Zpět na články

Dnešní horoskop - 16 . 8. 2024

Denní karta  - Konstruktivní výměna názorů. 🎀 „Zvířata kdysi mluvila s lidmi. Teď mlčí, přesvědčena o tom, že jakákoliv výměna názorů je zbytečná.“ —  Valeriu Butulescu 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní    horoskop - 16 . 8.  2024

Beran

Jeden zákusek obšťastní vaše chuťové buňky, ale více už nemusí prospívat vašemu zdraví. Vaše chuťové buňky si budou chtít užívat dobrého jídla. Budete vyhledávat pohodlí, požitkářství, obklopovat se hezkými věcmi. Luxus bude téma tohoto dne. Je však na místě si být vědom toho, že vaše přílišná blaženost nemusí těšit vaše okolí stejně jako vás a ne každý bude na stejné vlně, proto nastavte správnou míru.  Den, kdy mohou přicházet radostné zprávy, okamžiky.

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.

Býk

Udělejte si čas a odpovězte si na tyto otázky. Co si nechcete přiznat? Co jste udělali proti svému přesvědčení? Láká vás nějaké pokušení? Kde jste pasivně přihlíželi bezpráví? Kdo vás ovládá a negativně ovlivňuje? Zaměřte se na své pocity a důvěřujte svým zásadám.Možná jste tou, která vidí a kritizuje špatné stránky jen u svého okolí a u sebe je přehlíží. Máte příležitost si je uvědomit a postupně na nich zapracovat. Jen vy máte nad sebou moc a můžete kdykoliv změnit svou situaci. 

Afirmace: Jsem si vědoma své svobody a rozhoduji se pro život ve světle.

Blíženci

Možná zaznamenáte zbystření smyslů pro realitu a budete chtít najít nový směr k uskutečnění vašich představ a nápadů. Zdá se, že stojíte nohama pevně na zemi a máte jasno, proto v zaměstnání právě dnes předložte šéfovi dlouho odkládaný projekt, inovaci a vše, co jste si nechávali na lepší časy. Seberealizace je na místě, Ta se dá nejlépe vyjádřit v podobě našich největších talentů. Zalovte v paměti, co vám nejvíce šlo a bavilo jako dítěti.Ten, kdo je spokojený se svým materiálním životem, ho může propojit se svým životem duchovním.

Afirmace: Přizpůsobují se běhu života.

Rak

Můžete se cítit opojeni jako ti, kteří k tomu, aby jim bylo lépe zvolí chemické povzbuzující látky. A to vy dokážete bez nich, třeba jen dobrou náladou se dá navodit euforie. Vám může být báječně při setkání s přáteli a těmi, které máte rádi, ti vám vaši radost ještě znásobí. V práci zažijete pocit naplnění z místa a z přátelských kolegů. Myslete i na horší časy a věnujte pozornost všem, neotáčejte se zády k ostatním. Mohlo by se vám to vymstít, až se dostaví horší časy. 

Afirmace: V otevřené výměně s druhými lidmi nacházím své naplnění.


 

Lev

Mnoho okolností okolo vás se dá do pohybu, rozhodně vás tento den nenechá sedět nečinně v koutě. V osobních vztazích to může znamenat, že byste měli začít plánovat společné projekty. Pokud vás partner nějakým způsobem brzdí, vydejte se na cestu samostatně. Pokud míří stejným směrem, je čas na změny a to nejen vnější, ty se mohou týkat materiálních změn, ale i těch vnitřních, jako například společné meditace, semináře. Čekají vás změny spojené s cestováním, stěhováním.

Afirmace : Dívám se dopředu a soustřeďuji se na svůj cíl.

Panna

Čeho se v posledních dnech obáváte, kde váháte a zvažujete mezi vícero možnostmi? Hledáte východisko a víte, že kompromis není na místě. Vaše nerozhodnost narušuje váš vnitřní klid. Jak z toho ven? Začněte třeba přehodnocením současné situaci a vpusťte do svého života slunce, víru a naději v život. Bolest, která vás uvěznila v sobě samotné už je přežitá a nyní je čas se opět radovat a věřit. Je potřeba si vyjasnit, co vlastně chcete. Nenechte se již odvádět od správného směru. Ve vztahu se přestaňte podřizovat a myslete hlavně na své zájmy. 

Afirmace: Uvolňuji se a nacházím svůj jas.

Váhy

Nechte si tento den jen a jen pro sebe a buďte sami sebou. Názorům ostatních nepřikládejte význam. Pravda je ukryta hluboko ve vás, proto je moudré se stáhnout a odhalit ji uvnitř sebe sama. Pokud má do vašeho života vstoupit něco nového, je potřeba zpracovat staré stíny. To může vyžadovat dočasné odloučení. Věřte, že odejít do ústraní a klidu se časem zúročí. Z osamělosti se může zrodit samota, což je zkušenost splynutí s vesmírem. Dnešek je ideální pro samostudium, vzdělávání se, hledání nových obzorů.

Afirmace: Přijímám omezení a vyrovnávám se s nimi s dobrou vůlí.

Štír

Zkoušeli jste najít své poslání, své místo v tomto světě? Nabízí se velká šance k jeho objevení. Můžete najít svůj vnitřní i vnější svět. Pohodu na duši a radost v zázemí. Radost ze života, lehkost bytí. Nastavte si hranice, ale žijte svobodně. Přijměte svět okolo vás takový jaký je a nehudrujte, co se ve světě děje. To, co nemůžete změnit by vás nemělo obírat o vaši sílu. Je tu velká pravděpodobnost k obdržení daru nebo nečekaná pomoc. 

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Střelec

Máte na to se dostat co nejblíže k pocitu zamilovanosti, srdečnosti, oboustranné vstřícnosti, uzavírání míru, usmiřování se. Nebojte se proto sdružování a navazování nových známostí. Kdy jindy, než v tento den, který je nakloněn přátelství, z kterého časem může vzniknout bezpodmínečná Láska. Na kamaráda nemáme takové požadavky, jako na partnera, odpustíte mu více, protože na tomto vztahu tolik nelpíte. Dojděte si na kosmetiku, masáž, využijte slev a obnovte si šatník. 

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

 

Kozoroh

Poslechněte dobrou radu, je na čase se zbavit přebytečné zátěže a zachovat si jasnou mysl. Zastavit se, zamyslet se, zda nenesete starosti celého světa na svých bedrech. Znáte sochu Atlase, který si naložil starosti všech a ty ho stahují k zemi? Takto se dnes můžete cítit i vy. Hektický styl života zkuste změnit třeba tím, že budete praktikovat efektivnější řešení. Znáte bobříka mlčení? Odlehčete svou hlavu.

Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Vodnář

Nuda, nuda. Takže je potřeba něco změnit a vydat se novou cestou. Nenechte ostatní, aby vám mluvili do života a zkuste naslouchat vnitřnímu hlasu. Pro tento dočasný stav jste si možná nevšimli příležitosti, které už k vám pomalými kroky přicházejí. Prozkoumejte okolnosti a podívejte se věcem na kloub. Místo toho, abyste řešili vaši žárlivost a vztek, zvolili jste přehlížet toho druhého a odmítáte gesto smíření. Radujte se ze svého společenství ve dvou, ale neomezujte se jen na ně, váš vztah oživí i společnost s jinými lidmi.

Afirmace: Užívám si našeho společného emocionálního bohatství a svobody.

Ryby

Je potřeba se opět vrátit do své přirozenosti, pak máte možnost pochopit, z čeho pramení překážky k posunu a vzniká vnitřní napětí. Pak může pomalu odeznít stres, přetížení a ztráta energie. Pokud jste v posledních dnech neměli na růžích ustláno, tak i dnešní překážky malého rázu překonáte snáze, když si řeknete, že už jste zdolali větší výzvy. může to být také tím, že jste vyčerpáni a potřebujete odpočinek. K večeru si dopřejte relax a vše, co vám pomůže znovu nabrat síly, třeba to bude čaj z rakytníku. 


Afirmace: Sebepoznání mě vede k plnému rozvinutí mých vnitřních sil.

Denní karta k poslechu - video - Rytíř mečů - https://www.youtube.com/watch?v=_vZ4Cy_dLpA&t=1s 

Výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný letní den. 🎀

🎀

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Víš, kam mylně investuješ energii?

Tarot a výklad karet

Znáte ten znepokojivý pocit, když zjistíte, kolik práce vás čeká, kolik úkolů je třeba ještě zvládnout, v zaměstnání, doma a vy byste zrovna dnes měli náladu se věnovat jen tomu, co vás...

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu