Zpět na články

Dnešní horoskop - 14. srpen

Denní karta  - Pokušení, temná stránka osobnosti. 🎀 Kdykoliv jsem odolal pokušení, bylo to krásné; ale když jsem mu podlehl, bylo to ještě krásnější. Christian Johann Heinrich Heine 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní   horoskop - 14. srpen

 

Beran

Zaujměte kladný postoj k neviditelným silám, přírodě a ženskosti. Budete více senzitivní, jak v jiné dny. Pak nebude divu, že dokážete nechat vyjít z hlubin vaší duše, co se chce dostat na povrch. To mohou být nepochopené situace z minulosti, ze kterých jste měli strach a nechtěli se jim podívat pod pokličku. Sen k vám může promlouvat řečí iracionálna, kdy může varovat před omyly a z nich plynoucí zklamání. 

Afirmace: Každou noc se učím ze svých snů.

Býk

Lidé z minulosti vám připomínají, že jste milováni, tím, že se znovu setkáváte. Tyto vlastnosti i vzpomínky pak můžete využít pro získání nových přátel a pro obnovení nějakých nefunkčních vztahů, proto buďte radostní po celý den a přitom se zaměřte na vlastní nitro, kde se tato radost po celou dobu nachází. Nechte prostoupit vnitřní fantazii, obrazotvornost do celého nadcházejícího dne. Hledejte v sobě své vnitřní dítě, které je hravé, spontánní, bezprostřední.

Afirmace: Prožívám svou sexualitu v uvědomění a Lásce.

Blíženci

Ať už věříte v osud ano nebo ne, věci se udějí ve váš prospěch. Máte šanci pochopit svou roli v tomto životě právě dnes. To můžete pocítit v zaměstnání, kdy zažijete nespokojenost až bezmoc, což vás má přivést k uvědomění, že je to impuls k uchopení osudu do svých rukou. Důvěřujte vesmíru, že vás pošle tam, kde potřebujete být a buďte změným otevřeni. Skutečné štěstí je vnitřní kvalita, nezávislá na vnějších proměnách. Takový den, jako dnešní, už se dlouho nemusí opakovat. Využijte příznivý okamžik, který se nabízí.

Afirmace: Štěstí, které prožívám skrze druhé, mě vede k vnitřnímu naplnění.

Rak

Možná jste kdysi prožili zklamání, bolest a vystavěli si pomyslnou zeď, která vás měla ochránit před dalším zraněním. Vaše ego bude dnes podrobeno testem a bude zkoušeno. A to třeba tím způsobem, že sami dojdete k uvědomění, že je čas se uvolnit z pout, do kterých jste se uvěznili. Ztraceny budou jen zdánlivé hodnoty, ne ty opravdové poklady. Je dosti pravděpodobné, že tomuto předcházela předtucha, kterou jste nebrali na zřetel. Prožití této ztráty vás posílí a vy si můžete vystavět nové, pevnější základy. Čeká vás změna. A to k lepšímu.

Afirmace: Podléhám okolnostem a věřím, že se mohu vystavět znovu.

Lev

Pokud byste museli řešit situaci, která se týká dokumentů a právních záležitostí, nájemní smlouvu nebo vízum, nebude od věci si na pomoc přizvat právní poradenství. Připravte se na kritiku od někoho, kdo bude zpochybňovat a znevažovat vaše záměry. Nenechte se strhnout do stresu. Využijte tuto příležitost k naslouchání. Někdy v zápalu horlivosti řekne útočník i něco, co vám přijde vhod a vám se náhle rozsvítí. Dozvíte se nové informace a ty budoucnost zúročí. Obchody, které mají důležitý záměr, odložte na jiný den.


Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Panna

Nastal čas propustit strach, projít tím temným lesem, abyste zjistili, že v něm na vás žádné příšery nečekají. Ve vztazích byste mohli dnes procitnout a nestavět na vzdušných zámcích. Někdy vás strach může natolik ochromit, že měsíce obcházíte okolo dveří, do kterých se obáváte vstoupit, přitom tyto dveře jsou po celou dobu odemčeny a vás za nimi čeká nový začátek. Racionální myšlení dnes nebude na místě. Zkuste více naslouchat své intuici a podvědomí. 

Afirmace: Projdu temnotou a dostanu se ke světlu.

Váhy

Jak to vlastně máte se svými city? Jaká role je vám ve vztahu bližší? Chcete hrát roli oběti nebo neustále někoho zachraňujete? Idealizujete si své vztahy, hrajete romantické hry? Odpovím až zítra, aby si moc nezvykal… Nebo je vám bližší oddat se na úkor svých plánů, koníčků, kamarádům? Zdá se, že jste uvízli v komfortní zóně, abyste se pohnuli dál, odpovězte si na tyto otázky. Jestliže k vám nepřichází to, co jste očekávali, má to svůj význam a vy nejste obětí, ale máte být pozorovatelem. 

Afirmace: Dávám svou moc do služeb Lásky.

Štír

Dnes zažijete jaké to je, když je v souladu duch a hmota. Tato symbióza má předpoklad pro velmi úspěšné prožití dne. To s sebou nese vnitřní a vnější bohatství. Někdy se celé dny lopotíme a snažíme se cokoliv vymyslet a bezúspěšně. A pak přijde den jako je ten dnešní a ten přinese vnuknutí myšlenky, nápadu, ideu, kdy pro to nemusíme mnoho dělat. To může být úspěšný pohovor a nebo schválení hypotéky na nové bydlení. Příhodný čas začít podnikání. Držte se svého přesvědčení, pak se k vám dostane to nejlepší. 

Afirmace: Ve společenství s partnerem rozvíjím své vnitřní i vnější bohatství.

Střelec

I takové dny jsou, že smutek s sebou nesou. Zármutek se znenadání dostane do vaší blízkosti a může být zničeno něco, na čem vám doposud záleželo. Svou bolest ovšem nemusíte prožívat sami, počítejte v této těžké chvíli s podporou vašeho okolí. Nepropadejte melancholii a smutku, který by vás mohl následně provázet i po dobu pěti dnů, tato situace po této době ustane a vy opět uvidíte svět v růžových barvách. 

Afirmace: Stojím si za svými potřebami a otevřeně je dávám najevo.

Kozoroh

Buďte odhodlání a sebejistí. Dokážete překonat všechny překážky a uspět. Zaměřte se na své silné stránky a držte pevně otěže svého života ve svých rukách. Před časem jste ve skrytu duše zvažovali udělat nějaké rozhodnutí, dnes k vám přichází energie k jeho realizování. Tu můžete nasměrovat do stěhování, ke změně zaměstnání, do meditace a pohledu do svého nitra. Buďte kočím svého vozu a řiďte si svou cestu tak, abyste nemuseli kličkovat.

Afirmace: Uspořádávám si život a připravuji se na nový začátek.

Vodnář

Každý sám nejlépe ví, kde by rád napravil to, co ho někde uvnitř tíží. Nebojte se odhalit pravdu i takovým způsobem, že odložíte svou starou kůži a půjdete věcem na kloub, až na dřeň. Pocítíte okamžik znovuzrození. Zkuste svého partnera pochopit bez kritizování a přijmout jeho klady i zápory. Řekněte mu, jak se ve vztahu cítíte a pročistěte váš vztah. Nadešel čas se ke starému otočit zády. Tam, kde přestává hodnocení, se rozjasňuje a prohlubuje vnímání. 

Afirmace odpouštím poučen/a z minulých chyb.

Ryby

Nepouštějte se do jednání s takovou energií, kde si nejste jisti v kramflecích. Je na místě mluvit pravdu a mít své myšlenky a slova pod kontrolou. Přijímejte život v dokonalé rovnováze a věnujte pozornost svému dechu, pak nebudou oslabené vaše plíce. Vše okolo vás může být v pohybu, najednou zaznamenáte, že to, co dlouhý čas stagnovalo je najednou v akci. Vydejte se na cestu, naplánujte si přestěhování. Pokud máte na výběr ze dvou termínů na pohovor, pak ten dnešní je ideální.

Afirmace: Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Denní karta k poslechu - video - Ďábel - Denní karta na středu. Čert nikdy nespí, proto buďte bdělí u podepisování smluv a u závislosti.

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den. 

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu