Zpět na články

Dnešní denní horoskop - 5. srpen 2024

Neutralita. Nerozhodnost. Nerozhodnost je jako rozbité váhy, které se nemohou ustálit.“ Markéta Reichertová, Mifari 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní denní horoskop  -  5. srpen  2024

Beran

Jestliže jste se chtěli dostat příliš vysoko, pak je na místě čekat osudový zvrat a nečekané změny. Nepřikládejte tedy velký význam pomíjivým věcem, situacím a událostem, které byste získali jakýmikoliv prostředky, tudíž za každou cenu. Něco, čeho jste kdysi dosáhli může být zničeno a znovu být obnoveno na základě získaných zkušeností. Toto poznání přinese pocit, že žít ve volnějších a svobodnějších podmínkách vám dovolí se svobodně rozvíjet. Toto už nesneslo odklad, protože uzavření se do své ulity před světem nejde donekonečna. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Býk

Je čas užít si zábavu, družnost a radost ze života, zapojit se do společenských událostí. Tento den je nakloněn navazování nových kontaktů, společného podnikání, buďte otevření a přátelští, aby mohlo vzniknout něco nového. Pokud jste odkládali něco nepříjemného, dnes to s chutí vyřídíte. Projevte své kouzlo osobnosti, to vám pomůže k úspěchu. V rodinném zázemí můžete prožít radost, pohodu, oslavu. Je moudré doplnit vápník třeba makovým závinem.

Afirmace pro tento den: Zbavuji se starého a vítám vše nové.

 

Blíženci

Pondělí je o štěstí, oslavách všeho druhu, pocitu naplnění. Máte šanci získat novou, zajímavou pracovní nabídku, povýšení nebo zvýšení platu. Také je tu příležitost uzavřít velmi zajímavý obchod. Někteří z vás budou obdařeni cenným darem a zažijete pocit vděčnosti.Vztah s partnerem může přinést uvědomění, že máte hodně společného a že existuje ještě spoustu neobjeveného. K tomuto uvědomění vám může být nápomocen i rozhovor s třetí osobou.

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.

Rak

Poslouchejte svůj vnitřní hlas a žádný jiný. Buďte sami sebou, třeba pak dojdete k zjištění, že i samota může být pro vás více, než hlučný dav. Pro některé z vás to naopak může znamenat uvědomění, že okolí s vámi nekomunikuje jako dřív a vy tento čas můžete využít pro čtení motivačních knih a všeho, co vás zajímá a neměli jste na to čas. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení.

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Lev

Máte na to, abyste se postavili čelem vašim fantaziím, obavám, které se budou chtít dostat na povrch a tím vás zneklidňovat. Bude vyžadována odvaha, využití všech sil a odvaha k tomu, abyste prosadili své přesvědčení. Mějte se na pozoru, abyste nebyli egocentričtí a nevychloubali se před svým okolím, byť i jen k vlastní obraně. Kde klamete sebe a kde druhé? Kde zavíráte oči před problémem a nepřiznáte si to? Je na čase vypnout a odpočívat, oprostit se od starostí. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Panna

Budete pod vlivem vašich emocí, citlivosti a soucitu k druhým. Věnujte svůj čas a naslouchání vaší rodině a blízkým. Uvítají vaši podporu a nápady. Naslouchejte svému nitru, nechte se vést představivostí, dovede vás to k novátorským nápadům. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby po sezónní slevě. Očekávejte příjemné změny. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Váhy

V klidu naslouchejte svému nitru a možná zjistíte, že někde uvnitř máte neprojevenou žárlivost, pocit ohrožení, který pramení právě z této vlastnosti. To tak bývá, když jeden z partnerů chce vlastnit druhého. Vemte na vědomí. že nemůžete partnera udržet silou a že se může stát, že vás právě pro tuto vlastnost opustí. Dejte druhým svobodu a tím ji dáte především sobě. Je dobré využít svou kreativitu, a to hlavně v umělecké činnosti, tanci, hudbě, prostě tam, kde se můžete vyjádřit a projevit svou citlivost. 

Afirmace: Za vědomého přijetí své sexuality prožiju zkušenost proměny a jednoty.

Štír

Dejte si pozor na nedorozumění a faleš v práci a také v partnerských vztazích. Třetí osoba se může snažit rozbít harmonii mezi dvěma lidmi. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. V oblasti zaměstnání vám může být přidělena nepříjemná práce nebo vás někdo bude chtít urazit. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vás připravuje o sílu. 

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Střelec

Pokud by se náhodou objevily vzpomínky na špatné zkušenosti z minulosti, je dobré se mít na pozoru, abyste se neuzavřeli před světem a neprožívali den s obavami z dávné minulosti. Hoří ve vás oheň, který může vyčistit staré rány tím, že si ho uvědomíte, přijmete, vynesete ho z temnoty na světlo dne. Mělo by vám to přinést uvědomění si všech zranění. Může se k vám ohlásit nepříjemná návštěva a nebo vám někdo sdělí, že slíbenou půjčku vám dnes prostě nevrátí. Toto vše by vám nemělo narušit den, pokud si uvědomíte, že není každý den posvícení. 

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Kozoroh

Dnes můžete pocítit příval energie, silnou vůli a vynalézavost, velké sebevědomí. Dalo by se říct, že je tady den o skvělých příležitostech a možnostech. Pokud chcete začít s podnikáním, tento den vám bude nakloněn. Je ale zapotřebí použít čistého jednání a nezneužívat své okolí k vlastnímu prospěchu. To vše můžete využít při komunikaci, kdy budete na druhé působit přesvědčivě a moudře, plány, kterým se v minulých dnech nedařilo, mají dnes na růžích ustláno. Den je vhodný pro odlehčení stravy, zavést nové stravovací a hygienické návyky.

Afirmace: Komunikuji lehce, otevřeně a svobodně.

Vodnář

Jestliže jste měli pocit, že váš život stagnuje, nic se nehýbe a je nuda, tak zajásejte. tento den bude úplně o něčem jiném. Dnes to budete vy, kdo bude sršit nápady, inspirací, energií a svobodou ducha. To vás přiměje k cestování, pohybu, rozhodně žádné nudě. Investice, dlouhodobé plánování a vše, co se jeví jako dlouhodobá perspektiva, která bude mít v tento den základní stavební kámen, bude časem mnohonásobně zúročena. Jedna z možností je pro obchodníky na burze. Inspirací vám může být nějaký mladý kolega. Pokud se těšíte na dovolenou, je nejvyšší čas vybírat z katalogu.Afirmace: Oddávám se své Lásce a můj strach se rozplývá.

Ryby

Tento den budete popoháněni vášní, zvýšeným sebevědomím, touhou vydat se za dobrodružstvím, bez omezování. To co se po vás žádá je pomocí odvahy a vnitřního náboje začít něco nového, nevšedního, co vyžaduje soběstačnost. Tím může být třeba částečné podnikání, kdy vás povede touha a individualita něco dokázat, zanechat za sebou viditelné projekty. Myslete diplomaticky jako hráč v šachové hře. Dva kroky dopředu před svým spoluhráčem, okolím. Láká vás napsat knihu založit nějakou skupinu pro více lidí? Neváhejte a pusťte se do toho, budete na to mít více síly, než byste si kdy dokázali představit.

Afirmace: Předávám druhým, co mě naučil život.

Video k poslechu - https://www.youtube.com/watch?v=1eGWW5mnrfk 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu