete uvnitř sebe cítit silný motor, který vás bude hnát stále dál a dál. Vyneste svůj názor na světlo světa a za ten jednoznačně prosazujte. Nepodlehněte iluzi, nejedná se o sílu fyzickou, leč tu duševní a emocionální a ta si nic nevynucuje násilím. Mějte své pudy pod kontrolou. Duše bude tou, kdo překoná vaše ego. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Rak

Kdo dává víc druhým než sobě, po čase může pociťovat nedostatek vápníku. Víte, že nejvíce ho je v čaji z chudobek? Toužíte a plánujete založení rodiny? Nebo se sejít se svými bližními? Využijte energie k sdružování s rodinou, se svými přáteli, účastněte se společenské události. Věnujte péči i své matce, možná dojdete k uvědomění, kolik toho pro vás dělá, někdy na úkor svého volného času. Třeba se vám naskytne i příjemná situace si s někým zaflirtovat nebo natrefit na nové, skvělé zaměstnání, vyhrát v konkurzu.

Afirmace: Uznáním protikladů se stávám úplným.

Lev

V minulých dobách se tradovalo, že rodina je základ státu a ta by pro vás měla být dnes. Neměli byste zůstávat sami. Je vhodné se zúčastnit skupinových aktivit, rodinné párty třeba na zahradě s domácí limonádou s okurkou. Pro někoho bude zajímavější se zúčastnit pracovních projektů a schůzek, to není nic proti ničemu. večer můžete zaskočit za rodinou, kde byste měli pocítit naplnění, šťastného domova, rodinné štěstí, a to nejen v oblasti vztahů, ale i ve finančních oblastech, týkající se rodiny, smluv, investic do rodinného majetku. Život vám sám přichystá to, co nejvíce potřebujete. Není už čas zeptat se svého svědomí a odpustit druhým a dát jim druhou šanci? To se týká třeba správného nastavení výživného nebo spravedlivého dědictví. 

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Panna

Dokážete přijímat výzvy, učit se z nich a následně růst? Uvidí se. To totiž vyžaduje ochotu riskovat a podstupovat konflikty. Jít za svým cílem a přitom se vypořádat s konkurencí a s překážkami, které vám vstupují do cesty. Dnes to budete vy, kdo se nadchne pro nově přicházející podněty a možná budete strhávat i druhé k dobrodružství. Budete popoháněni touhou po nových zážitcích a dobrodružství. Zkuste být ten, kdo dokáže tuto situaci využít. Spojte síly s druhými, kdy se může změnit soupeření a ze soupeřů se stát dobří partneři. Očistná energie ohně vám pomůže pročistit všechny překážky. Ve vztahu pak k osvobozenému partnerství.

Afirmace: Svou sílou a dynamikou žiju ve vztahu otevřeně a svobodně.


Váhy

Možná v sobě probudíte léčitelské schopnosti. A to nejen proto, že vás budou provázet předtuchy. Tento čas je vhodný pro výklady karet a snů. Objednáte se? Ještě dnes? Jestliže potřebujete vyřešit nějaký problém, nabízí se pomoc od okolí, nejprve je tu ale rada, zkuste se zklidnit. Třeba řešení přijde jako náhlé vnuknutí, intuitivní vedení. Též budete pod vlivem vašich emocí, citlivosti a soucitu k druhým. Věnujte svůj čas a naslouchání vaší rodině a blízkým. Cokoliv vám bude dnes svěřeno, mělo by zůstat jen a jen u vás.

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Štír

Čert nikdy nespí a to byste neměli přes den ani vy. Buďte bdělí a nedejte příležitost zlu a závisti proniknout do vaší blízkosti, nenápadně by si vás omotaly okolo prstu. Nedejte se ošálit, buďte proto vnímaví a opatrní, komu dnes svěříte svou důvěru a s kým budete uzavírat dohody.  Ve středu pozornosti budou struktury závislosti, karmická spojení, materiální a sexuální touha podmanit si toho druhého. Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

 

Střelec

Je možné setkání s mentorem, který vás nasměruje tak, abyste rozvinuli své spirituální schopnosti. Tím vás navede na správnou cestu. Můžete druhým poskytnout dobrou radu, ale pouze tehdy, když vás o ní někdo sám požádá. Věřte, že nevyžádaná rada - žádná rada. Večer využijte k relaxování, meditování a soustředění se na zvýšený příjem pozitivní a obohacující energie. Někdo z přátel vám svěří informaci, kterou byste neměli pustit dál. 

Afirmace: Cením si své intuice a důvěřuji vzkazům, které dostávám.

Kozoroh

Pokud jste se v minulých dnech nemohli rozhodnout a přemýšlíte, jak dál, tak pod dnešní kartou hvězdy máte velké šance uskutečnit změny a zbavit se omezujících přesvědčení. Přijdou chvíle na smíření, náprava nebo pochopení, ke kterým jste se nejspíš po protrpění těžkých chvil ve svém životě dostali až sem. Stres by měl potichoučku odejít. Aby se vám dařilo, je tu jedna možnost. A tou je zúčastnit se nějaké charitativní akce nebo vyjádřit pomoc sociálně slabším.  Navyšte ve svém pitném režimu pramenitou vodu. Výlet do lesa ke studánce vás ochladí i osvěží.

Afirmace: Jsem naplněn/a a mám dostatek energie.

Vodnář

Váš temperament a šarm nezůstane bez zaregistrování této skutečnosti od vašeho okolí. V mezilidských vztazích by se mohl přičinit o vzrušující okamžiky. Tam, kde se situace a okolnosti nechtěly pohnout z místa může pomoci přicházející přísun nové energie a vy můžete získat něco nového. Dejte do svých projektů nadšení a elán. Máte šanci vnést světlo do stínů duše a transformovat v sobě důležité oblasti a to zejména v oblasti sexuality. Vhodné je Tantrické učení. Na dnešní den budete jistě dlouho vzpomínat, pokud přiložíte včas ruku k dílu.

Afirmace: Sdílím svou ohnivou sílu s partnerem.

Ryby

Svobodní, buďte na pozoru při komunikaci, situace tohoto dne může ohlašovat příchod nového vztahu, Lásky a všeho, co se okolo ní točí. Dále budete dost často nejspíš stát před volbou. Řiďte se přáním srdce, nikoliv vedením přání vašich smyslů. Může se ohlašovat rozhodnutí v tom smyslu, že někdy Láska i hory přenáší, ale někdy si žádá oběti, v podobě stěhování nebo opuštění nějaké stability, jistoty a nebo rozhodnutí buď a nebo.Takže se ukažte, co dokážete pro Lásku obětovat. Milenci budou mít na růžích ustláno.

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.


Karta dne k poslechu - Trojka mincí - https://www.youtube.com/watch?v=PsHuc4zQW3Q 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu