Zpět na články

Dnešní denní horoskop - 8. 8. 2024

Denní karta - Karma. Spravedlnost. 🎀 „Musíte v něco věřit: instinkt, osud, život, karmu, cokoliv.“ —  Steve Jobs 🎀 SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC  a dnes ke všemu 8.8., zdvojená osmička a denní karta karma, takže je na místě být ostražití a slušní. 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní denní horoskop  -  8. 8.  2024

Beran

Dost možná dojdete ke k zjištění, že jste se před pár dny uzavřeli před světem ve věži poskytující údajnou jistotu, která se však náhle začíná otřásat. Měla to být nejspíš ochrana před nepříjemnými vlivy minulosti, neporozumění v zaměstnání od kolegů nebo naopak ujišťování sebe sama, že toto místo je pro vás nejlepší, a proto v něm chcete zůstat napořád. Pro vaše ego tím nastane nejistota, jako když se ocitne loďka na rozbouřeném moři bez kompasu a kapitána. Přijmete skutečnost, že jsou prostě věci, nad kterými už nemáte vliv a vy budete moci s klidem v srdci říct, že jste pocítili náhlou úlevu. 

Afirmace: Nechávám věci běžet.

Býk

Bez poznání temné stránky, neoceníte tu světlou. Proto přichází zkouška v podobě dočasné krize. Cítíte se oslabení, nezajištění tak, jak byste chtěli? Pak není divu, že se cítíte jako ten, komu háže život klacky pod nohy. Jenže věci se mají jinak, než se zdají na prvý pohled, a to pro vás znamená nedělat si předčasně vrásky na čele a hledat východisko z této situace jinak, než jste dosud dělali. Je to zkouška vaší pokory, zda si dokážete říct o pomoc nebo zauvažovat o dočasné půjčce. Přiložte ruku k dílu a změňte to, co se dá. 

Afirmace: Jsem otevřena a připravena být upřímná k sobě a k svým potřebám.

Blíženci

Výzva tohoto dne, máti jasno, zda stojíte o vážný vztah nebo jen o dočasného milence? Naslouchejte hlasu svého srdce, to vás nezklame. Dělat, co vás baví a činí šťastným se dnes rozhodně vyplatí a zúročí. Jakýkoliv projekt by dnes měl mít úspěch, dejte do toho energii a nadšení, převezměte zodpovědnost i povinnosti od svých kolegů, kde víte, že je to ku prospěchu. Cestování vám rozšíří obzory, avšak je potřeba zbytečně neutrácet. I za malý peníz se dá prožít báječné dobrodružství. 

Afirmace: Jsem otevřena životu ve společenství, které mě naplní a obohatí.

Rak

Je dobré se nezaleknout, pokud se dostaví odhalení přetvářky, falše a manželského troujúhelníku. Vedoucí pracovníci mohou být vyzváni ke konfrontaci, kdy budou donuceni okolnostmi veřejně pokárat jinak jejich oblíbeného podřízeného. Pozitivní stránkou této situace je sebrat odvahu a i za cenu trpkosti opustit vše, co vám ubírá sílu. Bude vás to nutit udělat rozhodnutí učiněné v rozporu s city. Postavte tedy rozum nad své city a osvoboďte se od závislostí a pochybných zvyků silou rozumu, což může být bolestný, ač nutný krok. Třetí do hry vstoupil mezi vás. I takto se dá definovat odvrácená tvář Lásky.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.

Lev

V práci může zavanout nový vítr, který přinese nové poznání do zastaralých zvyklostí nebo to, co uvízlo ve slepé uličce, dospěje k obratu.  Kde sloužíte dvěma pánům, snažíte se mít výhody z dvou situací? Není možné dělat dvě činnosti současně s úspěchem. Dlouho jste váhali, ano nebo ne? Dnes udělejte jasný krok. Někdy i krok do neznáma je mnohem lepší, než neustále zvažování Nebojte se jakéhokoliv rozhodnutí.

Afirmace: Láskyplně a otevřeně sdílím své vjemy se svým partnerem.


Panna

Čeká na vás ocenění, na které jste dlouho čekali, budete to vy, kdo se ocitne na straně vítězů, i když v minulých dnech situace mohla ukazovat něco úplně jiného. To může znamenat výhru v soudní při, skvělé výsledky testů, umělci mohou být na vzestupu své slávy. Nebo vás čeká získání nějakého zajímavého pracovního místa? Dospěli jste k uvědomění, že aby vztah vzkvétal, nesmí být v něm pocit svázanosti ani přehnaná snaživostí a kontrola. Je možné, že dostanete zprávu nebo vám někdo zavolá. To vám vykouzlí úsměv ve tváři.

Afirmace: Mé vítězství je i vítězstvím mého okolí.

Váhy

Nechte tento den, ať je pod taktovkou snů, snílka ve vás, jděte ve šlépějích romantika. Popusťte uzdu své fantazie. V osobních vztazích můžete dnes překonat svou žárlivost, posílit sebedůvěru, zažít spontánní náklonnost k partnerovi. Taktéž mohou padnout pouta připoutanosti k partnerovi a odhození manipulace a boje. Získáte více nezávislosti. Důvěřujte svým pocitům a vjemům, jste na správné cestě. Dojděte si na kosmetiku, masáž a protřiďte si šatník.

Afirmace: Čím více miluji sebe, tím více Lásky mohu sdílet s druhými.

Štír

Nebraňte se novým nadějím a šanci na vztah, který se vám může nabízet. Je žádoucí změna.  Ztraceny budou jen zdánlivé hodnoty, ne ty skutečné poklady. Ten, kdo dokáže přijmout ztrátu zaměstnání, přátel a osudové otřesy, dosáhne životního průlomu. To vás dovede k uvědomění, že už vámi jen tak něco neotřese. Přijměte proto tyto změny, opusťte obavy. Nežeňte se hlavou proti zdi, přehodnoťte své záměry. Čeká vás změna. A to k lepšímu.

Afirmace: Nyní mohu úplně vše nechat plynout.

Střelec

Dostáváte ještě jednu šanci tam, kde máte pocit, že byste mohli udělat více nebo napravit něco, kde vás tíží svědomí. Je však třeba už nepřistoupit na žádné polovičatosti. Nechte se vést svým vnitřním hlasem. S ním může přijít úleva nebo uspokojivé řešení. Pokud jste v minulých dnech ztratili nějakou věc nebo se vám zatoulal mazlíček, či jste nemohli pohnout s nějakou situací, dnešní den jako mávnutím proutku toto vše dokáže vyřešit za vás.

Afirmace: Všechno je jak má být.

Kozoroh

Cítíte se unaveni? Něco, jakoby ustrnutí na jednom bodě? Jenže pro tento dočasný stav možná přehlížíte nové příležitosti, které už se vám nabízely. Bylo by dobré se pohnout z místa, jenže vy nejspíš čekáte, až se něco stane. Co kdybyste přiložili ruku k dílu? Nezůstávejte nečiní. Kdo se brání nejste vy, ale nejspíš jen vaše ego, které nerado opouští zaběhnuté vzorce.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

 

Vodnář

Dnes můžete zažít zklamání, hořkost. Mějte na paměti, že smutek nemusí být dlouhodobý, pokud mu nepodlehnete v jeho počátku. Co se nevyvíjelo tak, jak jste očekávali? Někdy nás nejvíce může zklamat právě naše očekávání. Buďte obezřetní, abyste se dostali do stavu sklíčenosti a do stavu, kdy vás tyto energie stále drží o krok zpět. Pak přijde čas se těšit na nové, protože se uvolní místo pro něco nového. Je to proces sebezdokonalování. 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Ryby

Tento den je ve znamení radosti, štěstí, oslav, vnitřního naplnění. Můžete sklízet nějakou úrodu z předešlých projektů. Tomu se říká zažít dožínky. Pokud se vás to netýká, může to jen znamenat radost ze života. Někteří z vás mohou být obdarováni příjemným darem a pocítit spokojenost a vděk. Den je jako stvořen k návštěvě kina s přáteli, se kterými oslavu prodloužíte i do pozdních hodin večera a dopřejete si skleničku kvalitního moku nebo ročníkového červeného vína. Nezapomeňte ale nastavit správnou míru. Kocovinu jistě nepotřebujete prožívat. Jiní mohou oslavit úspěšné složení zkoušek, třeba těch v autoškole nebo se mohou dočkat nové příležitosti. 

Afirmace: Vychutnávám přetékající bohatství v našem vztahu.


Karta dne k poslechu - Spravedlnost - https://www.youtube.com/watch?v=2OeSCFu48pw 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu