Zpět na články

Dnešní víkendový horoskop - 17. 8. 2024

Denní karta - Radostná zpráva, změna, pohyb. 🎀 „Hledej. Ani včela nenajde med v každém květu.“ —  Valeriu Butulescu 🎀 SRPEN JE KARMICKÝ MĚSÍC 🎀 Výklad  pro inspiraci  vyložila  kartářka Ilona.*

Dnešní víkendový   horoskop  -  17. 8.  2024

Beran

Jak to máte s Láskou? Chodíte cvičit proto, abyste se cítili ve svém těle dobře před druhými nebo před sebou samotným? Věříte s Láskou? Láska prochází žaludkem. Takové a jiné volby dnes můžete zažívat. Měli jste před časem zásnuby a v práci vás nečekaně povýšili a vyslali na delší služební cestu? Tady se ukáže osudové prověření, zda je vaše Láska trvalá a přečká i krátkodobé odloučení.Buďte spontánní, otevření, vyjadřujte Lásku a pochopení.

Afirmace: Láska není problém, který by se měl řešit, je to mystérium, které se musí žít.

Býk

Nechť jste to vy, kdo se stane mecenášem. Buďte tím, kdo umí rozdávat dary potřebným a sociálně slabším.Řiďte se pravidlem, čím víc dávám, tím víc dostávám. Rozhodující je, kolik energie jste ochotni dát a kolik přijmout. Je to zákon přitažlivosti a dnes by se vám vaše ochota a velkorysost měla vrátit dvojnásobně. Říká se, že úspěch si najde toho, kdo postupuje uvážlivě a pomalu, toho, kdo si vše promyslí do detailů.Vaše myšlenky nechť ovlivní druhé a vedou i je k inspiraci a efektivní komunikaci. Bude prověřována velkomyslnost, ochota pomáhat a tolerance obou stran. 

Afirmace: Vděčně užívám daru našeho úspěchu.

Blíženci

Sobotou se pro vás uzavírá jedna etapa vašeho života. Pak je na místě nastavení si nových a hlavně vyšších cílů, aby mohly být postupně ve Vesmíru zhmotněny a uvedeny do dalších dní. Proto si s tím dejte práci a čas. Na úrovni vědomí to znamená, že budete vnímat, že vás to směřuje k učinění rozhodujícího kroku k seberealizaci vlastní osobnosti. V oblasti pracovních vztahů si možná dojdete k přesvědčení, že jste na správném místě. Chystáte se na cestu do zahraničí? Měla by to být velmi úspěšná cesta. 

Afirmace:Jsem teď otevřena velikému naplnění.

Rak

Nabídne se vám možnost instinktivně rozeznat vhodné od nevhodného, to co přichází z vnitra a je to opravdové. Máte možnost nahlédnout za závoj nevědomí, avšak nerozhrnout ho. Intuice vás bude provázet po celý den, na vás bude, kterým podnětům přiložíte důvěru. Abyste využili tento den na maximum, buďte laskaví, přirození, pak možná zažijete znamení shůry. Nechte se vést a spolehněte se na svůj vnitřní hlas, rozum dnes nechte odpočívat. Vaše vlastní rozhodnutí vám přinesou pokrok. 

Afirmace: Otvírám se a připravuji se na novou cestu.

Lev

Nenechte si pokazit den, je dosti pravděpodobné, že odhalíte nějakou přetvářku nebo faleš. Někdo může být vtažen vtaženi do manželského trojúhelníku nebo dojdete k zjištění, že je tady třetí osoba, která narušuje váš vztah. Mějte proto oči otevřené a pokud odhalíte a ucítíte křivdu, nedovolte jí, aby se vám usadila kdekoliv na těle. Někdo nejspíš vaši důvěru mohl zneužít a nasměrovat proti vám. Na to se hodí rčení “ kousnout si do kyselého jablka”.

Afirmace: Tím, že vstřebávám svou žárlivost, nacházím cestu zpět k sobě.


 

Panna

Projeví se vaše přirozená autorita a ženská smyslnost. Budou vás ovládat vaše pudy a smysly, a to i ty sexuální. To má své přednosti i úskalí, na vás bude, jak s touto energií naložíte. Potřebujete-li se odhodlat pro nějakou správnou věc, bude vám tato síla nápomocna. Je to vnitřní síla, nikoliv ta vnější, fyzická. Zkuste svou vnitřní sílu využít pro motivaci, radost a odvahu. Taktéž je vhodné být více tolerantní jak k chybám vlastním, tak i k chybám druhým. 

Afirmace: Jsem přitahována/ý velkými energiemi a cítím jejich sílu.

Váhy

Žádoucí je píle a skutky bez zbytečných řečí, komentářů o dlouhodobém plánování. Úspěch je na dosah těm, co nemají zábrany, komplexy a jsou často o krok napřed před ostatními. Ukažte v praxi, v čem jste dobří, využijte své dosavadní znalosti, lidé vám snáze uvěří. Činy jsou více, než obšírné mluvení o tom, co kdo umí a v čem je dobrý. Pokud je vaše snažení zaměřeno pouze na uspokojování tělesné smyslnosti a materiálního vlastnictví, může nastat situace, kdy přestanou být tyto oblasti zdrojem naplnění, a budou vás nejspíš časem zatěžovat. Rozdávejte i Lásku od srdce a nenechte se lacině ošálit. 

Afirmace: Mé tělo je můj chrám.

Štír

Připravte se na možnost, že vám vstoupí do tohoto dne někdo, kdo vás bude s oblibou kritizovat a bude zpochybňovat a znevažovat vaše záměry. Nenechte se hned z počátku rozhodit a využijte tuto příležitost k naslouchání. Toto vše budoucnost zúročí a tím si otevřete dveře pro úspěšný vstup pro komunikaci bez přetvářky a zametání problémů pod koberec. Potřebujete-li analyzovat nějaký plán, udělat kontrolu nebo vyzkoušet něco nového, pak mějte oči otevřené, pokud vám do cesty vstoupí dnes mladý člověk plný ideálů, který vám ochotně ukáže cestu a řešení. Nechte se jím inspirovat a objevte tyto vlastnosti i u sebe, obrňte se však trpělivostí a dostatkem taktu, jež tito mladí lidé ještě nemají pod kontrolou.

Afirmace: V zájmu osvobození sebe sama se vyplatí riskovat všechno.

Střelec

Negativní předpoklad se může snadno stát skutečností, kdy v jiný den by zůstal bez vaší pozornosti, proto si dejte pozor na to jak a o kom přemýšlíte. Při nesnázích zachovejte klid a přibližte se vnitřní pravdě. A to i v případě, že byste se stali objektem kritiky. Odstraňte zbytečné domněnky. A ani vy nebuďte ten, který ublíží přehnanou kritikou. Někomu se zrovna ty puntíkaté šaty líbí, nu, co naděláte.

Afirmace: Otevřeně ukazuji svému partnerovi a okolí své úzkosti a obavy.

Kozoroh

Možná vám dnes nečekaně někdo vstoupí do života a vy se propadnete do Lásky, tak, jako byste byli zasažení Amorovým šípem. Zažijete pocit vzplanutí Lásky na první pohled. Z tohoto setkání může vzniknout flirt, zamilovanost, přátelství, z kterého může časem nenásilně vzniknout i trvalý vztah. Někteří uvítají, že jim někdo z okolí vyjde vstříc a bude k vám přistupovat otevřeně. Celkově to znamená přitahování protikladů, vyhledávat společnost srdečných lidí.  

Afirmace: Oddávám se své Lásce.

Vodnář

Je na zvážení, zda se na konkrétní situaci nedíváte kriticky a raději vyčkáváte. Využijte příchozí energii, která vám pomůže rozpoznat, kde jste byli předpojatí a to vám nedovolovalo učinit jednoznačné rozhodnutí. Pozor na ostrý jazyk, slova vyřčená v tento den už se nedají vzít zpět. Setkání se ženou středního věku by mohlo být pro vás přínosné, pokud vám poradí, jak se pohnout v práci v před. Můžete se jí i svěřit a obdržet rozumnou radu. 

Afirmace: Tím, že jsem věrná sama sobě, pomáhám partnerovi najít sebe sama.

Ryby

Láskyplný den oznamuje, za vším hledejte Lásku, ta vás může provázet při různorodých situacích, prožijte ho v harmonii a pocitu naplnění. Mohou se objevit nevšední nabídky, jako třeba na nová příležitost k bydlení nebo nová pracovní nabídka. Láska od srdce bude váš kompas, ukáže vám ten správný směr. Některé ženy mohou počít vytouženého potomka. Nezadaní, buďte bdělí při komunikaci, je tady možnost osudového setkání a citového vzplanutí. V každé pohádce byla Láska mocnější, než všechny léky a vy tohoto kouzla dnes můžete využít.

Afirmace: Jsem nádoba pro neohraničenou kosmickou Lásku.


Karta dne k poslechu - 8. holí - https://www.youtube.com/watch?v=gD4pGIdWUrg  

Kolektivní výklad pro inspiraci připravila kartářka Ilona.*

Přeji všem úspěšný srpnový den.

Sdílet na Facebooku
Ilona Brejchová

Ilona Brejchová

Tarot Výklad karet Kyvadlo

Už od nepaměti mě přitahovaly karty, bylinky a tajemno. Nejdříve jsem chodila ke kartářkám sama a při jednom výkladu mi bylo sděleno, že mám předurčeno, abych sama karty vykládala.

Podobné články

Dnešní horoskop - 16. září 2024

Astrologie a horoskopy Tarot a výklad karet

Karta dne - Silná energie a velký potencionál. Tantra. 🎀 „Nikdy nevíte, jak silní jste, dokud vaší jedinou možností je zůstat silný.“ —  Bob Marley

Dnešní horoskop - čtvrtek 14. září 2023

Astrologie a horoskopy Budoucnost Okultní vědění

Předpověď z Tarotových karet pro tento den pro ty, jež se nechají inspirovat náhledem do svého osudu. Denní karta oznamuje duchovní zkoušky, morální prověřování, setkání s duchovním učitelem.

Horoskop na dnes
Přidej si Zverokruh.cz na plochu! Přidat na plochu