Zpět na články

Jaký bude týden od 12. 8. 2024 do 18. 8. 2024 podle kartářky

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle tarotových karet. Srpen bývá mnohdy označován jako Mariánský měsíc, protože 15. srpna  byla vzata na nebesa matka Ježíše Krista, Panna Marie. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem - více na konci článku.

Jaký bude týden od 12. 8.  2024 do 18. 8. 2024  podle kartářky

Berani:

Jste zoceleni překonáváním překážek. Ty psychické už byste měli mít za sebou. A u těch fyzických záleží na tom, jakou zátěž si na své tělo naložíte. Už jste nezávislí a svobodní, sportujte, cestujte, zaměřte se na zdokonalování svého zevnějšku. Nechejte si udělat nebo si kupte náušnice s jaspisem. Archanděla Ariela požádejte o pomoc v těchto případech: když se potřebujete posunout vpřed, najít správná slova, dát věci do pořádku, když chcete něco vylepšit a upravit, když toužíte po pěkné květinové zahradě.

Býci:

Občas si masírujte zadní část krku, magickým kamenem je pro vás malachit. Právě malachit si přikládejte na šíji, na škodu by nebyly ani náušnice s tímto kamenem. Jestli hledáte práci, potřebujte peníze, hledáte ztracenou věc či lásku, potřebujete si zvýšit sebevědomí, pak archanděl Chamuel je ta správná volba při žádosti o pomoc. Asi byste měli vyčistit své domácí prostředí. Vyhodit nepotřebné věci, nebo je prodat či někomu darovat. Domácí práce rozdělte spravedlivě mezi všechny členy rodiny. Nezapomeňte své blízké za pomoc pochválit.

Blíženci:

V horkých dnech a ještě pod pracovním tlakem se obtížně soustředíte. Odpočiňte si, pod polštář si dávejte na noc jantar. Během dne ale jantar mějte na okenním parapetu, aby se mohl nabít novou sluneční energií. V zaměstnání budete nejen muset řešit složité situace, ale i získat důvěru lidí, s nimiž budete komunikovat. Požádejte o pomoc archanděla Zadkiela. V osobním životě se nevracejte k bolestem z minula. Vnitřní nepokoj zkuste řešit třezalkovým čajem. Náhodným románkům se vyhýbejte, stejně máte dost problémů v práci.

Raci:

Magickým kamenem je pro vás opál. O pomoc požádejte archanděla Gabriela, když budete mít problémy s rodiči, když budete chtít prodat nebo koupit nemovitost, či rozvinout svoji kreativitu. Nepodléhejte reklamám, spoléhejte více na vlastní rozum. Ale protože se srpen pomalu přesouvá do druhé poloviny, využijte letní výprodeje a 

kupte si něco, co vám udělá radost. Sice vás letní horka zmáhají, ale přesto se věnujte nějaké letní aktivitě, na kterou budete v době mlhavých listopadových dnů rádi vzpomínat.

Lvi:

Zamyslete se nad tím, čeho se bojíte, před čím utíkáte, co musíte, i když neradi, změnit. Zbavte se pocitu méněcennosti, nespoléhejte tolik na léky, spíše si naordinujte klid, pobyt v příjemné společnosti, bylinkové čaje. Více konzumujte kmín, kopr, mátu, petržel, citrusové plody, cibuli, hlávkový salát. Archanděl  Raziel, když ho požádáte o pomoc, rád vás zbaví vnitřní nejistoty, pomůže vám získat pozornost okolí nebo člověka, na kterého často myslíte. V zaměstnání to s přesčasy nepřehánějte. Ani se nesnažte pracovat za kolegy, kteří jsou na dovolené.

Panny:

Zirkon, to je váš magický kámen pro současné období. Občas se přistihnete při tom, že máte nedbalé držení těla, povislá ramena. Hlídejte se. Komplexů a nízkého sebevědomí vás zbaví, když požádáte o pomoc, archanděl Metatron. V kuchyni užívejte více petržele, fenyklu, ovesných vloček. Vyjděte si častěji do přírody, obědvat nebo večeřet můžete přece i v parku, na mýtině, u vody. Jinak se vám bude dařit doma i v zaměstnání. Na pracovišti zatím vládne klid, prázdninová pohoda, nic nemusíte řešit. Tak si toho važte.

Váhy:

Více pijte. Samozřejmě čistou, nejlépe pramenitou nebo šungitovou vodu, bylinné čaje, nealko nápoje. Vaše ledviny, sídlo životní energie, vám poděkují. Ochranný kámen pro vás je jadeit. Archanděl Žofiel vám pomůže urovnat spor, bude vás motivovat při úklidu, do kterého se vám příliš nechce, pomůže rozhádaným partnerům urovnat spory, dobře poradí při investici do luxusu. Obě pohlaví vyzařují ohromný šarm, ve společnosti zazáříte, ale zadaní by při flirtování měli být opatrní, protože partner bude žárlit.

Štíři:

Záhněda, to je váš současný magický kámen. Neradi se někomu podřizujete, zvlášť se budete vyhýbat lidem, kteří touží po pevném svazku s vámi. Budete se chtít angažovat v politickém životě, k cíli budete směřovat mnohdy i bezohledně. Sympatie okolí si ale získáte bystrým úsudkem, výřečností, originálními nápady i rychlou orientací na diplomacii, když se někomu váš názor nebude líbit. Ochranu vám na požádání poskytne archanděl Jeremiel. Pomůže vám, abyste zůstali v klidu, zmírnili svůj ostrý jazyk a vyhnuli se flirtování.

Střelci:

Přepadnou vás náhlé bolesti v kříži, vyhřezlá ploténka nebo uskřípnutý nerv. V křížové oblasti se usazuje zklamání, pokud jste někomu ublížili, požádejte o odpuštění. Jinak rychlá pomoc je přiložení červené látky na bolavé místo. A večer si dejte pod polštář křišťál. Máte toulavé boty, chcete stále objevovat svět, potkat ty pravé lidi, vyřešit konflikt ve vztahu. Pomocníkem se vám může stát archanděl Raguel. Dostanete pracovní nabídku, která se neodmítá. Ale do ničeho se násilím nenuťte, ani se neřiďte názory okolí. 

Kozorozi:

Archanděl Azrael vám pomůže, když jste ztratili milovanou sobu, práci, když potřebujete získat novou lásku a požehnání. Občas budete mít potíž se zvládáním emocí a špatné nálady. Ne vždy je vhodné říkat neomaleně druhým lidem pravdu. Nemějte na jazyku to, co máte na srdci. Raději počítejte do dvaceti, než něco vypustíte z úst. Mnohdy je lepší mlčet a zaujmout pozici mrtvého brouka. Vaším magickým kamenem je granát. Zdravotní problémy se vám budou v tomto týdnu obloukem vyhýbat. Pozor na spořivost, aby nepřerostla  v lakotu.

Vodnáři:

Rychle se budou střídat pesimistické a optimistické nálady. Ve vztahové oblasti budete občas za rebela, jindy někomu budete oddáni až příliš, a ve výsledku mu můžete být na obtíž. Během pěších výletů si dejte  pozor na zranění kotníku nebo holenní kosti. Budete rádi nakupovat, především na slevových portálech nebo v letních výprodejích. Archanděl Uriel bude vaším rádcem a pomocníkem, když příliš nerozumíte moderním technologiím, když chcete najít solidního partnera, nebo když máte před sebou obtížnou zkoušku nebo složitější obchodní jednání. Magickým kamenem je ametyst.

Ryby:

Váš magický kámen je tyrkys. Jím si občas potírejte chodidla, v nich totiž tkví pokora. V současné době jste poněkud nesoustředěni, mnohdy nevnímáte, co vám okolí sděluje. Archanděl Sandalfon vám pomůže najít klid, pohodu. Procházejte se kolem řeky a získáte odpovědi na otázky, které vás trápí. Pište poezii, hrajte na hudební nástroj, buďte kreativní. Někteří zrozenci budou inklinovat k lidovému léčitelství. Investujte do péče o sebe pár minut denně. Snažte se být krásní každý den svého života. Ne pro někoho jiného, ale sami pro sebe.

Pro více informací při Vašem zájmu o osobní výklad, numerologii nebo horoskop klikněte na mé jméno na konci článku.

Sdílet na Facebooku
Jana Fišerová

Jana Fišerová

Astrologické poradenství Výklad karet Výklad snů Numerologie Kyvadlo

Provádím výklad z tarotových karet, protože mě zaujaly svou pravdivostí a otevřeností. Používám podle požadavků zákazníků i karty Symbolon, Cikánské karty, karty madam Lenormand, Madžong, Tarot magie Druidů, runové karty apod.

Podobné články

Jaký bude týden od 16. 9. 2024 do 22. 9. 2024 podle kartářky

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Výklad pro tento týden připravila kartářka Jana Fišerová podle druidských karet a druidské moudrosti. Keltové věřili, že pro každé znamení zvěrokruhu existuje zvláštní strom, který dodává sílu a moc. Větvičku svého stromu máte umístit třeba na vlastní fotografii a brzy byste měli pocítit, že jste odolnější proti stresu. Bližší informace pro vaši osobu mohu sdělit emailem nebo telefonem, více na konci článku.

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu