Zpět na články

Dnešní horoskop - 12. 8. 2024

Denní karta  - Konkurence. „Můj dědeček mi jednou řekl, že existují dva druhy lidí; ti, kteří dělají práci, a ti, kteří získají zásluhu. Řekl mi, abych se pokusila být v první skupině; tam byla mnohem menší konkurence.“ —  Indíra Gándhí 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní horoskop - 12. 8.  2024

Beran

Přemýšlíte, zda by vám nebylo lépe s Liborem od vedle nebo jste měli zůstat s Petrou?Takové myšlenky se mohou proměnit v trápení a mohou narušit váš současný vztah. Právě teď není vhodný čas na změnu partnera. Je dosti pravděpodobné, že se za čas objeví nové aspekty, se kterými doposud nepočítáte. Nedělejte žádné rozhodnutí, jediné, co se po vás nyní chce je nalézt svůj vnitřní klid a vřelé srdce. Bolest, která vás uvěznila v sobě samotném už je přežitá a nyní je čas se opět radovat a věřit.V zaměstnání si nenechte od druhých mluvit do vašich cílů a úkolů.

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Býk

Chodili jste rádi do školy, učíte se rádi novým věcem, získáváte podnětné informace? Máte šanci se sebevzdělávat. Nespěchejte však na výsledky a postupujte krůček po krůčku, bude zapotřebí zvídavosti a síly vůle se vším dosud neznámým a novým se obeznámit. Vyhlídky do budoucnosti jsou příjemné. Buďte otevření s vizí, že lze najít vlivem nových zkušeností nové cesty, na jejichž konci se před vámi otevřou a rozvinou dlouhodobé a radostí protkané obzory. 

Afirmace: Uvolňuji, pouštím a důvěřuji.

Blíženci

Nastavte si hranice, ale žijte svobodně. Přijměte svět okolo vás takový jaký je a nemudrujte, co se ve světě děje. To, co nemůžete změnit by vás nemělo obírat o vaši sílu. Na úrovni vědomí to znamená, že budete vnímat, že vás to směřuje k učinění rozhodujícího kroku k seberealizaci vlastní osobnosti. V oblasti pracovních vztahů si možná dojdete k přesvědčení, že jste na správném místě a oceníte vzájemnou otevřenost ve vztazích ke kolegům. Čeká - li na vás cesta do zahraničí, měla by to být velmi úspěšná cesta. 

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Rak

Pondělní den vás vyzývá k vychutnání si přepychu, štěstí a pohodlí domova. Pro každého štěstí představuje něco jiného. Někdo by ocenil finanční dárek, peníze, hojnost a vše, aby se se mohl ocitnout v dokonalém životním stylu. Pro někoho je zase pocit štěstí naplnění v práci, protože ten, kdo chodí do práce i z práce rád může říct, že se mu povedl mistrovský kousek. Na mentální úrovni by to mohlo pro vás znamenat prožití zážitku, který vás vnitřně obohatí, neboť zjistíte, jaké schopnosti se ve vás skrývaly a jaké máte možnosti růstu a rozvoje své vlastní osobnosti. Věříte v Loterii? 

Afirmace: Dělím se o svou Lásku otevřeně a poctivě.Čím víc dávám, tím víc dostávám.


 

Lev

Kdo by neměl rád překvapení a radostné novinky nebo podnětný nápad? Ujměte se bez obav nových příležitostí, které se vám dnes budou nabízet, avšak jednejte promyšleně a bez unáhlení. Využijte svou duševní čilost. Budete nuceni sledem událostí k rychlému rozhodnutí, to může přínosné pro ty, co váhají a nemohou se rozhodnout. Pokud nějaká situace stagnovala, celá záležitost je předurčena pohybem z místa.. Mluvte na rovinu a ne v hádánkách. Ve vztahu je šance oživení a nová energie.

Afirmace: Svou přítomností a otevřeností vnáším do našeho vztahu světlo.

Panna

Zdá se, že některé situace nechcete vidět takové, jaké ve skutečnosti jsou. Co si namlouváte, kde obelháváte sebe sama, kde si nevěříte? Zkuste si odpovědět na tyto otázky. Můžete pocítit, že vás mnozí omezují. Nedejte na sladké řečičky a plané naděje. Buďte poctiví a nepodvádějte tam, kde si myslíte, že vás nikdo nevidí. Je dobré se zastavit a zjistit, které myšlenky ve vás vyvolaly negativní pocity. Víte, že negativní očekávání přitahuje negativní situace? Jen vy sami jste strůjci svých myšlenek a očekávání.

Afirmace: Vždy dostanu to, co potřebuji nejvíce.

Váhy

Začátkem týdne máte na to využít vlastní síly a to nejen té fyzické k dosažení vašich cílů. Díky ní zvládnete spoustu úkolů, můžete uvnitř sebe cítit silný motor, který vás bude hnát stále dál a dál. Je však potřeba udržet vášeň a touhu na uzdě, aby se nestala kontraproduktivní. Něžné vztahy potřebují koření života, vnést jiskru do zabřeznutí stereotypu naopak tam, kde vládne sexualita je na místě naslouchat i srdci.

Afirmace: Tím, že akceptuji svůj chtíč a vědomě ho vyjádřím, se stanu celou a úplnou.

Štír

Opusťte staré cesty a vykročte novým směrem, povede vás touha po svobodě, změně zaměstnání nebo nastavení nových pravidel. Rozhodněte se, komu chcete více naslouchat. Srdci nebo rozumu a mluvte a dělejte jen to, v čem jste silní a bez přetvářky. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce. Vše okolo vás může být v pohybu, najednou zaznamenáte, že to, co dlouhý čas stagnovalo je náhle v posunu. Pokud máte na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Střelec

Tento den by mohl mít na vizitce den boje. Čeká vás výzva, jak se postavíte k úkolu, který se před vámi objeví bez ohledu na to, zda ho zdoláte na první pokus či nikoliv. To může být vnitřní boj sám se sebou nebo představuje zdravé soutěžení mezi kolegy v práci, partnery i obchodními společnostmi. Není čas na odklad pokud nechcete, aby se spory s vámi táhly ještě pár následujících dní, seberte všechnu sílu, odvahu a komunikační dovednosti a pusťte se do toho právě teď. Vaše snaha se vyplatí.

Afirmace: S důvěrou ve svou vlastní sílu jdu vlastní cestou

Kozoroh

V novém zaměstnání se můžete seznámit s někým, kdo vás přivede k dalšímu místu, novému projektu, ukáže vám nový životní styl. Nebo vy sami můžete někomu pomoci, nasměrovat ho, obdařit ho darem nebo jen radou. Pokud vaše snaha bude upřímná a motivující obzvláště pro sociálně slabší, věřte, že v tento den budete odměněni dvojnásobně. Umíte druhým dobrovolně a nezištně dávat nebo je vaše štědrost motivovaná potřebou získat moc? Projevte pochopení, pro ty, jež prožívají horší dny.

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Vodnář

V oblasti vztahů by se měly vyřešit dočasné krize. Co vás čeká je šance pocítit vděk, spokojenost a bohatství v prožívaných vztazích, třeba zrovna sousedských. Je nějaká situace, kde vás tíží svědomí, čeho litujete, že jste to nedotáhli do zdárného konce? Uvítejte možnost to napravit a nastavit věcem správný řád. To se týká třeba správného nastavení výživného nebo spravedlivého dědictví. Děti ocení, když je jejich rodiče doprovodí do prázdninových zájmových kroužků.

Afirmace: Vyzařuji Lásku, kterou jsem dostala.

Ryby

Někdy se může stát, že se vzdáte vlastních zájmů ve prospěch kolektivu. Úspěch ve financích je dnes nakloněn právě vašemu znamení. V partnerských vztazích očekávejte dynamičnost, vášeň a potřebu partnera být středem pozornosti. Vaše podvědomá touha být přitažliví a středem pozornosti se může snadno uskutečnit, proto se nebojte projevit své charisma. K tomu může být nápomocen nový účes, módní doplněk, šperk, ozdoba. 

Afirmace: Předávám druhým to, co mě naučil život.


Denní karta k poslechu - video - 7. holí - https://www.youtube.com/watch?v=NtfAy0gBASY 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den. 🎀

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Červen, čas bilance a prověrek

Astrologie a horoskopy

Tento měsíc bude přát každému otevřenému srdci zkusit něco nového. A to by jej mohlo přivést k zásadnímu poznání, že pohotová reakce ať už myšlenková nebo fyzická, na to, co život přináší...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu