Zpět na články

Dnešní horoskop - 10. 8. 2024

Denní karta - Stavění vzdušných zámků. Závislosti. 🎀 „Realita je pouze iluze, i když velmi vytrvalá.“ —  Albert Einstein 🎀 SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní   horoskop  -  10. 8.  2024

Beran

Čeká vás nějaké rozhodnutí, nějaký zásadní krok. Pro někoho to může být rozhodnutí k samostatnosti a hledání si svého bydlení. Bude to možná náročné, ale povede vás to k jasnému vyjádření na základě citového rozhodnutí. Okolí bude vnímat vaši srdečnost. Budete-li mít v rovnováze příjem a výdej energie, je zde velký předpoklad k tělesnému i duševnímu zdraví a pohodě.

Afirmace: Nechť proudí do mě Láska, prozařující a léčivá síla.

Býk

Očekávejte zkoušku vaší trpělivosti. Mějte na paměti, že hádky nic nevyřeší, ani odchod do ústraní. Zkuste si nedělat předsudky a rozhodněte se, že uděláte těmto dohadům konec jednou pro vždy. Co vám k tomu pomůže je upřímná komunikace a odhodlání. Čeká vás výzva a malý přátelský souboj k měření sil třeba tím, že budete postaveni do takových situací, které to budou vyžadovat. Pro někoho to může být sázka nebo úkol, který vyžaduje veškerý um a vaše dovednosti. Předložte svou inovaci, nápady a ukažte okolí, co ve vás je. Nakonec budete rádi, že jste se pro to odhodlali.

Afirmace: S důvěrou ve svou vnitřní sílu jdu vlastní cestou.

Blíženci

Svou houževnatostí a pílí vytvoříte trvalé hodnoty. V povolání se to může projevit v podobě prospěšných a výnosných obchodů. Objevíte nové cesty, bude oceněna vaše výdrž a vaše nápady, které jste dlouho ukrývali před světem. Neváhejte se je prodat tam, kde přinesou zisk. Věřte ve vaše schopnosti. Nepřehlédněte dobrou radu ve finančních investicích nebo od léčitele, která vás přivede k uzdravení. 

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

 

Rak

Nenechte si zkazit volný den, jestliže potkáte někoho, kdo vás bude s oblibou kritizovat a bude zpochybňovat a znevažovat vaše záměry. Nenechte se hned z počátku rozhodit a využijte tuto příležitost k naslouchání. Někdy v zápalu boje protihráč řekne i něco, co vám přijde vhod a vám se náhle rozsvítí. Zkoumejte mlčky své okolí, zda ho vnímáte správně a po pečlivém zvážení mluvte o svých potřebách a plánech. Nedovolte strachu z vlastních pocitů při obhajobě, aby vás zahnal do kouta. 

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.


Lev

Může se k vám dostavit pocit ohrožení a tím vzniknout nedůvěra v okolí. Mějte se na pozoru před rádoby dobrými radami. Místo opozice a stáhnutí se do ústraní, hledejte smír. Může k vám přijít návštěva, o které možná usoudíte, že by bylo lepší, kdyby vůbec nepřišla. Peníze stejně nevrátila, škoda času. Patent na rozum nebyl nikomu dán shůry.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí našich společných vnitřních sil.

Panna

Odhalení falše a následná konfrontace na pracovišti vás možná nemine. Nebo i ve vztahu dojde k prozření. Žárlivost je vlastnost, která za zaměřena na přivlastňování, nenávist, násilí. Tyto vlastnosti vám dávají možnost k zamyšlení, jak velký sklon máte vzdalovat se sami k sobě skrze druhého. Když sami sebe budete přijímat a milovat, přestanou platit vzorce, které vás k žárlivosti nutí. Někdo třetí vstoupil mezi vás.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.


Váhy

Být sám a v klidu se občas vyplatí, můžete slyšet svůj vnitřní hlas a utišit tak velké množství myšlenek. Názory ostatních nechte jim a vy raději poslouchejte sami sebe, své vnitřní Já. Dojdete k poznání, že pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout do ústraní a meditovat, číst knížku nebo se naučit něco, na co jste neměli pro samé večírky a povinnosti čas. Zvažte, co je vaší osobě bližší a zamyslete se, k čemu využije volný čas. 

Afirmace: V samotě prožívám splynutí s vesmírem.

Štír

Využijte šance se dobře zviditelnit na sociálních sítích, v médiích a ve světě umění. Ať už se jedná pro práci nebo nová seznámení. Vyjadřujte sebevědomě své názory, aniž byste se obávali, co na to řeknou ostatní, prožijte nejspíš velmi pohodový den, protože z vás bude vyzařovat osobnost, charisma, optimismus a s ním spojená energie, která se potřebuje projevit. Vaše sebevědomí posílí návštěva kadeřníka, nový kousek do garderoby a ke všemu na slevě. 

Afirmace: Světlo a Láska naplňují moje bytí.

Střelec

Dnes se můžete přistihnout při zasněnosti, trudomyslnosti, kdy vás vzpomínky na chvíli vrátí do raného dětství. A když už se ocitnete v tomto snění, máte možnost ho využít pro zhmotnění vašich přání, protože když jste v harmonii a v radostných vzpomínkách a v míru, vaše tělo reaguje na vaši pozitivní energii a pak snadněji přitahujete do svého života Lásku.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Kozoroh

Stůjte si za svou pravdou. V řešení nehledejte logiku, zachovejte rozvahu a klid. Budou přicházet výzvy udělat změnu a přestat být v neutrální pozici. Nedivte se, jestli ve vztahu nedokážete jasně a stručně dát najevo, co po partnerovi žádáte, že vás pak kvůli tomu nebere vážně. Nebuďte k této situaci lhostejní a raději zvolte mínění : odložme na zítřek to, co nemusíme udělat dnes a k ničemu, kde si nejste jisti se nezavazujte.

Afirmace: I v boji zůstává moje srdce otevřeno.

Vodnář

Čím více se uvolníte a budete důvěřovat tomu, co vás s partnerem spojuje, tím nerušeněji se může rozvinout to, co je základem pro krásu vašeho vztahu. Zacházejte proto s Láskou a s partnerem Láskyplně. Projevujte si náklonnost v maličkostech všedního dne. Pokud budete k sobě pozorní a ohleduplní, je to zdárný předpoklad pro společný růst. Buďte otevření s vizí, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. Možná vás to přivede k uvědomění, že nastal čas k započetí nových projektů, úkolů, učení.

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Ryby

Možná jste ten, kdo vidí a uznává špatné stránky jen u svého okolí a u sebe je přehlíží. Máte příležitost si je uvědomit a postupně na nich zapracovat, i když tomu bude předcházet  pocit beznaděje. Poznáte tak svou temnou stránku vaší bytosti, což vás dovede k uvědomění přijmout i temnou stránku vaší duše, váš stín. Vaše pochopení vás posune dál a vy budete schopni přijetí. Negaci pak můžete proměnit v pozitivitu. Ten, kdo nechce přijmout dualitu, že je zde dobro a zlo, může snadněji sklouznout do závislostí a chtíče, intrik a překážek. Nesázejte vše na jednu kartu. 

Afirmace: Z vlastní vůle se osvobozuji od toho, co mě omezuje.

Karta dne k poslechu - 7. pohárů - https://www.youtube.com/watch?v=EsVRG2Pf1jM 

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu