Zpět na články

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení - 2. srpen 2024

Karta dne - Láskyplný den. Láska je mocná čarodějka. 🎀 „Láska je mocná čarodějka. I když jsi sám kouzelník, nikdy nepochopíš její kouzla.“ —  Johann Wolfgang von Goethe 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní ♑ horoskop pro všechna znamení -  2. srpen  2024

Denní karta na pátek. 💝L Á S K Y P L N Ý D E N.❤️‍🩹 Za vším hledejte Lásku. Je to mocná čarodějka.

Beran

Mezi partnery je velká naděje po období krize na čas růstu. V zaměstnání na vás jistě čeká ocenění vaší práce a píle je na vzestupu. Tím jste dosáhli prvního cíle nebo fáze projektu. Může se jednat o spěšný pohovor, prezentaci nebo přednášku, kterého se zúčastnili lidé, které jsou vámi nadšení a tleskají vám. To vás podnítí k další aktivitě. Pokud vás čeká vystoupení na jevišti, věřte, že zazáříte.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Býk

Každý má schopnost nalézt inspiraci, získávat dovednosti a zkušenosti a osvojovat si své vědomosti. Spojením všech těchto tří aspektů je zdárný předpoklad pro vytvoření svého nejlepšího díla. Tím můžete postoupit o stupínek výše ve svých vědomostech, někteří i na vyšší pracovní pozici. Je proto potřeba proto něco udělat, studovat nebo sbírat užitečné informace. Pak se z vás stane mistr ve svém oboru. Jestliže pracujete na nějakém projektu, máte vizi, pak v sobě nebo se svými spolupracovníky dokážete vytvořit takové dílo, na které budou všichni, co přiložili ruku k dílu pyšní.

Afirmace: Pronikám do všech dimenzí našeho vztahu, a tím se přibližuji svému partnerovi.

Blíženci

Připravte se, že vás čekají změny spojené s cestováním, prohlídky nových bytů, cesta na pohovor. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce. Vše okolo vás může být v pohybu, najednou zaznamenáte, že to, co dlouhý čas stálo je najednou v akci. Buďte odhodlaní a sebejistí. Dokážete překonat všechny překážky a uspět. Využijte především své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách, tam rozhodně nepatří přetvářka.  

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Rak

Čeká vás probuzení vnitřních sil, jež se mohou stát vzpruhou pro celý nadcházející den. Pokud máte nějaký cíl, ideál, bojujte za prosazení vaší věci. Díky sebedůvěře a odvaze máte velké předpoklady být v souladu s vaší přirozeností. Pak můžete pod vlivem vaší odvahy a síly pomáhat druhým lidem a vést je na jejich cestě za ideály do budoucnosti.Propusťte pocit viny, a zastaralé představy o morálce.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.


Lev

Projevujte si s partnerem náklonnost v maličkostech všedního. Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně. Možná, dnes dojdete k uvědomění, že nastal čas k započetí nových projektů, úkolů, učení. Chodili jste rádi do školy? Můžete dnes cítit, že je potřeba se naučit nové věci a znovu si zopakovat pár informací, třeba nastoupením do vzdělávacího kurzu. To vám rozšíří obzory a za po čase může zvýšit plat, pozici i sebevědomí.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.


Panna

Luxus, pohodlí, požitkářství, mít se skvěle, to vše a ještě i něco navíc můžete prožít na konci pracovního týdne. Někteří se dokonce budou cítit jak se říká jako prase v žitě. Ale ne každý okolo vás bude mít stejně pozitivní den, proto je dobré si uvědomit, že ne všechny bude vaše přílišná blaženost těšit a můžete ho tím dostat do opačného rozpoložení. Starosti hoďte za hlavu a užijte si to, co vám činí radost, buďte v kontaktu s těmi, kteří vás umějí rozveselit a užívejte si koníčků, které vám přinesou pocit uspokojení a blaženosti.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Váhy

Potřebujete-li, aby se vaše finanční situace pohnula směrem vpřed a zlepšila se, začněte třeba tím tím, že budete mít kontrolu nad svými finančními příjmy a výdaji. V pracovním prostředí nastavte vysokou laťku činorodosti, buďte pilní, zároveň obezřetní. Na obzoru se rýsuje skvělá finanční příležitost, která rozhodně není krátkodobého rázu. K tomu může být nápomocen mladý člověk, který zastupuje týmového hráče. Od něho lze očekávat skvělou inspiraci v podobě dobře promyšleného nápadu. 

Afirmace: Moje Láska je místem mé síly

 

Štír

Nenechte se rozhodit, pokud zaznamenáte ve vztahu chlad, odstup, jízlivé odmlouvání. Mezi kolegy odstup, posměch a ironické vyjadřování. To vám přinese vystřízlivění ze zaslepenosti a dost možná zvolíte kritické stanovisko tam, kde jste si dosud mysleli, že je to přátelské ovzduší. Nepouštějte se do zbytečných slovních potyček. Buďte ten, kdo zastává a hledá pravdu. Najděte smysl života, prosazujte více jak jindy své ideály.  

Afirmace: Dosahuji svých cílů v harmonii se svým partnerem.

Střelec

Očekávejte příval energie, silnou vůli a vynalézavost, velké sebevědomí. Dalo by se říct, že přichází den o skvělých příležitostech a možnostech. Pokud chcete začít s podnikáním, tento den vám bude nakloněn. Je ale zapotřebí použít čistého jednání a nezneužívat své okolí k vlastnímu prospěchu. To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře, plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají zelenou.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Kozoroh

Čeká vás zvýšení napínavosti vašeho prožitku dne možná třeba tím, že překonáte sebe sama, vrátíte se alespoň pro tento den do energie svého mládí. Čeká vás převzetí nevšedních úkolů, neobvyklých angažmá, nesnadných úkolů. Ty je moudré přivítat s otevřenou náručí. Možná vás někdo pozve na přednášku, seminář, do divadla nebo na rozhovor, který vás posune o pár kroků dál. Investice, dlouhodobé plánování a vše, co se jeví jako dlouhodobá perspektiva, která bude mít v tento den základní stavební kámen, bude časem mnohonásobně zúročena. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Vodnář

Čeho chcete v životě dosáhnout. Kam chcete kráčet? Věřte, už je na čase začít pracovat na realizaci těchto změn. S novým odhodláním a beze strachu, nenechte ho, aby vás paralyzoval, ukazují se jen další životní výzvy. Projděte tím obávaným temným lesem a vykročte změnám naproti. Věřte, že vás posunou dál a posílí. Kdo se bojí, nesmí do lesa. Ve vztahu je dobré procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Vaše nejistota varuje před klamem a ponoření se do iluzí. 

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Ryby

Duše bude tou, která překoná vaše ego. To vás přiměje si na nic nehrát, ovládat se. Zaměřte se na rozdíly v touze, pudovosti, vášně a chtíče. Chtíč není nic jiného než přechodné stadium. Mějte se na pozoru, aby se nestal konečným cílem. Abyste ho správně využili a pochopili, je dobré ho spojit se svým duševním propojením. Tělesnost a duševnost. Něžné vztahy potřebují koření života, vnést jiskru do zabřeznutí stereotypu naopak tam, kde vládne sexualita je zapotřebí naslouchat i srdci. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Karta dne k poslechu - Eso pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=kObQ5qx-hsM 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu